Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Imparator adlı üyeden 8 life kanal aldım ama maalesefki hiçbirisi partnere baglı degil.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
2 gun once kanalalsat.com üzerinden 25 tl ye partner kanal aldım fakat kanal bugun spamdan kapanmıs
iade alma sansımın olması gerekiyor sanırım ..kanal kapanmıs yaziyor sadece nasıl cozebiliriz bu durumu..
geçmiş olsun hocam, 1 hafta içinde kanal kapanınca kanal kapandı? linkinin üzerine tıkladıgınızda %30 ücreti satan kişiden kesip sizin kredinize ekler.
sadece kapanmış kanal yazıyor .. diğer bilgiler yok ..
merhaba hocam, topluluk veya telifden kapanırsa iade etmez hocam. yazın inceleyelim.
http://www.kanalalsat.com/mesaj.php?mesaj=1
mesaj gonderdim istanbul07 kullanıcı adım.
Sabah 8 de bakıcam, mobil giriş yapıyorum hocam
@Web_Scripti
2 gun once kanalalsat.com üzerinden 25 tl ye partner kanal aldım fakat kanal bugun spamdan kapanmıs
iade alma sansımın olması gerekiyor sanırım ..kanal kapanmıs yaziyor sadece nasıl cozebiliriz bu durumu..
Geçmiş olsun hocam içinde 10- 11 dolar olanımı aldınız? Piyango size vurmuş demekki. Bende almaktan son anda vazgeçmiştim.
Bilgilendirme
Arkadaşlar 25 tlye almış oldugum kanal spamdan dolayı dün kapanmıştı üstelik kanalı alalı 48 saat dahi olmamaıstı.
kanalalsat.com üzerinden alımı gerçekleştirdim.Az önce kontrol ettiğimde sistem %30 lük iade yapmış.
25 TL ye almış olduğum kanal sistemde 17.50 TL olarak görünüyor.Aradaki fark hesabıma yüklenmiş..
[MENTION=19932]bytrew41[/MENTION]
adlı kişiden kanalalsat üzerinden 5 tane life kanal aldım.
Açıklamada kanalların onaylı oldukları yazıyor.
Ama aldığım kanallar onaylı değiller.
Ne yapabiliriz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
videoyap destektende yazdım hocam
merhaba Üstad, dün dediğim gibi artık sisteme partner olmayan gerçekte kanal eklenemeyecek. Çok az partner kaldı ama onları sistem kontrol edemedi. arkadaşın nickine tıklayın 3 gün içinde eğer telafi etmezse verdiğiniz o kanal ücretleri kişiden %100 kesinti yapıp size aktarırım gerekli uyarıyı yaparım. K bakmayınız
Life kanal satıcıları
kanalalsat.com üzerinde life partner kanal eklemenizi bekliyorum 1.5 gündür..Ekleyin de alalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.