Kanala giriste kurtarma mailini aşmak

ozerarinc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir sorun var, durum şöyle;
Kanal satan arkadaslarin bazilarindan onayli mail aliyorum, aldigim maillere ilk giriste kurtarma mailini dogrulamak icin girin uyarisi geliyor. "a********@gmail.com gibi" kurtarma mailini girdikten sonra kanala giris yapabiliyorum şayet kurtarma maili olmayan kanal satin alirsam dogrulama kodu ile onayla ekrani geliyor. Bende kanal aldigim kisiye maile kurtarma maili ekle diyorum telefon ile uğraşmamak için, Bunu nasil cozebiliriz. Daha önceden böyle birşey olmuyordu acaba kanallari biraz bekletmek mi lazim?

Yazim hatasi olabilir kusura bakmayin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı ip lerden birden fazla kanala giriş yapmışssın bundan dolayı veriyor yada maili satın aldıgın kişi böyle yapmış

aynı ip lerden birden fazla kanala giriş yapmışssın bundan dolayı veriyor yada maili satın aldıgın kişi böyle yapmış
Bunu anlamanin en basit cozumu sanırsam baska bir bilgisayarda denemek.
Peki hocam daha once 9-10 kanala ayni ipden giris cikis yaptim bota falan ekledim 10 tane kanaldan sonra reset attim modeme yeni ip ile giris yaptim diger kanallara, o eskiden ip degismeden giris yaptığım 10 kanal bu yenileride tetiklermi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Doğrulama istediği zaman geri git yeniden login ol busefer en sık girdiği şehri soracak, sonra vinn dan açılıyorsa büyük ihtimal istanbuldur, çoğu mail açıcı konya niğde antalya ankara salla birini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri