KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

250 cok fazla hocam herkes 50 video atmaya korkar oldu :)

Discovery cihazımdan gönderildi
yapacak bir şey yok hocam inşallah spamdan kapanmaz diyelim günde vds ile 50 kanala giriş yapsam her birine 25 25 video atsam 3 günde bir 2 haftada tamamlasam olur mu?sıkıntı çıkarır mı tek ip 50 kanal her gün?

yapacak bir şey yok hocam inşallah spamdan kapanmaz diyelim günde vds ile 50 kanala giriş yapsam her birine 25 25 video atsam 3 günde bir 2 haftada tamamlasam olur mu?sıkıntı çıkarır mı tek ip 50 kanal her gün?

Hocam ben 1 ipden 1 kanal giriyorum siz 1 ipden 50 kanal girerseniz sorun olur o vdsden bi daha kanal açtırmaz youtube 1 arkadaşa daha öyle olmuştu ordan biliyorum

Satıcılar ve kredi kartıyla ödeme yapacaklar için telefobla doğrulama zorunludur. Fakat dogrulama kodu gelmiyorsa telefonunuz reklamlı sms alımına kapalı demektir.

Arkadaşlar spamden kapan kanal aldıktan 1 hafta içerisindeyse %30 iade yapıyordu. Yeni bir güncelleme getiriyorum. Alınan kanala günlük 50 den fazla video atılmamışsa ve kapanırsa iade olmayacak ve kapanma istatistiğine yansımayacak. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla alınan kanallarda kişinin hiç kanalı normalde kapanmamış ama günde 300 civarı atılan kanallar kapanmış. Bu satıcının değil alıcının riski kabullenmesine dönüşmüş.

Satıcılar ve kredi kartıyla ödeme yapacaklar için telefobla doğrulama zorunludur. Fakat dogrulama kodu gelmiyorsa telefonunuz reklamlı sms alımına kapalı demektir.

Arkadaşlar spamden kapan kanal aldıktan 1 hafta içerisindeyse %30 iade yapıyordu. Yeni bir güncelleme getiriyorum. Alınan kanala günlük 50 den fazla video atılmamışsa ve kapanırsa iade olmayacak ve kapanma istatistiğine yansımayacak. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla alınan kanallarda kişinin hiç kanalı normalde kapanmamış ama günde 300 civarı atılan kanallar kapanmış. Bu satıcının değil alıcının riski kabullenmesine dönüşmüş.

daha önce söylemiştim bunu hocam,alıcı kanalı alıp bi anda yüzlerce video atar ve kanal kapanırsa nolucak diye.tabi sistem çok yeni oldugu için o an çözüm bulunmamıştı ama şimdi iyi oldu bu :)

Herkes yeni kanal eklediginde yazacaksa isimiz var valla...

Mobilden gönderildi.

stoklar bayağı düşmüş [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] kardeşimin kanalları tükenmiş yıkıldım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba kanalların hepsi en son Ağustosun 5'inde satıldı fakat halen onaylanmadı bakiyem.

[MENTION=11775]deliçoban[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] maalesef sistem hala bozuk hıc bı gelisme yok :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Arkadaşlar,

Satıcılar ve Alıcılar arasında iletişim kurulabilmesi adına mesaj sistemini eklemiş bulunmaktayım. Şuanda bir kişi birisinden kanal satın almadan görüşme yapabiliyor. Belki ticareti bulunmadan iletişim kurmayı iptal edebilirim. Bu sizin gelecek istekleriniz doğrultusunda yapılacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba kanalların hepsi en son Ağustosun 5'inde satıldı fakat halen onaylanmadı bakiyem.

Merhaba Hocam,

hesabınızı inceledim. 1 defa ödeme almışsınız. Sonraki ödemeyi alabilmeniz için 10 tl limitine yetişememişsiniz. Alt ödeme isteme limiti 10 TL'dir. iyigünler hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba 20 TL'lik satış yaptım 2 haftadır onaylanmasını bekliyorum. Anlatmaya çalıştığım o.

Merhaba Arkadaşlar,

Satıcılar ve Alıcılar arasında iletişim kurulabilmesi adına mesaj sistemini eklemiş bulunmaktayım. Şuanda bir kişi birisinden kanal satın almadan görüşme yapabiliyor. Belki ticareti bulunmadan iletişim kurmayı iptal edebilirim. Bu sizin gelecek istekleriniz doğrultusunda yapılacaktır.

Merhaba Hocam,

hesabınızı inceledim. 1 defa ödeme almışsınız. Sonraki ödemeyi alabilmeniz için 10 tl limitine yetişememişsiniz. Alt ödeme isteme limiti 10 TL'dir. iyigünler hocam
Hocam bu kanal onayı nedir?
Yani onaylı ve onaysız kanalın farkı ne oluyor?
Onaysız olunca daha mı iyi oluyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba 20 TL'lik satış yaptım 2 haftadır onaylanmasını bekliyorum. Anlatmaya çalıştığım o.

Merhaba Hocam,

2 hafta önce ödeme isteği yapmışsınız. 11.60 TL olarak ayarlarda belirttiğiniz paypal adresine ödeme yapılmış. Ödemeler her zaman zamanında yapılıyor. Bugünde zamanında yapılmıştır.

Hocam bu kanal onayı nedir?
Yani onaylı ve onaysız kanalın farkı ne oluyor?
Onaysız olunca daha mı iyi oluyor?

Hocam onaylı kanal +15 dakika, Küçük resim onayları oluyor. Yani kimisi 15dk üstü çalışma yapmıyor. Küçük resimde değiştirmiyor bu nedenle onay istemiyor. Her alıcının isteği değişik olduğu için bulunmaktadır.

Hocam onaylı kanal +15 dakika, Küçük resim onayları oluyor. Yani kimisi 15dk üstü çalışma yapmıyor. Küçük resimde değiştirmiyor bu nedenle onay istemiyor. Her alıcının isteği değişik olduğu için bulunmaktadır.

Hocam o dediğiniz kanal türü menüsünde değilmiydi
Yani, Kazanma açık - Kazanma onaysız yazılı yer

Orada iki menü var da kafa karıştırıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri