KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

İyi akşamlar .

Sadece gmail satabiliyor muyuz ? Kanal url falan yok sonuçta telefon no yok .
Sadece eposta şifre oluyor gmaillerde birde kurtarma maili . Böyle bir şey varsa elimde biraz var satabilirim

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bir kanal aldınız 1 hafta içerisinde kapandığında %30 nu kredi olarak geri alıyordunuz. Ama açıklamam olan sadece spamden dolayı kanal kapatmalarında iade edicek telifden kapanmalarda iade etmeceyecekti. Artık sadece spamden kapanmışsa sistem iade ediyor. Satıcı arkadaşlar spam dışı sattıklarınızdan kapanıp iade alan olduysa kanal urlsi ile birlikte destek at webscripti.com a mail atınız. istatistik ve iade ücretlerini düzenleyeyim. iyi geceler

İyi akşamlar .

Sadece gmail satabiliyor muyuz ? Kanal url falan yok sonuçta telefon no yok .
Sadece eposta şifre oluyor gmaillerde birde kurtarma maili . Böyle bir şey varsa elimde biraz var satabilirim

İlerde ekleyeceğim şuanda boş kanal açılmış şekliyle satış mevcut hocam.

Kapanan kanallari ekrandan silsek güzel olur.

Birde bir haftadan sonra kapanan kanallari nazil kapaliya alacaz buton kayboluyor. İade olmasa bile kanal kapandi göstermemiz lazim.

Merhaba Arkadaşlar,

Kanalyap.com açılalı tam 22 gün oldu.
Bu 22 günlük süreçte 1571 Kanal satışı yapılmıştır.
Ve yine bu 22 günlük süreçte hiç bir zaman stokda olmayan kanal olmamıştır. Herşey tamamen online çalışmaktadır.

Kapanan kanallari ekrandan silsek güzel olur.

Birde bir haftadan sonra kapanan kanallari nazil kapaliya alacaz buton kayboluyor. İade olmasa bile kanal kapandi göstermemiz lazim.

Merhaba hocam,

evet hocam doğru diyorsunuz. Bu hafta inş. bu olayıda ekleyeceğim.

hocam odeme ısteğinde bulundum 4 gündür para gönderilmedi neden böyle oluyor

Merhaba hocam,

Tüm ödeme isteklerini gönderdim.

Ödeme günleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumadır. Bir hata yapıp Pazartesi günü gönderilmeyen 2 arkadaş gördüm. Onlarında ödemelerini yaptım.

Merhaba Arkadaşlar,

Kanalyap.com açılalı tam 22 gün oldu.
Bu 22 günlük süreçte 1571 Kanal satışı yapılmıştır.
Ve yine bu 22 günlük süreçte hiç bir zaman stokda olmayan kanal olmamıştır. Herşey tamamen online çalışmaktadır.

Merhaba hocam,

evet hocam doğru diyorsunuz. Bu hafta inş. bu olayıda ekleyeceğim.

Merhaba hocam,

Tüm ödeme isteklerini gönderdim.

Ödeme günleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumadır. Bir hata yapıp Pazartesi günü gönderilmeyen 2 arkadaş gördüm. Onlarında ödemelerini yaptım.

Hocam satın aldığım kanalların bazıları kapanmış ve halen sistemde açık yazıyor?

Hocam satın aldığım kanalların bazıları kapanmış ve halen sistemde açık yazıyor?

Merhaba hocam,

Sağ bölümde kanal kapandı? butonuna tıklayarak manuel kontrol ettirebilirsiniz. Otomatik kontrol gece 12 de tekrardan yapacaktır. Günde 1 defa kontrol etmeyi yapar. Fakat 1 haftadır otomatik kontrolü yaptırmıyorum. Manuel olarak kontrol ediliyor. Eğer o buton bulunmuyorsa, kanalı satın alalı 1 haftayı geçmiştir. Ancak sistem onu kapandı statusüne gece 12 gibi gecirecektir. İyi günler

ödeme isteğini dün sabah yolladım hala gelmedi dün çarşambaydı O.o

Dün sabah 10 gibi dünkü ödemeleri yaptım isteği keşke önceki günden yapsaydınız. Yarın sabahdan cuma ödemeleri çıkacak hocam. Az farkla kaçırmışsın galiba

Hocam pm kutunuz dolu.
Kanalalsat.com kredi için iş bankası ödemesi yaptım da, acaba kontrol edip kanalalsat.com hesabıma parayı geçirir misiniz. Teşekkürler.

Hocam pm kutunuz dolu.
Kanalalsat.com kredi için iş bankası ödemesi yaptım da, acaba kontrol edip kanalalsat.com hesabıma parayı geçirir misiniz. Teşekkürler.

Merhaba hocam,

Online ödeme olmayan havale sistemine arkadaşlar 4 saat arayla bakıyorlar. Şimdi kontrol ettim bekleyen ödeme yok. En fazla bugün havale yapıpda onay bekleye 25 dk sürmüş. Arkadaşlar daha hassas davranmışlar. Hayırlı olsun hocam.

Merhabalar,

13.07.2014 itibariyle Kanalalsat.com - Youtube Kanalları için Alış-Veriş Platformu açılmış bulunmaktadır.

Ben bu sistemden niçin kanal satın almalıyım ?

1) Aldığınız kanal 1 hafta içerisinde kapanırsa o kanal için ödediğiniz tutarın %30'nu sistem kredi olarak iade eder.

2) Kim kaç kanal sisteme eklemiş, tüm eklediği kanallardan kaçtanesi 1 hafta içerisinde kapanmış, kaç kişi o kişiden kanal satın almış. Bunların hepsini satın alma listesinde görebilirsiniz.

3) Satın alma tuşuna bastığınız anda kanalın mail & şifresi çalışıyormu? Kanal kapanmış mı diye anlık kontrol edip otomatik aynı saniyede teslim eder. Yani size kapanmış bir kanal veya bilgileri hatalı bir kanalı sistem %100 teslim etmez.

4) Kanal satın alma işlemi yapmadan önce sisteme kredi yüklemeniz gerekmektedir. Kredi kartı ve paypal ile ödeme yaparsanız aynı anda sistem otomatik aktif eder. Banka(Garanti/İş Bankası) ile ödeme yaparsanız gün içerisinde kredinizi onaylarız.

5) Aldığınız tüm kanalları alt bölümde örnekde olduğu gibi bir liste ile size gösterir. Fakat bu detaylı bir liste değildir. Tüm kanallarınızın listesinide excel ile anlık indirmenize olanak sağlar.

6) Gelişmiş listeleme sayesinde alacağınız kanalın;
+ Normal veya partner kanalı(Eğer partnersa hangi partner şirketine dahil) olmasını,
+ Para Kazanması açık veya kapalı,
+ Küçük resim ve +15 dk video onaylaması yapılmış veya yapılmamış,
seçebilirsiniz.

7) Örneğin 10 TL kredi yüklediniz. 10 farklı kişiden 10 kanal aldınız. Bu kanalların bilgilerine 1 dakika geçmeden sahip olabilirsiniz.

8) Aldığınız tüm kanalların istatistiklerini kolayca görebilirsiniz.

Ben bu sistemden niçin kanal satmalıyım ?

1) Satın alacak kişilerle uğraşmazsınız.

2) Karşı taraf size kanalım kapandı, bilgiler hatalı gibi şeyler yazamaz.

3) Ücretiniz Videoyap güvencesiyle haftalık ödenir.

4) Kesinlikle bir sebep üretip hesabınızı banlamayız, kazandığınız para tamamen sizindir.

5) Siz belirttiğiniz ücretin üstüne %25 komisyon ekleyerek sistem satışı yapar. Sizin belirttiğiniz ücret size ödenir. %25 komisyon olmasının sebebi %6.5 civarı bizim sanal pos/paypal komisyonumuzun olmasıdır. + Sunucu ve güvenlik masraflarımız bulunuyor.

6) Eğer kendinize güveniyorsanız. Açtığınız kanallar kapanmıyorsa; sistem her üyenin istatistiklerini gösterdiği için kolayca kanal satışı yapabilirsiniz.

Örnek site içerisinden 2 resim linkde mevcuttur.

resim2.png

resim1.png

Kanalalsat.com bir Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti'ne ait sitedir.

www.kanalalsat.com

Hocam gelen kutunuzu boşaltın size ulaşamıyorum

Merhaba hocam,

Online ödeme olmayan havale sistemine arkadaşlar 4 saat arayla bakıyorlar. Şimdi kontrol ettim bekleyen ödeme yok. En fazla bugün havale yapıpda onay bekleye 25 dk sürmüş. Arkadaşlar daha hassas davranmışlar. Hayırlı olsun hocam.

Ben de siz onayladınız sandım para hesabıma geçti teşekkürler.

Hocam gelen kutunuzu boşaltın size ulaşamıyorum

Merhaba hocam,

malesef imzamda yazdığı gibi pm kutusunu kullanmıyorum. kanalalsat.com'da herşey online oldugu için o bölüm dede destek paneline ihtiyaç olmuyor. Acaba bir sıkıntınız mı mevcut?

Ben de siz onayladınız sandım para hesabıma geçti teşekkürler.

Merhabalar,

Akşam 19:00'dan, sabah 08:00'de şirket açılana kadar geceleri ben kontrol ediyorum. Fakat mesai saatlerinde destek ekibim kontrol ediyor hocam. Ben teşekkür ederim.

Merhaba hocam,

malesef imzamda yazdığı gibi pm kutusunu kullanmıyorum. kanalalsat.com'da herşey online oldugu için o bölüm dede destek paneline ihtiyaç olmuyor. Acaba bir sıkıntınız mı mevcut?

Merhabalar,

Akşam 19:00'dan, sabah 08:00'de şirket açılana kadar geceleri ben kontrol ediyorum. Fakat mesai saatlerinde destek ekibim kontrol ediyor hocam. Ben teşekkür ederim.

Hocam aslında kanalyap değil videoyap ile ilgiliydi sorum ama pmden ulaşamadım mesaj kutunuz dolu gözüküyor.O yüzden konuyu baltalamak istemedim

Hocam aslında kanalyap değil videoyap ile ilgiliydi sorum ama pmden ulaşamadım mesaj kutunuz dolu gözüküyor.O yüzden konuyu baltalamak istemedim

Anladım hocam videoyapın konusu farklıdır. Ve videoyap'ın destek bölümü var. sol alt tarafda desteği var oradan da yazabilirsiniz hocam.

Anladım hocam videoyapın konusu farklıdır. Ve videoyap'ın destek bölümü var. sol alt tarafda desteği var oradan da yazabilirsiniz hocam.

Merhaba, ben geçen 50TL yüklemiştim (hesabımda da önceden 0,25TL vardı), 40 adet kanal almıştım 1,25TL'den.
Hesaplardan bir tanesine hiç girilmiyordu, kanal kapanmış yaptım, para iadesi yapıldı yazdı.

Ben 1,25TL verdim 0,87TL yazıyor yanında.
Hesabımda şuanda 0,63TL var, daha önce hesabımda 0,25TL de vardı.

Bu olayı anlamadım ben, açıklama bekliyorum.

Özet olarak Şuanda beni hesabımda 1,50TL olması gerekirken 0,63TL bulunuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri