KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Evet hocam,

ikiside aynı ülke ve sizde google mail ve şifresinden kontrol yapılırken gerçekten bizim sunucuyu görmüş. Mail girişinde bile ip loglaması yaptırması ilginç kendi google un verdiği mail in koddur. Googledan aldım engellemeside ilginç tarafı ilgileneceğim hocam

Aynen hocam belki ilerde bu ayrı ayrı girişlerden satılan kanallarda sıkıntı çıkabilir diye konunun üstüne düştüm. Artık gerisi size kalmış. Birde genelde aynı ıp ler ile giriş yaptırıyorsanız artık en az 5-6 ıp niz kara listeye bile girmiş olabilir. Çünkü googlenin sorduğu bu etkinliği tanıyormusunuz sorununa Hayır şifreyi değiştir seçeneğinden giriş yaptım. Sanırım bu şekilde de giriş yapmayı deneyen ıp leri izlemeye alacaktır. Tabi bu benim düşüncem ama google ne yapar bilmem..

Aynen hocam belki ilerde bu ayrı ayrı girişlerden satılan kanallarda sıkıntı çıkabilir diye konunun üstüne düştüm. Artık gerisi size kalmış. Birde genelde aynı ıp ler ile giriş yaptırıyorsanız artık en az 5-6 ıp niz kara listeye bile girmiş olabilir. Çünkü googlenin sorduğu bu etkinliği tanıyormusunuz sorununa Hayır şifreyi değiştir seçeneğinden giriş yaptım. Sanırım bu şekilde de giriş yapmayı deneyen ıp leri izlemeye alacaktır. Tabi bu benim düşüncem ama google ne yapar bilmem..

yani mail adresi ve şifreyle bu mail çalışıyor mu diye kontrol ettirmekden dolayı google hesabını askıya alacağını sanmıyorum. Öyle bir durum olsa kapanma oranları %5 civarında seyir etmezdi. Ama ileride dediğiniz gibi ne olur bilinmez. Google youtube spamini önlemeye çalışıyor. Mail adresi spamini önlemeye çalışmıyor. Yapılan yanlış birşey olmadıkça youtube önlem alması zor biraz. Google'un verdiği kodlarla maili kontrol ettiremedikten sonra bir kanalın mail adresi ve şifresi doğrumudur sorgusunu yaptırmak imkansız.

hocam dün 28 tl yükledim ancak kredi daha yüklenmemiş . kanalalasattan attığım mesajdada belirttiğim gibi gönderdiğim miktar bölümünde 28 tl olmadığı için orayı boş bıraktım

hocam dün 28 tl yükledim ancak kredi daha yüklenmemiş . kanalalasattan attığım mesajdada belirttiğim gibi gönderdiğim miktar bölümünde 28 tl olmadığı için orayı boş bıraktım

Yatırdığınız tutar standart fiyatlar dışında olduğundan muhasebeci arkadaşın panrlinde o tutar bulunmuyor. Bu yüzden onun yetkisini aşıyor. Hafta sonu olduğu içinde beni rahatsız etmek istememiş. Ben işleminizi yaptım kusura bakmayın.

Yatırdığınız tutar standart fiyatlar dışında olduğundan muhasebeci arkadaşın panrlinde o tutar bulunmuyor. Bu yüzden onun yetkisini aşıyor. Hafta sonu olduğu içinde beni rahatsız etmek istememiş. Ben işleminizi yaptım kusura bakmayın.

estağfurullah hocam ne kusuru sağolun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 20tl garanti bankasın'dan havale yaptım'da onaylarmısınız rica etsem .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Almak isteyen olursa günlük düzenli olarak 20-30 arası U.S.A onaylı sağlam kapanma sorunu yaşamayacağınız kanallar eklemeyi düşünüyorum fiyat 1,25. Alabileceğinizi en sağlam kanallar diyebilirim

Nick : U.S.A Onaylı

Almak isteyen olursa günlük düzenli olarak 20-30 arası U.S.A onaylı sağlam kapanma sorunu yaşamayacağınız kanallar eklemeyi düşünüyorum fiyat 1,25. Alabileceğinizi en sağlam kanallar diyebilirim

Nick : U.S.A Onaylı

ekle hocam her türlü satılır zaten dediğin gibi sağlamsa % den belli olur

ekle hocam her türlü satılır zaten dediğin gibi sağlamsa % den belli olur

Evet hocam şuanda 1 kapanan var oda ilk eklediğim sistem denemek amaçlı eklediğim kanaldı. Sistem çok güzel alıcı ve satıcı hiç bir şekilde mağdur olmuyor ve alan satan kişi memnun kalıyor

Sadece Kanal Satıcıları okuyabilir. Yazı kanal alıcı arkadaşları ilgilendirmiyor.

