KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Senin gibi bir adama yakismayacak hareketler yarin Şikayet konuma ssleri eklerim hatta videoda cekebilirim Şikayet konuma yazarsin resmen magdur ediyorsun senin sisteminin hatasini bana kesiyorsun bunun baska aciklamasi yok 2 gun ònce 2 hesaptan videoyap destek yazdim 1 tanesine cevap atmadin yuzde 35 oldu yuzde 50 kapanmayi gecicek token satanlarin hepsi yakindir
aynen katılıyorum bu duruma tokenlı kanallarda ilginç bir kapanma var google giriş sisteminde değişiiklik yaptı. Son girilen yer sormalar kurtarma maili sormalar arttı. Biz türkiyeden açıyoruz. Amerikadan giriş yapılınca direk kapatılıyor. Her gün kanalalsatta satılmayı bekleyen linklerde kontrol yapıyorum kapanan var mı diye yok bir kaç saat sonra bir giriyorum 20 30 tane kanal gitmiş.

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere kanalalsat.com da kanal satışları 2 gruba ayrılıyor.
1) Normal üyelere satış
2) Tokenlı kanal satış(Videoyap ve buyfullchannel)

---

Sadece token kanal satışı yapanlarda sistemden dolayı kanal kapanmaları oluşmuş durumda.

Bu nedenle aldığım karar aşağıdaki şekildedir.

1) Kapanan kanallar başına ödediğim 1.40 TL'yi ödeyeceğim.
2) 9. ayda(Yarın akşama kadar geçerli) tokenlı satışlarda kapanmış kanallar satıcıların istatistilerini düşürmeyecek şekle getireceğim.
3) Tokenlı kanalı kanalalsat.com dan almış arkadaşların ise hesaplarına geri ödedikleri ücreti kredi olarak yükleyeceğim.

Bu nedenle benim ettiğim zarar: 4.100 kanal x 1.40 TL'dir.

Peki neden oldu olayına gelince. Tüm tokenlı kanal eklemesini sistemde durdurmuştum. Büyük ihtimalle kanalalsat.com un clientı spame düşmüştür diye düşünmüştüm. Client değiştirdim yine aynı durum yaşandı. Fakat tokenlı satış ile tokensız satış arasındaki tek fark client olayıdır. Büyük ihtimalle tek clientdan artık binlerce kanal yapılmasını belkide youtube istemiyordur. Bu nedenle kısa süre içerisinde her alıcı kendi clientlarını havuzuna girecek. Havuzlarından rastgele clientlarından token vererek satış yapmış olacak.

Bu işlemleri yapmam malesef hemen anında yapmam mümkün değil. Fakat bildiğiniz gibi ödeme günlerim salı ve cumadır. Salı günü öğlene kadar bu durumu halletmiş olacağım. Salı günü öğlen 12'ye kadar ödeme isteğ yapanlarında ödemelerini salı günü her zamanki gibi yapacağım.

Anlayışnıızdan dolayı teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

Sitemizdeki duyuruyu güncelledim. Tokenlı kanal satışını tekrardan aktif ettiğimed yeniden duyuru yapacağım. O bölümde testlerim devam ediyor.

Duyuru:

Kanalalsat.com içerisindeki tokenlı kanal alma bölümünden satılan tüm kanallar youtube tarafından topluca 9. aya ait kanallar kapanmıştır.
Tokenlı kanal satın aldıysanız; 9. aya ait aldığınız ve spamden kapanan kanallar hesabınıza kredi olarak yapılmıştır.
Token kanal sattıysanız; 9. aya ait sattığınız kanallardan tanesi 1.40 tl olarak başarılı satış, kapanma istatistiğiniz o kanallar oranınıza etkisi silinmiştir.

Not: Bildiğiniz üzere %30 komisyonla çalışıyoruz. Bu durumdan dolayı yaklaşık 2 aylık karımı geri ödemiş bulunacağım. İş bu nedenle olup, tokenlı kanal satışını tekrar açtığımda tokenlı kanal satışının kuralları değişmiş olacaktır. Normal kanal satışında kanal spamden kapanırsa %30 satıcıdan kesip alıcıya vermeye devam edecektir. Fakat bundan sonraki tokenlı kanal satışında kanal eğer telif içeriği nedeni haricinde kapanırsa %100 alıcıya geri iade edilecektir.

Peki otomatik tokenlı kanal satışı nasıl devam edicek?
Kanalalsat.com a bağlı clientdan şuana kadar 48.320 kanal yapılmış. Youtube ise bunların 4.100 tanesini topluca kapattı(son 15 güne ait). Demem oluyor ki böyle büyük clientlara karşı artık youtube bir vurgun yapabiliyor. Bu nedenle kanalalsat.com un yapısında her kullanıcı kendi clientını veya clientlarını girecek. Çok yakında ise kanal satıcılarına müthiş bir firefox eklentisi getireceğim. kanalı açacak, sağ tıklayıp kanalı sat diye butona basınca otomatik clientını oluşturup onun üstünden token verip, direk satışa çıkaracak. Hem kişi satışa eklemekle uğraşmayacak. Hemde risk ortadan kalkmış olacaktır.

Son düzenleme:
hocam merhaba gecen gun sızın kanalalsat yonetıcı boluune yazdım ayrıca Andream334 arkadaşıma 2 kere msj atmama ragmen bana hala donus yapmadı 8 kanalın 8 ıde sehır lerını gırmeme ragmen acamıyorum kanalı..sorun nedır ona ulasırmsıınız?onun yuzunden ıslerım aksadı lutfen yardımcı olun

hocam merhaba gecen gun sızın kanalalsat yonetıcı boluune yazdım ayrıca Andream334 arkadaşıma 2 kere msj atmama ragmen bana hala donus yapmadı 8 kanalın 8 ıde sehır lerını gırmeme ragmen acamıyorum kanalı..sorun nedır ona ulasırmsıınız?onun yuzunden ıslerım aksadı lutfen yardımcı olun

Merhabalar, bana videoyap yönetici desteğiyle ulaşabilirsiniz. Satın aldığınız kişinin nickine kanalalsat ta tıklayıp mesaj atın 3 gün içinde cevap vermezse iletin bana ben karşı tarafa uyarı mesajı yazar o kanalların ücretinide ondan kesip iade ederim

Merhabalar, bana videoyap yönetici desteğiyle ulaşabilirsiniz. Satın aldığınız kişinin nickine kanalalsat ta tıklayıp mesaj atın 3 gün içinde cevap vermezse iletin bana ben karşı tarafa uyarı mesajı yazar o kanalların ücretinide ondan kesip iade ederim

tamam hocam bu 3. gun bugunde bekleyecegım yarın eger bana donmezse sıze mesaj atıcam cok madur kaldım işlerimi yapamıyorum kusura bakmayın sızde

Aynı kişiden bende aldım gizli soru istiyor kanala girmiyor. 13 eylül ve dün mesaj attım cevap yok.

merhabalar hocam 3 gun gectı bu Andream334 denen adam banu adama ulasıp paramın iadesını hesabıma tekrar yuklermısınız?zaten tekrar 11 tane kanal alıcam zaten?yada bıldıgınız guven ılır bırısı varmı onu soyleın?

hocam hala beklıyorum kanalalsattan benım hesabıma 10 tl kredı yatırmadınız hala beklıyorum ama?

ustad kanalalsat'da durum nedir ?
satış ne zaman aktif olacak ?
kolay gelsin. iyi bayramlar.

Hocam destekten yazdım cevap gelmedi burdan yazıyorum belki ilgilenirsin biri kanal satın almaya çalıştığında kanal şifre yanlış diyor oysa ki şifre büyük ihtimal doğru. Onuda şöyle çıkarıyorum. Bazen kanal satışı gerçekleşmiş şifre yanlış diye satamadığı kanalı skbra satmış sistem. Başka üyeliğe para yükleyerek almayı denedim hata, verdi. Bizede şu kanal hatalı diye uyarı gelse kaldırsak satışlar gereksiz yere duruyor. En sondan en baştan kanal çıkarıyorum yine sorun devam ediyor sanırjm rastgele seçim yapıyor kanalsatarken

ustad kanalalsat'da durum nedir ?
satış ne zaman aktif olacak ?
kolay gelsin. iyi bayramlar.

Merhaba hocam,

30.09.2015 tarihi olarak planladım inş 10. ayda tekrardan aktif olmuş olacak.

Hocam destekten yazdım cevap gelmedi burdan yazıyorum belki ilgilenirsin biri kanal satın almaya çalıştığında kanal şifre yanlış diyor oysa ki şifre büyük ihtimal doğru. Onuda şöyle çıkarıyorum. Bazen kanal satışı gerçekleşmiş şifre yanlış diye satamadığı kanalı skbra satmış sistem. Başka üyeliğe para yükleyerek almayı denedim hata, verdi. Bizede şu kanal hatalı diye uyarı gelse kaldırsak satışlar gereksiz yere duruyor. En sondan en baştan kanal çıkarıyorum yine sorun devam ediyor sanırjm rastgele seçim yapıyor kanalsatarken

Merhaba hocam,

evet şifre doğru olduğu halde şifre yanlış diyor. Şu hangi şehirden girdiniz muhabetti soruyorsa kanala girince bendede şifrenin doğru olup olmadığını kontrol edemediği oluyor. Şuanda tokenlı kanal yapısını kuruyorum. Kurarkende bu durumuda düzeltmiş olacağım. Her üye açtığı kanal lokasyonunu girecek böylelikle o soru karşısına cıksada otomatik geçmiş olucak. kanal alanlarda ayrıca hangi şehir diye tıklamasına gerekde kalmamış olacak.

8 tane kanal aldım girişlerde şehir soruyor sizin panelden kullanıcının şehrine baktığımda istanbul gözüküyor ama ben girerken oraya istanbul yazdığımda kabul etmiyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
sisteme ünleme düşen kanalları açmak için bir onaylama sıstemı getirirsenız king olursunuz :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam tokenli kanal satışı yapanlara client ekleme zorunluluğu gelmiş sanırım kanalları ekleyebilmek için ama bence meşakkatli bir iş. Siz direk bir havuz oluştursanız sisteme kanal eklerken arka planda otomatik her 10 kanalda client değişse daha faydalı olur gibi..

Merhaba hocam,

evet şifre doğru olduğu halde şifre yanlış diyor. Şu hangi şehirden girdiniz muhabetti soruyorsa kanala girince bendede şifrenin doğru olup olmadığını kontrol edemediği oluyor. Şuanda tokenlı kanal yapısını kuruyorum. Kurarkende bu durumuda düzeltmiş olacağım. Her üye açtığı kanal lokasyonunu girecek böylelikle o soru karşısına cıksada otomatik geçmiş olucak. kanal alanlarda ayrıca hangi şehir diye tıklamasına gerekde kalmamış olacak.

Hocam sorun hala devam ediyor ne zaman çözersiniz

satışa koyduğum kanalları kaldıramıyormuyum ? eskiden böyle bir özellik vardı

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Sitemizdeki duyuruyu güncelledim. Tokenlı kanal satışını tekrardan aktif ettiğimed yeniden duyuru yapacağım. O bölümde testlerim devam ediyor.

Duyuru:

Kanalalsat.com içerisindeki tokenlı kanal alma bölümünden satılan tüm kanallar youtube tarafından topluca 9. aya ait kanallar kapanmıştır.
Tokenlı kanal satın aldıysanız; 9. aya ait aldığınız ve spamden kapanan kanallar hesabınıza kredi olarak yapılmıştır.
Token kanal sattıysanız; 9. aya ait sattığınız kanallardan tanesi 1.40 tl olarak başarılı satış, kapanma istatistiğiniz o kanallar oranınıza etkisi silinmiştir.

Not: Bildiğiniz üzere %30 komisyonla çalışıyoruz. Bu durumdan dolayı yaklaşık 2 aylık karımı geri ödemiş bulunacağım. İş bu nedenle olup, tokenlı kanal satışını tekrar açtığımda tokenlı kanal satışının kuralları değişmiş olacaktır. Normal kanal satışında kanal spamden kapanırsa %30 satıcıdan kesip alıcıya vermeye devam edecektir. Fakat bundan sonraki tokenlı kanal satışında kanal eğer telif içeriği nedeni haricinde kapanırsa %100 alıcıya geri iade edilecektir.

Peki otomatik tokenlı kanal satışı nasıl devam edicek?
Kanalalsat.com a bağlı clientdan şuana kadar 48.320 kanal yapılmış. Youtube ise bunların 4.100 tanesini topluca kapattı(son 15 güne ait). Demem oluyor ki böyle büyük clientlara karşı artık youtube bir vurgun yapabiliyor. Bu nedenle kanalalsat.com un yapısında her kullanıcı kendi clientını veya clientlarını girecek. Çok yakında ise kanal satıcılarına müthiş bir firefox eklentisi getireceğim. kanalı açacak, sağ tıklayıp kanalı sat diye butona basınca otomatik clientını oluşturup onun üstünden token verip, direk satışa çıkaracak. Hem kişi satışa eklemekle uğraşmayacak. Hemde risk ortadan kalkmış olacaktır.

eklenti nerde kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Hocam sorun hala devam ediyor ne zaman çözersiniz

Merhaba hocam,

bir tekrardan denermisiniz bu konuda biraz değişiklikler yaptım. senin ticketı bulamadıgım için test edemedim.

satışa koyduğum kanalları kaldıramıyormuyum ? eskiden böyle bir özellik vardı

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

eklenti nerde kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

satılmayan kanalları hocam sattıklarım bölümünden tekrardan satışdan kaldırabiliyorsunuz.

---

Eklentiyi malesef yazamadım henüz. Videoyap bölümünde büyük bir bölüm ekliyorum. Dailymotion gibi blogger.com yapısını. o nedenle o tarzdaki bölümü açtıktan hemen sonra bakacağım inş.

Hocam kanal satanları çoğaldı kanal satış sayfasına düzenleme iyi olur gibi Checkboxlarla üstte ojaylı onaysız seçim para kazanmalı kazanmasız gibi seçimler ile filtreleme iyi olur gibi ayrıca fiyat vb. Sıralamada olmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri