Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] numaramı yazdım siteden
hocam kanalların yanına kanal adı gibi bişey ekleminiz mümkünmü? bazı kanalları bota ekliyorum bazılarına manuel yükleme yapıyorum. hangisi hangisiydi karışıyor.
Bizimle çalışmana sevindim hocam. Az kapanmalı satışlar.
isim vermek o alan için çok zor olur fakat şöyle birşey yapabiliriz eğer işinizi çözerse. 5-6 farklı renk butonu eklerim. istediğiniz satırı istediğiniz renge çevirebilirsiniz. işinizi görürmü hocam?
Olur hocam hiç değilse zaman kaybı az olur
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ben en az 3 4 gün önce oluşturulmuş kanal satışı yapacam bunu nasıl belirtecez böyle bir özelliky ok sanırım bunu da ekleyebilir misiniz? yani oluşturma tarihini çekse otomatik
Hocam satın aldığımız kanalları başkası kullanıyosa ne yapıyoruz[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Nasıl yani orasını anlamadım hocam. Satın aldığınız kanal size özeldir. Sattığı saniye verilen mail şifre ve kanal linkini kontrol eder. Çalışmayan veya hatalı kanalı sistem satmaz. Ama satın aldınız kanal şifresini değiştirmediniz satan kişi gidip sonradan şifreyi değiştirirse gerekeni yaparım. Böyle bir durum mu yaşadın hocam?
Nasıl yani orasını anlamadım hocam. Satın aldığınız kanal size özeldir. Sattığı saniye verilen mail şifre ve kanal linkini kontrol eder. Çalışmayan veya hatalı kanalı sistem satmaz. Ama satın aldınız kanal şifresini değiştirmediniz satan kişi gidip sonradan şifreyi değiştirirse gerekeni yaparım. Böyle bir durum mu yaşadın hocam?
ID 1500'den özel msj attım hocam![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Sanırım arkadaşın demek istediği birden fazla hesap açıp aynı kanalı sisteme eklemeden bahsediyor normalde sitemde kanalsatta 2 kanalı farklı hesapta ekleme gibi bir durumu var mı?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Deneme için eski ya da yeni kanalı excel dosyası ile attığımda bazı kanallarda 'Kanal mail veya şifre uyuşmuyor.' uyarısı veriyor. Hesaba kendim girip bir sorun var mı diye bakıyorum. Hiçbir sorun yok. Ayrıca hesaplarda sizin sisteminizin giriş yaptığını görüp şüpheli işlem uyarısı veriyor. Sebebi nedir. Nerede yanlış yapıyorum. Dün eklemeye çalıştığım hesapların bir kısmı iki aylık ve hala açık.. Ayrıca Kanalalsat üyelik adımızı değiştirebiliyor muyuz? Şuankini pek sevemedim![]()
Merhaba hocam,
kanal şifrelerinde harf rakam ve .,! çok kullanılan karakterlerin dışını desteklemez. Güvenli şifre tutmak için sha1 leme methodu var.
Şüpheli giriş olayıda olmaz hocam çünkü sadece kanalın mail ve şifresiyle mail adresi çalışıyor mu bakar outlook gibi kanala girmez yani. Üyelik nickini malesef değiştiremiyoruz. Bir çok arkadaş sabit kalsın dedi. Yeni üyelik açıp devam edebilirsiniz fakat istatistikde yapıdan dolayı taşınamaz.
Hocam şüpheli giriş olmaz demişsiniz ama oluyor. Ben konya da açmışım İstanbuldan kanalalsata eklediğim anda giriş yapılmaya çalışılmış. Google amcada engellemiş. Direk kırmızı giriş uyarıları çıktı bu sizmiydiniz diye bende sıkıntı olmasın diye şifreyi değiştirdim.
Belki de şifrede desteklenmeyen karakterler olduğu için sıkıntı yaşanmıştır.
Olmadı Şifre algoritmalarını değiştireyim. Problem anlaşılmıştır.
Merhaba hocam,
Doğrudur şüpheli girişi youtube verir fakat cookie ile bir işlem yapılmışsa veya farklı ülkelerden giriş olmuşsa verir. Ve neden verdiğinide aşağıdaki linkde yazar. İnceleyin isterseniz bize ait bir ip gözükmez size ait bir ip şüpheli demiştir.
https://security.google.com/settings/security/activity
Yok hocam inceledim zaten hatta incelemediğim giriş yapmadığım bir kaç kanal daha var isterseniz vereyim bakın. Sanırım desteklenmeyen şifreler olduğu için giriş yapmaya kalktığınızda (Yani sisteminizi tanıyor ama tarayıcı bilgisi yok) sizin ıp adresiniz cıkıyor. İki ay önce açılmış bir kanaldı ilk açtığım IP KONYA - hiç giriş yapılmadan bir iki gün önce sisteme atmaya çalıştığım tarihte geçersiz giriş İSTANBUL 35 le başlayan bir ıp- ve bugün ki giriş yaptığım ıp var. Hatta sisteminizde iki defa denemiştim hesabı ikisi de gözüküyor. Şu an o hesabıma yeni şifre atadım ve videoyapa ekledim. Belki kapanır diyerek satışa koymak istemedim. Kanalalsat ta nickim YtParaNoya zaten daha 6 kanal ekleyebildim. Eskiler güçlü şifreleme kullanıldığı için desteklenmeyen karakterler var. 30-40 Kadar hesaba girip şifre değiştirmek istemediğim için kendime sakladım.
35 ip ile başlıyan bir tane bile sunucum yokki. o şekilde olan bir kanaalın mail ve şifresini verirsen incelim. Kanala risk olmasın diye sadece kanal mail ve şifre outlook tarzı bir sistemde otomatik gelen kutusu çalışıyor mu diye bakıyor youtube veya gmaile giriş dahi yok. Cep telefonlarındaki mail bağlama gibi sadece bilgiler doğrumu diye bakıyor.
Kanal şifresi hatası verince şüpheli giriş diye youtube uyarı vermez ki.
Hocam zaten youtube uyarı vermiyor ki google veriyor. Uyarı çıkınca youtubeye girmedim bile.. Hesap güvenlik kısmına atıyor direk.. Bu işlemi sizmi yaptınız diye soruyor. En iyisi ben size eklemeye çalıştıklarımdan bir tanesini atayım da nerden atayım. Videoyap üstünden mi? Buda girişi deneyen IP: 31.210.86.246 (Az önce kontrol ettiğim capslarını paylaştığım hesap)
Alın size capsları: Uygulamanızı tanıyor zaten bunuda belirtiyor.
http://i.hizliresim.com/zEm7gO.png
http://i.hizliresim.com/G1vOEN.png
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.