Yeni bir sistem çıkarıyorum arkadaşlar. Bu sistem işleyişi otomatik olarak kanalalsat.com'dan kanal alışı yapacak. Fakat aldığı her kanalın bir tokenı olmak zorunda. Tokensız kanalları alamayacak. Ve ciddi miktarda satış olacağına eminim. Tek tek kanal ekleyenlere bu özelliği koymayacağım excel ile kanal yükleyenlere koyacağım. Kısaca çok kanal açıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız bu sistem ile her açtıgınız kanalı sistemimiz otomatik olarak satın alacaktır.

Peki yapılması gerekenler:
Kanal açtıktan sonra size x bir url vereceğiz. kanalın mail adresini oraya gireceksiniz. sonra token oluştur tuşuna basacaksınız. Sonra siz o kanalı excel ile yüklerken baktığı o kanal token verilmiş bir kanal otomatik olarak onu bot 1 tl den satın alacak. Herhangi bir alım sınırı v.s. olmayacak. Evet arkadaşlar fiyat uygunmudur? sadece 5-10 saniyelik bu işlemle direk kanalı anında sistem satacak.

Ekldeğimiz her kanal için ayrı ayrı Token mi vermek zorundayız ? Öyle ise satıcı için bir külfet olur.

Ama kanalları bir yere toplu girip tek tık ile token vereceksek o güzel olur.

Caner videoyap gibi olcak iste :) sen videoyapda 25 kanala aynı anda token verebiliyomusun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekldeğimiz her kanal için ayrı ayrı Token mi vermek zorundayız ? Öyle ise satıcı için bir külfet olur.

Ama kanalları bir yere toplu girip tek tık ile token vereceksek o güzel olur.

www.kanalalsat.com/t.php

bu adresten maili sonraki sayfada kabul ediyoruma tıklayacaksın. Sonra normal kanal satışı kanalı ekler gibi eklerken token verilmiş kanalları sistem bilicek ve otomatik satın alıcak.

Her zaman 500 kanal fazladan stoklu bekleyeceğim. Diğet proje sattıkça orada stok açılacak. Tahminime göre ilk hafta 3.000 kanal satıcaktır. Zaten 2.500 sipariş edildi. mail satıcıları için kaçırılmayacak fırsat.

Caner videoyap gibi olcak iste :) sen videoyapda 25 kanala aynı anda token verebiliyomusun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen videoyap gibi. Sadece bir iki tık daha az işlem.

Kanallarınızı sisteme 1.00 TL'den otomatik alıcı beklemeden satabilirsiniz. Bunun için gerekli şartlar bulunmaktadır.
1) Kanalı açtığınız anda token vermlisiniz. Bunun için kanal açıkken diğer sekmede http://www.kanalalsat.com/t.php adresini açın. oluşturduğunuz mail adresini girin. Sonraki sayfada çıkan işlemi kabul edin.
2) Eklediğiniz kanalların para kazanmaları açık olmalıdır.

Bu işlemi sadece çoklu kanal satışına ekleme yerinde yapabilirsiniz.

http://www.kanalalsat.com/kanalsat.php

Herkese bol kazançlar. Kanal alımında bir sınır bulunmuyor. Normal kanal satmayla aynı kurallar geçerlidir.

Not: Token verilerek satışa eklediğiniz saniyede token verdiğiniz için otomatik sistem anlar ve sizden 1.25 tl(1.00 tl size kalanı) ye satın alır

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalları eklemeye çalıştığımda şifre mail uyuşmuyor dedi. ama şifre mail doğru kanala girdim. etkinkinlik tespit ettik gibi yazı yazdı.
baktım istanbuldan bağlanılmış galiba sistem bağlanıyor. 3 kanal da böyle oldu.

bunun bi çözümü var mı ? umarım analatabilmişimdir biraz karışık oldu:rolleyes:

Kanallarınızı sisteme 1.00 TL'den otomatik alıcı beklemeden satabilirsiniz. Bunun için gerekli şartlar bulunmaktadır.
1) Kanalı açtığınız anda token vermlisiniz. Bunun için kanal açıkken diğer sekmede http://www.kanalalsat.com/t.php adresini açın. oluşturduğunuz mail adresini girin. Sonraki sayfada çıkan işlemi kabul edin.
2) Eklediğiniz kanalların para kazanmaları açık olmalıdır.

Bu işlemi sadece çoklu kanal satışına ekleme yerinde yapabilirsiniz.

http://www.kanalalsat.com/kanalsat.php

Herkese bol kazançlar. Kanal alımında bir sınır bulunmuyor. Normal kanal satmayla aynı kurallar geçerlidir.

Not: Token verilerek satışa eklediğiniz saniyede token verdiğiniz için otomatik sistem anlar ve sizden 1.25 tl(1.00 tl size kalanı) ye satın alır

Üstad alıcı beklemeden satma olayını merak ettiğim için sisteme tekrar giriş yapmak istiyorum destekden yazdım bir ilgilenebilirsen sevinirim..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Alıcı için min tutarı 5 lira yaparmısınız kredi yüklemede

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri