KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Hocam o dediğiniz kanal türü menüsünde değilmiydi
Yani, Kazanma açık - Kazanma onaysız yazılı yer

Orada iki menü var da kafa karıştırıyor
Merhaba Hocam,

biraz bu konuda açıklama yapayım. Dediğiniz gibi biraz karışık olabilir.

1) Kazanma Açık Onaysız Kanal

Para kazanmasını açmış, ama 15 dk üstü video atmayı açmamış. Satın alan kişi dilerse 15dk üstü video yüklemeyi aktif edebilir.

2) Kazanma Açık Onaylı Kanal

Para kazanma ve 15dk üstü video yüklemede açık.

3) Kazanma Kapalı Onaysız Kanal

Para kazanması ve 15 dk üstü video yüklemesi kapalı. Satın alan açabilir.

4) Partner Kanallar

Para kazanması açık, hangi partnera ait olduğu yazar. 15dk olayıda yine satıcı belirttiği şekildedir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Sistem arızalı. Kanallar kapanmış. basıyorum kapandıya. Kanal Sağlam diyor..

Son düzenleme:
Hocam soyle bir sorun var onaysiz gmaile aciyorum kanallari yani herhangi bir dogrulama kullanmiyorum maili acarken bana gore daha saglam oluyor. 15 dakika onayini yapiyorum fakat garip olan sey ben onaysiz maile actigim icin dogruladigim numara olmuyor ve benden telefon numarasi istiyorsunuz her kanal icin 15 dakika onayi yaptigim numarayi kim ne yapsin hicbir ise yaramiyor? Bosuna eziyet cekiyorum copy paste ile

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Sistem arızalı. Kanallar kapanmış. basıyorum kapandıya. Kanal Sağlam diyor..

Merhabalar,

p.m. olarak üyelik mail adresini ve kapanmış olupda kanal sağlam diyen kanalın linkini de yazarsanız hemen inceleyeyim. Bu durumda farklı birşey olması gerekiyor.

Hocam soyle bir sorun var onaysiz gmaile aciyorum kanallari yani herhangi bir dogrulama kullanmiyorum maili acarken bana gore daha saglam oluyor. 15 dakika onayini yapiyorum fakat garip olan sey ben onaysiz maile actigim icin dogruladigim numara olmuyor ve benden telefon numarasi istiyorsunuz her kanal icin 15 dakika onayi yaptigim numarayi kim ne yapsin hicbir ise yaramiyor? Bosuna eziyet cekiyorum copy paste ile

Merhaba hocam,

Telefon doğrulama numaranız yoksa 11111111 tarzında yazabilirsiniz. Forumda ara ara görünmüştür. Kanal kurtarma vardı bir dönemlerde sadece oradaki girilen numarayı girdiğiniz anda kurtarılıyordu. Para kazanması kapanan kanallarda açmaya yarıyordu. Telefon girilmişse vermek gerekiyor hocam. kolay gelsin hocam.

Hocam gunaydin tam 1 hafta once satilmis kanallarin ucreti kesinlesmemis kontrol etmeniz mumkun mu

Hocam gunaydin tam 1 hafta once satilmis kanallarin ucreti kesinlesmemis kontrol etmeniz mumkun mu

Merhaba hocam,

7. gün dolumunda kesinleşmeyi yapar. 1 hafta içerisinde kapanırsa %30 iade hakkı bulunduğu için. 7. gün bittikten sonra ogün kesinleşir. iyigünler hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben havale yaptımda garanti bankasından 15dk oldu hala para yatmamıs ne zaman yatar acaba ?

Aldıklarım bölümündeki maille artık işimiz kalmadığında (telif yediğinde ve daha fazla kullanmak istemediğimizde) o maili kaldırmak ya da gizlemek gibi bir seçenek olma şansı yok mu?

Aldıklarım bölümündeki maille artık işimiz kalmadığında (telif yediğinde ve daha fazla kullanmak istemediğimizde) o maili kaldırmak ya da gizlemek gibi bir seçenek olma şansı yok mu?

Gizleme olayını kısa süre içerisinde yapacağım. çok mantıklı hocam teşekkürler

YTuBeR (19 adet)
imparator (3 adet)
batuhancaglayan (3 adet)
Kanalalsat.com dan beyazkelebek68 satıcısından 00.00 TL ye aldığınız kanalları tekrardan iade ediniz.

Hocam bu sistem içerisindeki bir mesaj değil? nereden geldi bu uyarı hocam

Hocam odemeler neden yapilmadi pazartesi carsamba cumaydi

Bende sistemi kullanmaya başlayacağım sanırım :)

Bekleriz alperen hocam;)

Hocam odemeler neden yapilmadi pazartesi carsamba cumaydi

Yeni ödeme istekleri için admin paneli yaptım. Fakat şimdi siz diyince istek yapmış ama panelime düşmemişleri sqlden gördüm yapılmayan ödemeleri sabah erkenden yapıcam. Birde bazı arkadaşlar haftanın 3 günü ödeme talebi yolluyor. 1 haftada 1 defası kabul edilir ve yollanır sonraki ödemesi 1 hafta sonra olur yani

Sistemi kullanmaya başladım . kesinti oranı az olsa güzel sistem . Freedom partner koydum satılığa alabilirsiniz :p

Sistemi kullanmaya başladım . kesinti oranı az olsa güzel sistem . Freedom partner koydum satılığa alabilirsiniz :p

Daha önceden bu konuda açıklama yapmıştım. Komisyon oranı %25. %14 civarı giderler bulunuyor. %11 civarı karım bulunuyor. 2700 kanal şuana kadar satılmış. 320 farklı kişi kanal almış. 23 farklı kişi kanal satmış ve satıyor. Hacim var yada yok benim 1 aydaki kazancım 300 tl'nin altıdnadır. Tabiki hergün büyüyen bir hızla gidiyor. İleride ayda 2700 yerine 20.000 kanal satarsam komisyon oranını %25 den %20'ye çekebilirim.

Freedom partnerli boş kanallar satıyorum site aracılığıyla . İlgilenen alabilir

hocam sattigimiz kanallarin ucretinin kesinlesmesi elimize gecmesi 8-9 günü buluyor 1 haftayi tam doldurmasi gerekiyor ve eft saati bitmeden odeme yapiliyor sabah olsa en azindan o gun ihtiyacimiz varsa o gorulur şahsen ben bile acaba kullanmasam mi diye soruyorum kendime.. odeme talepleri belirli saatlerde kontrol edilse daha guzel olacagini dusunuyorum. sabah 10 oglen 15.00 gibi :)

hocam sattigimiz kanallarin ucretinin kesinlesmesi elimize gecmesi 8-9 günü buluyor 1 haftayi tam doldurmasi gerekiyor ve eft saati bitmeden odeme yapiliyor sabah olsa en azindan o gun ihtiyacimiz varsa o gorulur şahsen ben bile acaba kullanmasam mi diye soruyorum kendime.. odeme talepleri belirli saatlerde kontrol edilse daha guzel olacagini dusunuyorum. sabah 10 oglen 15.00 gibi :)

Merhaba hocam,

7 gün içinde satılanlar evet geçmiyor. 8. gün olmuşların ödeme talebini yapabiliyorsunuz. ben haftada pazartesi, çarşamba ve cuma günleri ödeme yapıyorum. pazartesi öğlen 12 ye kadar yapılmış ödeme isteklerini bankalar kapanmadan önce gönderiyorum. Yani düşüncenize saygım var ama bu kadar ödemeyi yapmak isteyen bir internet şirketi daha piyasada olamaz. Kimse ödeme istek formuyla haftada 3 dönemde ödeme yapmıyordur.

mesala bugün pazartesi. geçen hafta pazar günü ve öncesinden sattığınız kanalların ücretini alacaksınız. ben eğer 1 haftayı doldurmadan herkesin ödemesini yaparsam kimse kapanan kanalların iadesini alamaz. Yani kullanıp kullanmamak tamamen sizin elinizde hocam.

hocam haftada 1de mantikli pazartesi olabilir fakat sorun o degil :) sorun 15.00 gibi yapiliyor odemeler biraz daha erken alinsa ihtiyacimiz gorulur en azindan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri