Kanala Ulaşamıyorum Herhangi Bir Mailde Gelmedi..:(

• Kullanıcı Asam445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Asam445

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, 5 bin aboneli bir kanal vardı şimdi aşağıdaki gibi uyarı alıyorum kanal ile ilgili hiç bir uyarı da yok. Var mı bir öneriniz?

Arkadşlar bir videoya tıkladğım zaman ise böyle uyarı veriyor.... kapandı mı bu kanal hiçbir uyarı almadan.

telif den veya spamdan kapanmış hocam kanal ulaşamazsın :D
baya sağlam telif gelince böyle oluyor

telif den veya spamdan kapanmış hocam kanal ulaşamazsın :D
baya sağlam telif gelince böyle oluyor

yapma ya hiç bir mailde gelmedi hocam neden yedik telifi. 5 bin kusur abonesi ve 6 milyon izlenme vardı bin tane de video vardı bütün sitelerde videolar var bu kanala bağlı olan maf olduk.

yapma ya hiç bir mailde gelmedi hocam neden yedik telifi. 5 bin kusur abonesi ve 6 milyon izlenme vardı bin tane de video vardı bütün sitelerde videolar var bu kanala bağlı olan maf olduk.

geçmiş olsun hocam web sitelerde varsa videolar uzun bir süreç bekliyor seni güncellemek için sitelerini baya bi sabır gerekiyor

Flagtan kapanmış özgün kanalımzdada aynı sorun var itiraz ettik sonuç bekliyoruz.
Teliften kapansaydı orda daha farklı bir uyarı verirdi.

uyarı için gmailinizi kontrol edin hocam
spamsa yapacak bişey yok ama özgünse mail atarak açtırmayı deneyin

bu yüzden spam kanala platonik baglanmamalıyız :)

Gecmis olsun ozgun degildi dimi videolar

özgün de vardı indirme videolrada vardı hocam.

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

Flagtan kapanmış özgün kanalımzdada aynı sorun var itiraz ettik sonuç bekliyoruz.
Teliften kapansaydı orda daha farklı bir uyarı verirdi.

Aldınız mı hocam bir sonuç ne zamandır bekliyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

uyarı için gmailinizi kontrol edin hocam
spamsa yapacak bişey yok ama özgünse mail atarak açtırmayı deneyin

bu yüzden spam kanala platonik baglanmamalıyız :)

baya bir kontrol ettim hocam yok. Hangi mail adreslerine atıyorsunuz hocam bildiğiniz var mı ben attım bir tanesine ama varsa bildikleriniz paylaşırsanız memnun olurum.

özgün de vardı indirme videolrada vardı hocam.

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

Aldınız mı hocam bir sonuç ne zamandır bekliyorsunuz?

henüz cevap gelmedi hocam direk googleye attim onlar endise etmeyin seklinde cevap yazdi itiraza cevap bekliyorum yarin gelir sanirim.

Bende de yok 11 gun oldu kapanali

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben geri bildirim olarak bir yerden yazdım. Şu şekilde yazmışlar... Belirtmiş oldukları yer ile ilgili en ufak bir hileli bir şey yapılmadı.

Bize ulaştığın için çok teşekkürler. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Maalesef, ...

Hesabınız, YouTube Hizmet Şartları'nın özellikle 4H bölümüne dayanılarak askıya alındı.
Bu bölümde, izlenme sayısını, aboneleri vb. artırmak için başvurulan spam uygulamaları ve robot, örümcek ya da diğer otomatik sistemlerin kullanımıyla ilgili kurallar bulunmaktadır.

Bu kuralların veya diğer Topluluk Kuralları'nın tekrarlanan şekilde ihlali, iş ortağı programından çıkarılmanıza ve YouTube hesabınızın kapatılmasına neden olabilir.

Bunun hatalı olduğunu düşünüyor ve askıya alma kararına itiraz etmek istiyorsanız bu formu kullanarak itirazda bulunabilirsiniz. {İsteğe bağlı: Karara daha önce itiraz ettiyseniz ve itirazınız reddedildiyse bize bildirin. Durumu inceleyip başka neler yapabileceğimizi gözden geçiririz.}

Başka sorunuz olursa bu e-postayı yanıtlayarak bize iletebilirsiniz.

Mohanned

Google YouTube Team

Arkadaşlar gelen maile cevap, belki merak edersiniz diye yazdım.

Sayın Kullanıcımız,
Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri