quiz olmazmılife başvuru yapıyorumda 1 gün geçti hala gelmledi imza sıkıntı var
![]()
![]()
quiz de olur yüklersen kanalalsat.com a alım yapıyım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quiz olmazmılife başvuru yapıyorumda 1 gün geçti hala gelmledi imza sıkıntı var
![]()
![]()
quiz de olur yüklersen kanalalsat.com a alım yapıyım.
yükledim hocam. elime geçtikçe yüklemeye özen göstericeğim![]()
yükledim hocam. elime geçtikçe yüklemeye özen göstericeğim![]()
hocam 12.50 tl fahiş fiyat olmadımı biraz sencede:S kanalalsat üzerinden birsürü life ve quiz kanal aldım ilk defa bu sekilde bir fiyat gördüm .quiz kanal 12.50 den satış yapan yokturbu alanda teksin
![]()
valla hocam forum içi 10 tlden satılıyor die 10 tl yazdımda %25 eklenince 12.5 tl olmuş![]()
Bende de aynı sorun var. Sunucularda sorun var galiba, geçici olarak. Videoyap.com'a da girmiyor.siteye giriş yapılamıyor @Web_Scripti bir sorunmu var. Error 520 hatası alıyorum site offline
şu an bende giriyor herhangi bir sıkıntı yok.Bende de aynı sorun var. Sunucularda sorun var galiba, geçici olarak. Videoyap.com'a da girmiyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sattığımız kanalların saat ve tarihe göre sıralanması mümkünmü?
Sistem artık otomatik satılan tokenlı kanalları tanesini 2 Tl'den alıyor.
Sisteme bildiğiniz üzere otomatik kanal satışıda mevcuttur. Yani kanal açan arkadaşlar birde linke tıklayarak kanalları açarsa token verilmiş olur. bir kişinin satın almasını beklemeden satmış olursunuz.
Herkese bol kazançlar
Meraba, hocam ben sisteme kanal satmayı bir türlü beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Yok hocam hata falan yok, sisteme nasil satilacağini bilmiyorum.Şifre mail uyuşmuyor hatası alıyorsan akşam eve geçince bir link göndereyim oradan etkinleştirmen gerekiyor.
Tapatalk ile gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.