Kanala Video Yükleme

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalınıza nasıl video yüklüyorsunuz ben çok sorun yaşıyorum örn günde 4 gb video yüklemem gerekiyor bu 4 gb gündüz yüklemeye kalksam interneti yavaşlatıyor ve sitelerin açılışı filan yavaşlıyor gece yükleyebiliyorum oda bazen %80 lerde filan kalıyor yani video yükleme olayı benim için sıkıntı eminim benim dururumumda olan bi çok kişi vardır siz nasıl yapıyorsunuz ?

Vds hiç kullanmadım ama aklıma şöyle bişi geliyor

Hazırladığım videoları vds üzerinden yüklemek çünkü vds lerin internet hızının çok yüksek olduğunu duymuştum.

hazırladığın videoları vds atarken de upload ediyorsun bişey farketmiyor, ben akşam 11 12 gibi bırakıyorum sabaha kadar yüklenmiş oluyor özgün videolarım

Bilgisayarındaki videoları vds'ye atmanla youtube'a yüklemen arasında bir fark yok.

Yapabileceğin bir mobil internet alıp günlük işlerini ondan yapıp, adsl ile upload yapman.

Direkt VDS le çalışsan ?

Hiç kullanmadım demişsin ya , ne çok şey kaybetmişim dersin :)
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Mehmet hocam , arkadaşı VDS le tanıştır ;)

Hocam hazırladığın videoları. Vds aldıktan sonra sıfırdan vds den hazırlaman gerekiyor.

İnterneti 2 şey çok yavaşlatır.
1- Upload yapmak.
2- Download yapmak.

Sen burdaki seçeneklerden youtube video yüklerken upload yapıyorsun. Haliyle internetin yavaşlaması da gayet doğal sayılır.

Vds kiralık pc gibi birşey sayılır. Uzaktan Masaüstü teknolojisiyle uzaktaki bir bilgisayara bağlandığın gibi vds ye bağlanırsın. Burda aklına team viewer gibi programlar gelmesin. Çünkü windowsun uzaktan bağlantı özelliği var. Uzaktan bağlanma özelliği açık olan, şifresi olan pc lere gerekli ayarları yaparak windows bu özelliğinden faydalanabilirsin. Tabii diğer işletim sistemlerini kullanmadığım için bilemem.

Kendi pc den vds ye birşey atarsan aynı youtube upload yaparken nasıl internetin yavaşlarsa aynısı olur.
Vds den bir dosyayı kendi pc ne çekersen aynı internetten download yapmış gibi olursun.

Yani senin pc ile bağı olan herşeyde senin internetinden yer. Tabii vds ye bağlanıp vdsye internet üzerinden bişey indirirsen vds nin internetinden yer. Çünkü kendi pc ne inmiyor dosya.

Sağlam kategorisi olanlar ve render yapmayı iyi bilenler için vds bulunmaz bir nimet. Çünkü az ve öz kanal yaparsın. Hemde normal kullandığın pc yi meşgul etmez. Ancak sağlam kategorisi olmayan render yapmayı bilmeyen, vakti kısıtlı olan kişilerde bot kullanır.

Son düzenleme:
videoları kendin hazırlıyorsan mecburen evdeki internet hızını kullanırsın. başka yolu yok. eğer videolar özgün değil başka bir siteden indirip render yapıp yüklüyorsan vds kullanmak daha mantıklı ama maliyeti var.

videoları kendin hazırlıyorsan mecburen evdeki internet hızını kullanırsın. başka yolu yok. eğer videolar özgün değil başka bir siteden indirip render yapıp yüklüyorsan vds kullanmak daha mantıklı ama maliyeti var.

aynen hocam kendim hazırlıyorum

Hocam hazırladığın videoları. Vds aldıktan sonra sıfırdan vds den hazırlaman gerekiyor.

:(

İnterneti 2 şey çok yavaşlatır.
1- Upload yapmak.
2- Download yapmak.

Sen burdaki seçeneklerden youtube video yüklerken upload yapıyorsun. Haliyle internetin yavaşlaması da gayet doğal sayılır.

Vds kiralık pc gibi birşey sayılır. Uzaktan Masaüstü teknolojisiyle uzaktaki bir bilgisayara bağlandığın gibi vds ye bağlanırsın. Burda aklına team viewer gibi programlar gelmesin. Çünkü windowsun uzaktan bağlantı özelliği var. Uzaktan bağlanma özelliği açık olan, şifresi olan pc lere gerekli ayarları yaparak windows bu özelliğinden faydalanabilirsin. Tabii diğer işletim sistemlerini kullanmadığım için bilemem.

Kendi pc den vds ye birşey atarsan aynı youtube upload yaparken nasıl internetin yavaşlarsa aynısı olur.
Vds den bir dosyayı kendi pc ne çekersen aynı internetten download yapmış gibi olursun.

Yani senin pc ile bağı olan herşeyde senin internetinden yer. Tabii vds ye bağlanıp vdsye internet üzerinden bişey indirirsen vds nin internetinden yer. Çünkü kendi pc ne inmiyor dosya.

Sağlam kategorisi olanlar ve render yapmayı iyi bilenler için vds bulunmaz bir nimet. Çünkü az ve öz kanal yaparsın. Hemde normal kullandığın pc yi meşgul etmez. Ancak sağlam kategorisi olmayan render yapmayı bilmeyen, vakti kısıtlı olan kişilerde bot kullanır.

videoları kendim hazılıyorum hocam özgün çalışıyorum

Direkt VDS le çalışsan ?

Hiç kullanmadım demişsin ya , ne çok şey kaybetmişim dersin :)
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Mehmet hocam , arkadaşı VDS le tanıştır ;)

hocam aynı şeye denk geliyormuş özgün çalışdım için :(

Bilgisayarındaki videoları vds'ye atmanla youtube'a yüklemen arasında bir fark yok.

Yapabileceğin bir mobil internet alıp günlük işlerini ondan yapıp, adsl ile upload yapman.

hocam 1 günde biter dayanmaz ki :)

hazırladığın videoları vds atarken de upload ediyorsun bişey farketmiyor, ben akşam 11 12 gibi bırakıyorum sabaha kadar yüklenmiş oluyor özgün videolarım

aynen benim teori çöktü :)

-------------

Eğer iler de daha fazla vide yüklemem gerekirse 1 tane laptop alıp komşuların internetini kullancam parası ile sabaha kadar bundan başka bi çözüm gelmiyor

aynen hocam kendim hazırlıyorum

videoları kendim hazılıyorum hocam özgün çalışıyorum

hocam aynı şeye denk geliyormuş özgün çalışdım için :(

hocam 1 günde biter dayanmaz ki :)

aynen benim teori çöktü :)

-------------

Eğer iler de daha fazla vide yüklemem gerekirse 1 tane laptop alıp komşuların internetini kullancam parası ile sabaha kadar bundan başka bi çözüm gelmiyor

Heee ozaman apayrı o konu hocam :) özgün se işin evdeki pc ile zor :) ama hani torrent falan indirip spam yapıp yüklüyorsan vds bulunmaz nimet

min 600 700 mb civarı 2 3 gün sonra 3 4 gb lık yüklemem olacak

hocam beni asıl zorlayan bunu her gün yapmam gerektiği yoksa 2 gün yapıp 1 gün yapmayınca kanalın güncelliği bozuluyor
600 700 mb her gün çok zorlamaz ama 4 gb her gün zor oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri