Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam olay zaten ordaki onayı bölümünü geçmekde yatıyor. O botu kullanmadan oraya takılmıyorsunuz ama bot kullanırken google nerden anlıyorsa takılıyorsunuz telefon onayına
Bu botun tek amacı zaten günde 15-20 kanalla ufak spam yapanların işini kolaylaştırmak hocam ondan
her türlü o hesabın sms onayı olması gerekiyor yoksa kısa sürede kapatır sms onaysız hesabı zaten adsense çalışan adam illaki gmaili onaylıyor
Tam otomatik twilio yu yapan ilk senmisin ? Güldürme.
Tam otomatik twilio yu yapan ilk senmisin ? Güldürme.
ozmnın en büyük mail satanlarına sorup öğrenebilirsin.
Pm atarmısın kimlere soracagımı
Sizin bir bilginiz var mı hocam ? otomatik doldurma yapıldığında neden bu telefon doğrulaması ekranı geliyor olabilir ?
Sizin bir bilginiz var mı hocam ? otomatik doldurma yapıldığında neden bu telefon doğrulaması ekranı geliyor olabilir ?
Otomatik doldurmadan dolayı değil, doğrulama kodu yazılmadığından doğal olarak onay istiyor. Bunun dışında sallama ad soyad telefon vb. etkenlerde var tabi capatcha yı manuel olarak yazsakta.
pm e gerek yok YtKoray a sorabilirsin ip olayı sıkıntısı yüzünden satışını yapmamıştım twilio tam oto da geçiyordu o zmn ismimi verme diyen 2 büyük arkadaş daha vardı onları yazmıyorum
ömürlük olmayacağını bildiğimden satışını yapmadım hocam o hali ile bile 2bin + aylık belli bi ödeme vermeye hazır 2 kişi vardı ben ip işinin onlara sıkıntı olacağını bildiğimden satmadım bundada ip kişiye ait olduğundan satışı açtım
Yazık olmuş. Üzüldüm. Ben ıp olayını rastgele çözdüm modemimde ıp reset 4 saniye sürüyodumodemi alıp benim göndermem kaydıyla 3bin teklif almıştım bende. Ama kimseye satmadım kendim açtım.
Programla girildiğini %30 derecede anlıyor. Bir video izlemiştim programla dolduruyodu ama captch yazınca, onay istemiyodu. Algoritmayı çözmek lazım. %100 anlasaydı hesabı kapatırdı. Başlarda acemiyken %100 algılattıgım olmuştubende onaysız açtırmayı çözemedim 20den fazla kişi talepde bulundu ama gerek iş yoğunluğu gerek sosyal hayat yüzünden 1 gün bakabildim çözemedim
Otomatik doldurmadan dolayı değil, doğrulama kodu yazılmadığından doğal olarak onay istiyor. Bunun dışında sallama ad soyad telefon vb. etkenlerde var tabi capatcha yı manuel olarak yazsakta.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.