Ya ben yaşlandım yada beynimin devreleri yandı.
Öyle birisini arıyorsun ki;
İngilizce olacak hatta tercüme yapacak.
Video programlarını bilecek çünkü güzel videolar hazırlayacak.
İyi bir hırsız olacak çünkü netten resim toplayıp video hazırlayacak.
Boş vakti çok olacak çünkü en az 3-4 saat çalışacak.
Bütün bunları yaptıktan sonra günde kazanılan 2 doların bir dolarını alacak. Olurda ilerde kazanılan tutar 20-30 olursa ödeme hakkı sende saklı olmak üzere sana ortak olacak. (kibar yazdım s.... git ödemiyorum dersin demedim) En büyük olay burada 8 aylık bir ortak arıyorsun. Kanal 8 ayda tutacak mı? Kanal zaten en iyi ihtimalle o kadar zamanda tutar.
Güzel kardeşim bu adam bu şartlarda kendine çalışsa daha fazla kazanmaz mı? Sen bu kazanılan paranın yarısını vereceğini nasıl garanti edeceksin. Ola ki kanal 8 ay sonra tuttu para kazandın adamın 8 ay boyunca hazırladığı videolardan elde ettiği geliri nasıl ayırıp ödeyeceksin.
Nasıl bir plan yaptın bilmiyorum anlatırsan fikir sahibi olur belki bizde ortaklar bulabiliriz.
Düzeltme : Beyin devrelerimi kontrol etmek için tekrar okudum konuyu. Seslendirme de yapması gerekiyormuş benim gözümden kaçmış o madde.
kardeşim kanal zaten tutmuş her attigim video günde 00 600 buluyor yani 1 ay atsa kazanç 50kat artar 120bin aboneye gelmişim 2016dan bu yana video atıyorum 2dolara düşme sebebi ise çok video silmem temmuzda 2bin dolar kazandığım oldu 1.5 sene de minumum 1000tl verdi çok video atmadığım için tabi günlük atacak birini bulursam 2 aya kalmaz 3 4 bin kazanmaya garanti ediyorum
---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------
Şöyle birşey var; işi bilen biriyle böyle kısa süreliğine anlaşıp, sonra yolları ayırırsan bi bakmışsın kanal o yolları ayırdığın arkadaşın olmuş. Kanalına elveda dersin yani. Özellikle de o arkadaş o kadar emek verip hakkını alamaz ise.
Yani kısaca kalıcı ortak aramalısın. Ya da kanalı komple satmalısın.
hakkını alamaz ise alana kadar devam ederim memnum olursam omur boyu devam ederim 1 videoda ben yaparım ilerde asla haksızlık yapmam ben okadar emek verecek bende elvedamı yapacam öyle yapsam hiçbir zaman rahat uyuyamam