menzilli
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar kanal açan arkadaşlar için bot sadece otomatik form doldurması yapar ve oluşturulan hesabı txt dosyası olarak kaydeder , doğum yıl , isim soyisim ve txt dosyalarından oto çekip oluşturur.
+Twilio Hesabı olan arkadaşlar için sms doğrulama sistemi eklenir (+100tl)
+Proxy Özellik (+5TL)
Onun dışında programın Ham Hali 25TL'dir
Ekran Görüntüsü :
Lisanslar akşam 12'den sonra teslim edilecektir
İstediğiniz ek özellik ve farklı botlar için skype ve sms ile ulaşabilirsiniz kolay gelsin umarım işinizi kolaylaştırır en azından form doldur txt dosyasına kaydet derdinden kurtulursunuz
Eskiler bilir otomatik gmail youtube hesabı açan twilio sms onayı yapan tam otomatik botu ilk yapan benimdir botu parçalayıp satışa çıkardım programsal olarak yapılan proxy ve çerez hizmetleri tam çözüm olmadığından oto kanalın satışını açmamıştım
video , refler ve lisans ücreti yatıranların lisans teslimleri bu akşam 9da
paypal : [email protected]
https://www.youtube.com/watch?v=Ebh5asncS08&feature=youtu.be
İyi günler
+Twilio Hesabı olan arkadaşlar için sms doğrulama sistemi eklenir (+100tl)
+Proxy Özellik (+5TL)
Onun dışında programın Ham Hali 25TL'dir
Ekran Görüntüsü :
Lisanslar akşam 12'den sonra teslim edilecektir
İstediğiniz ek özellik ve farklı botlar için skype ve sms ile ulaşabilirsiniz kolay gelsin umarım işinizi kolaylaştırır en azından form doldur txt dosyasına kaydet derdinden kurtulursunuz
Eskiler bilir otomatik gmail youtube hesabı açan twilio sms onayı yapan tam otomatik botu ilk yapan benimdir botu parçalayıp satışa çıkardım programsal olarak yapılan proxy ve çerez hizmetleri tam çözüm olmadığından oto kanalın satışını açmamıştım
video , refler ve lisans ücreti yatıranların lisans teslimleri bu akşam 9da
paypal : [email protected]
https://www.youtube.com/watch?v=Ebh5asncS08&feature=youtu.be
İyi günler
Moderatör tarafında düzenlendi: