KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

hocam haftada 1de mantikli pazartesi olabilir fakat sorun o degil :) sorun 15.00 gibi yapiliyor odemeler biraz daha erken alinsa ihtiyacimiz gorulur en azindan

Discovery cihazımdan gönderildi

Merhaba hocam,

bu konuda muhasebeme bildirdim 12 ye kadar verilmiş ödeme isteklerine bakıp 12:30 a kadar yapıcaklar. banka kapanma saatine yakın gerçekleştirmeyecekler. Eğer 12'den sonra bir arkadaş ödeme isteği yaparsa o gün içerisinde 2 gün sonraki diğer ödeme gününde yapılacak şekile getirdim. Haftada 3 gün ödeme günü mevcut. bunu 2'şer defa girip kontrol edip yapacak olursak 6 defa ödeme zamanı demektir. buda bize ciddi yük getirecektir. 2 tarafıda ortada buluşturma adına yaptım hocam.

cok tesekkurler onerilerimizi dikkate aldiginiz icin :) iyi calismalar diliyorum

yarindan itibaren gunluk 50-100 gibi bir miktar ekleyecegim sisteme su ana kadar 150 video attim kapanmadi bakalim testlere devam ediyorum

edit: [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mesaj kutunuza bakar mısınız

Son düzenleme:
Dün çarşambaydı ödeme yapılmadı değişiklik mi oldu acaba

Merhaba Arkadaşlar,

55. günümüzü geride bırakıyoruz. Bu süreçte 3.000 den fazla kanal satışı oldu. Genel kapanma oranı %6 dır. Her kişinin farklı kapanma oranı mevcuttur. Sistemimizde 55 gün içerisinde toplam 13 saat stok kalmadığı an olmuştur. Bu süreçte her hafta 3 defa ödeme günlerinde ödeme yapıldı. 1 defasında 3 arkadaşın ödemesi yazılımsal hata nedeniyle 2 gün sonra yapılmıştır. Hiç kimse mağdur edilmemiştir. 800 e yakın üye mevcuttur. Kanal alımı yapan 210 farklı üyemiz olmuştur. Belki beklentim kadar kanal satışı olmadı ama %100 güvenli ve sıkıntısız günler geçirildi. Birlikte kazanmaya doğru..

Merhaba arkadaşlar, kendimin de videoyap ile kullandığım ve kapanma yaşamadığım gmaillerden sizlere de 24 adet satışa sundum, memnun kaldığınız taktirde stok güncelleyeceğim, herkese bol kazançlar.

8 adet kanal satılmış ücreti gelmedi ve kapanma oranı birden %6dan %8e yükseldi yaklaşık 10 gündür satış yapmıyorum inceler misiniz hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Edit: çok ilginç kapanma oranı artmış ve sattığım kanal sayısı hala aynı 8 kanal uçtu direk kapanmış olarak görünüyor 0 tl kazanç :)

Son düzenleme:
Uygulamayı denedim beğendim ama yinede emeği geçen herkeze teşekkürler sadece 7 gün içerisinde kapanan kanalların ödemesini geri yapıyorsunuz oda hepsi degil küçük bir miktarı bence kapanan kanalın tamamen ödemesini geri yaparsanız sistemin daha güzel oturacagını düşünüyorum saygılarımla. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

8 adet kanal satılmış ücreti gelmedi ve kapanma oranı birden %6dan %8e yükseldi yaklaşık 10 gündür satış yapmıyorum inceler misiniz hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Edit: çok ilginç kapanma oranı artmış ve sattığım kanal sayısı hala aynı 8 kanal uçtu direk kapanmış olarak görünüyor 0 tl kazanç :)

Birşey göremedim Kaan hocam.

Satılmayan kanallarıda sistem kontrol eder hocam. O kanallar satılmadan kapanmışsa tabiki istatistiklere yansıtıyor sistem. Satılmamış ve kapanmış kanallardan kazanç almanızda olmuyor. Baktım kanallarda kapanmış. Tam olarak size doğru gelmeyen kısmı hangisi kaan hocam. Birde farkettiysen bu 8 kanalda bir seriden kapanmış. Galiba açarken atladıgın bir yer olmuş olabilir.

Uygulamayı denedim beğendim ama yinede emeği geçen herkeze teşekkürler sadece 7 gün içerisinde kapanan kanalların ödemesini geri yapıyorsunuz oda hepsi degil küçük bir miktarı bence kapanan kanalın tamamen ödemesini geri yaparsanız sistemin daha güzel oturacagını düşünüyorum saygılarımla. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

yani bunu ileride satıcıya bırakmayı düşünüyorum. Mesala satıcı %30 nu iade etsini işaretlemişse kanal 7 gün içinde kapanırsa %30nu iade edicek. minumum %30 olabilecek. Maksimumda 7 gün içinde kapanırsa %100 nü iade etirebilecek. Sistem yine otomatik olucak ama % yi satıcılar seçecek. Teşekkürler

Videoyap'ta kapanmadan sorunsuz kullandığım kanallardan stok güncelleyeceğim yine bu gece. Herkes kapanma sorununun önüne geçecek inş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu siteden partner kanal satışı yapabiliyor muyuz?

aynen ben de aldım 10 tane yaklaşık şükürler olsun kapanmadı, alex i tek geçerim, videoyap ta en sağlam bottur çok ilgileler. Allah kazançlarını arttırsın umarım yollarından şaşmazlar. sizleri seviyorum

Elimden geldiğince videoyaplık sağlam maillerden koymaya çalışıyorum, videoyap ile kanal basıp kapanmaması çok zevkli :) inş hep böyle devam ederiz, video sayısını abartmadan atın arkadaşlar kolay gelsin.

Elimden geldiğince videoyaplık sağlam maillerden koymaya çalışıyorum, videoyap ile kanal basıp kapanmaması çok zevkli :) inş hep böyle devam ederiz, video sayısını abartmadan atın arkadaşlar kolay gelsin.

yeni kanalları ne zaman eklersin hocam :)

günde kaç video atmamızı tavsiye edersin hocam

Merhaba Arkadaşlar,

Kanal satıcılarından bir arkadaşımızın ödeme isteğini muhasebem halletmeyi unutmuş. Ödemeleri az önce yapıp çıktılar. 23.45 tl ödeme alıcak arkadaşın banka ödemesini sabahtan halledeceğim.

yeni kanalları ne zaman eklersin hocam :)

Genelde gece yarısı veya sabaha karşı stok güncelliyorum, yakaladığın an alabilirsin hocam :)

---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

günde kaç video atmamızı tavsiye edersin hocam

Aynı zamanda kendi kullandığım mailler size sunduklarım, max 100 video atıyorum ben, genelde 50-75 atarım, çok kanal abartmadan video, etkili kategori felsefe budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri