KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Gizli sekme ile girildiğinde tarayıcı arkasında çerez bırakmıyor

Evet kanallarımı açarken gizli sekmeyle açarım en temizi..

Gizli sekme derken google chrome olması ama ayrıca internet explorer daha sağlıklı o nedenle İE öneriyorum ama chrome kesinlikle olmasın çünkü adamların kendi tarayıcısı sonuçta a'dan z'ye her bilgini öğrenebilir hani mac adresini öğrenmez deriz ya belki adamlar oradan onuda görüyor ben en temizi internet explorer öneriyorum.

Gizli sekme derken google chrome olması ama ayrıca internet explorer daha sağlıklı o nedenle İE öneriyorum ama chrome kesinlikle olmasın çünkü adamların kendi tarayıcısı sonuçta a'dan z'ye her bilgini öğrenebilir hani mac adresini öğrenmez deriz ya belki adamlar oradan onuda görüyor ben en temizi internet explorer öneriyorum.

Ben firofox gizli sekmeyle yapıyorum işlemlerimi ve imacros kullanıyorum iş yükümü azaltmak için.. Bu kapanmaların sebebi bana göre iki kez tel onay işlemi yapmamızda olabilir.. Bunuda düşünmeye başladım şimdi..

hocam az önce 2 kanal satın aldım zQrrQ arkadaştan ama aldıklarım bölümüne girince kredi kesildigi halde kanallar gelmedi. ?

Ben firofox gizli sekmeyle yapıyorum işlemlerimi ve imacros kullanıyorum iş yükümü azaltmak için.. Bu kapanmaların sebebi bana göre iki kez tel onay işlemi yapmamızda olabilir.. Bunuda düşünmeye başladım şimdi..

Nasıl yani +15 onay yaptığınız için olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Nasıl yani +15 onay yaptığınız için olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Hayır gmail açarken onayliyoruz ya aynı no ile birde kanal onayliyoruz o yüzden sadece bir düşünce tabi bu..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

hocam az önce 2 kanal satın aldım zQrrQ arkadaştan ama aldıklarım bölümüne girince kredi kesildigi halde kanallar gelmedi. ?
Kendisi tatilde yarin gelicek. Problemi duzeltir.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam tatilden döndükden sonra bakiyeler kanalları sattıkdan 1 hafta sonra yansımıyor onu düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, yarın akşamüstü türkiyedeyim. Oluşan 2 aksaklığın sebebine bakıp kesin çözümünü yaparız ve telafi ederiz. Yarın akşamda artık satışın üstünden 1 haftalar geçmeye başladığı için ödeme talep butonuda çıkmaya başlayacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] son durum nedir türkiyeye geldinizmi ?

Ne yazıkki 4 günlük tatilim bitti. Tr ye geldim. İşlerle ilgilenmeye başladım sabaha kadar yolu var.

hocam bu iki defadır kanal satın alıyorm para kesildigi halde bilgiler gelmiyor. dün gece 2 kanal aldm ikisininde mail ve bilgileri gelmedi ama para kesildi. bu sorun sadece banamı oluyor anlamadm şimdide aldım ama yine gelmedi. .s

kanal alsata giremiyorum mail dogru ancak şife yanlıs diyor 4 defa şifre taleb etmem ragmen mail adresime şifre gelmiyor acaba sorun nedir?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hala bakiyeler yansımadı bugün 10 gün oldu

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 4 oldu kanal alıyorm para kesildigi halde kanal bilgileri gelmiyor anlamıyorm sadece bndemi var sorun . bazen geliyor bazen gelmiyor.

Exel ile ekleme yapmaya çalıştığımda 500 Internal Server Error hatası alıyorum

Ve 1 hafta once sattigim kanallarin ucreti kesinlesmemis hocam

Discovery cihazımdan gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

10 günde 1000 kanaldan fazlası sistemde satılmış durumdadır. Satan ve alan arkadaşlara teşekkür ederim.

Satan arkadaşlar için ödeme istek butonu eklenmiştir. Haftada 3 gün ödeme yapıyorum.

Bıl kazançlar

Merhaba hocam,

13 kanal almışsın. 13 kanalında bilgileri aldıklarım bölümünde yazıyor. 13 kanalın tutarıda 2 ödemenizin tutarı ve kalsn bakiyesi doğru. Yoksa ben mi yanlış hesapladım. Videoyapda üye olduğun için hocam oradan yazmsn mümkün mü daha detaylı görüşebiliriz.

videoyap destekden dün öğle saatlerinde bi mesaj yazmıştım dikkate alırsan sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam bu aldığımız kanalların içerisinde video yok değil mi, varsa hangilerinde video var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri