KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Kanal satışı yapanlar ytparadaki nickleriyle kayıt olurlarsa en azından özgeçmişlerini az çok bilip ona göre alış veriş yaparlar ;)

1-Satıcı 100 adet kanal sattı ve bunların hepsi ilk gün kapandı diyelim. bunu sistemden attınız. sisteme girdim kayıt olmak gerçekten çok çok basit. yeni bir üyelik alıp tekrar satış yapıp alacak olan müşterileri mağdur duruma sokabilir.
2-Satıcının sattığı kanallar 1 hafta içerisnde çok fazla kapanma yaşanırsa satıcıya herhangi bir yaptırım uygulanacakmı
3- Kanaatimce en azından satıcıların kimlikle üye olmaladır
4- Satılan kanallar 1 hafta içerisinde kapanırsa. müşteriye %30 verilecektir yazmışsınız. Satıcı ip çerez vs temizliği yapmadan yada bir program yardımı ile çok fazla kanal açıp satışa sunarsa ertesi gün kapanırsa bunlar. haksız kazanç sağlamış olacak

Edit: 5. olarak ayarlar kısmı kusura bakmayın çok komik olmuş kullancı ismi bile değiştirilebiliyor.

Son düzenleme:
Kanal satışı yapanlar ytparadaki nickleriyle kayıt olurlarsa en azından özgeçmişlerini az çok bilip ona göre alış veriş yaparlar ;)

1-Satıcı 100 adet kanal sattı ve bunların hepsi ilk gün kapandı diyelim. bunu sistemden attınız. sisteme girdim kayıt olmak gerçekten çok çok basit. yeni bir üyelik alıp tekrar satış yapıp alacak olan müşterileri mağdur duruma sokabilir.
2-Satıcının sattığı kanallar 1 hafta içerisnde çok fazla kapanma yaşanırsa satıcıya herhangi bir yaptırım uygulanacakmı
4- Satılan kanallar 1 hafta içerisinde kapanırsa. müşteriye %30 verilecektir yazmışsınız. Satıcı ip çerez vs temizliği yapmadan yada bir program yardımı ile çok fazla kanal açıp satışa sunarsa ertesi gün kapanırsa bunlar. haksız kazanç sağlamış olacak

tam olarak yazmak isteyip üşendiğim şeyleri yazmışsın hocam, teşekkürler

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı ugurlu olsun. Magduriyet olucaktır mutlaka.
Örnek: A kişisi kanal satışı yaparken B adlı bir üyelik alıcak. B üyeliğiyle 100 tane mail koycak. 100 Mail satıldı diyelim bu adam %70 ini alıcak zaten paranın.
Magdur Olan gene BİZ olucaz...

Hayırlı olsun dileklerini yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Edit: 5. olarak ayarlar kısmı kusura bakmayın çok komik olmuş kullancı ismi bile değiştirilebiliyor.

tam olarak yazmak isteyip üşendiğim şeyleri yazmışsın hocam, teşekkürler

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Evet bu konuda önlemi aktif ettim. Satış yapacak kişiler cep telefonu ile hesaplarını doğrulatınca kanal satabilirler. 1 numara ile bir defa kanalalsat.com hesabı doğrulatılacağı için böyle bir durum olmayacaktır. Ama sistemde eğer ekleyen kişinin tüm kanalları patlayan bir kişide olsa bu durumda sadece o kişinin hesabını dondururum ama kazandıklarını ödemem gerekir.

Edit: Haklısınız nick değiştirme özelliğini kaldırdım. Kayıt olduğu nick hep devamlı kalacaktır.

Son düzenleme:
Güzel sistem olmuş hem satanlar hem alancaklar için. Hayırlı olsun.

başlığı görünce yok arkadaş tutmaz diyecektim bu proje forum varken neye gerek var diyerek girdim ama konu sahibinin ismini görünce fikirlerim değişti. Hayırlı işler bol kazançlar :)

Telefona gelen doğrulama kodunu doğrıu girdiğim halde yanlış diyor ve sitede destek yok

Hayırlı olsun diyen arkadaşlara teşekkürler.

Telefona gelen doğrulama kodunu doğrıu girdiğim halde yanlış diyor ve sitede destek yok

Merhaba hocam,

Tarayıcı gizli modda kullanıyorsanız kullanmayınız hocam. O nedenle sessionları kaydetmeyebilir. Sitede destek olmadığı doğrudur. Destek durumu getircek bir durum olmadığı içindir. Tabiki 1-2 gün bu gibi durumlar olabilir onuda konu içerisinden halledeceğim. Herşey full otomatik ve anlık yapıldığı için görüşmeye gerek kalmıyor.

1) Aldığınız kanal 1 hafta içerisinde kapanırsa o kanal için ödediğiniz tutarın %30'nu sistem kredi olarak iade eder.

Hocam böyle demişsiniz mesela adam 2 üyelik açar kendi kanalını kendi alır sonra o kanal kapanırsa %30 krediyi alır her türlü kar dikkat edin IP felan :D

hocam hayırlı olsun umarım istediğimiz gibi verimli çalışır sistem.Ama momisyon biraz fazla geldi %20 felan olsaydı daha güzel olurdu.

Ayrıca büyük bir yoğunluk var heralde üye bile olamıyorum :)

1) Aldığınız kanal 1 hafta içerisinde kapanırsa o kanal için ödediğiniz tutarın %30'nu sistem kredi olarak iade eder.

Hocam böyle demişsiniz mesela adam 2 üyelik açar kendi kanalını kendi alır sonra o kanal kapanırsa %30 krediyi alır her türlü kar dikkat edin IP felan :D

o %30u satıcıdan kesiyor.

Tel onay kodu yanlis diyor 2 defa gonderdim mozilla kullaniyorum. Bu arada ya sattigimiz kanallar kullanici hatasi ile kapanirsa buda mi bize yuklenecek bence bu olay kotu olmus

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden bi isteğim var sallıyorum 10 adet para kazanması açık normal kanal ekledim 1-2 saat sonra yine aynı şekilde 10 adet para kazanması açık normal kanal eklediğim zaman 2si birleşse 20 adet olsa nasıl olur ? 2x 10 adet yerine.hem kalabalık olmamış olur

tek soru : bir kanal dan adsense dahil , cümle alem gidiyorsa eğer.?
tek Cevap : alınan email adresine güven derecisini siz düşünün.
Not : Konu baltalamak değil , tecrübe Anlık Değişir.

Hocam doğrulama kodunu hatalı girdiniz diyip duruyor :S

Alınan kanallar eğer 1 hafta içinde kapanırsa %30'u geri iade edilecek.
Hocam varya sizi çok seviyorum. İşte busunuz.

Bu yüzden kaç liram gitti benim. Ohhh yemin ediyorum için rahatladı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Sizin Bu sistemden ne kadar komisyon alıcaksınız , konuda belkide yazıyordur ama dikkat etmedim o kadar ?

Daha Sadece Bir Sekilde Yazarsanız İyi Olur

Saygılarımla

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Sizin Bu sistemden ne kadar komisyon alıcaksınız , konuda belkide yazıyordur ama dikkat etmedim o kadar ?

Daha Sadece Bir Sekilde Yazarsanız İyi Olur

Saygılarımla

5) Siz belirttiğiniz ücretin üstüne %25 komisyon ekleyerek sistem satışı yapar. Sizin belirttiğiniz ücret size ödenir. %25 komisyon olmasının sebebi %6.5 civarı bizim sanal pos/paypal komisyonumuzun olmasıdır. + Sunucu ve güvenlik masraflarımız bulunuyor.

Konuda yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri