Kanala karşi website verilecek

• Kullanıcı GOKTURK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Sitenin günlük geliri olsa 0.30 kazanan kanala verirmiydim sence biraz düşün bakalim..

Siteyi 07.02.2013 de açtim hiç ilgilenmedim günlük hiti 10-100 arasi sitenin yazilimi lisanslidir lisans süresizdir.banli sponsoru yok.doping sistemi mevcut yani ücretli mağaza açma ücretli vitrin..

:D arkadaş biraz mantıksız konuşmadınmı? sitenin geliri yokken geliri olan kanalı sana kim ne diye versin?

websitesi veriyoruz farkinda degilmisin ayrica sitede kullanilan yazilim 299 tl degerinde..

websitesi veriyoruz farkinda degilmisin ayrica sitede kullanilan yazilim 299 tl degerinde..

site görünümü çok vasat be kardeş logo zaten başlı başına bitik sen bu temaya neden bu kadar para verdin?onu bunu boşver sen bence takasa felan da girme sitenin ismini elinde tut isim harika isim hakkını pazara çıkar bigün mutlaka iyi bir alıcısı çıkabilir...

Kardeş siteyi istesem çok iyi yerlere götürebilirim piyasada yok saten böyle bir websitesi ama biraz zaman istiyor benimde zamanim yok malesef malum üniversite öğrencisiyim ders çalişmam gerekiyor anlican.

O 299 tl verdiğin yazılımcı arkadaşa söyle de süpervitrin logosunu Kaldırsın footerdan. Html template nereden çalındı belli oluyor . Youtubedede bu mantıkla isen yani aa bunda çok hit var dur bunu ben kendime yükliyeyim benmde olsun iyi bir youtube arşivin 0 gelirin olur . ÖZGÜN İÇERİK 0,30 dediğin ne ki

website dediğin neki hosting firmaları artık domain+host alana yazılımı bedava veriyor 299 lira vermeye ne gerek.. biraz mantıklı olmak lazım youtubedan 0.30 alan birisi 3 özgün video fazla atsa zaten götürür malı senin siteyle uğraşmanın kolay olmadığını sen söylüyorsun zaten...

10 tane komik video yükle zaten günlük 0.30 kazanırsın.

sen bana doping sistemli ilan scripti bul bakalim ayrica siteyle hiç uğraşmadim diyorum o yüzden süpervitrin logolari orada duruyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri