Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir kanalımın yüzünden bugün Content ID yedim ancak, kanalda hiç video bulunmuyordu nasıl Content ID yedim ?
Ne telif var ne birşey video yokken bile Content ID atabiliyorlar demekki :(

Content ID dediğin para kazanma kapanması sanırım..Sorun başka kanaldadır

diğer adsense bağlı para kazanma kapanan kanalını sil , bu kanalınıda google+ bağlantısını kes , para kazanması açılır 24 saat içinde ondan sonra tekrar bağla.

Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

Content ID dediğin para kazanma kapanması sanırım..Sorun başka kanaldadır

diğer adsense bağlı para kazanma kapanan kanalını sil , bu kanalınıda google+ bağlantısını kes , para kazanması açılır 24 saat içinde ondan sonra tekrar bağla.

Sebep onu göstermişler kardeşim :(
İçinde videoda yok acaba video olmamasımı ? Content ID, vardı geçen birtanesinden content ıd yedim g+ yöntemiyle açtım parayada açıldı ama bu sefer videoları sıldım bu seferde sebepsiz yere content id yedim:(

Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

Sebep onu göstermişler kardeşim :(
İçinde videoda yok acaba video olmamasımı ? Content ID, vardı geçen birtanesinden content ıd yedim g+ yöntemiyle açtım parayada açıldı ama bu sefer videoları sıldım bu seferde sebepsiz yere content id yedim:(
sebep belli işte daha önce sildigin video yüzünden gelmiş.
para kazanması kapanan kanalı açsanda birkaçgün sonra tekrar kapanır videolar silinse bile.

Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

sebep belli işte daha önce sildigin video yüzünden gelmiş.
para kazanması kapanan kanalı açsanda birkaçgün sonra tekrar kapanır videolar silinse bile.

1 - 31 Mart arasında gelen parada sıkıntı olurmu arkadaşlar acaba bugün Content ID yiyen kanalım veya etkilenen diğer kanalları, hepsinide sildim az önce...

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

1 - 31 Mart arasında gelen parada sıkıntı olurmu arkadaşlar acaba bugün Content ID yiyen kanalım veya etkilenen diğer kanalları, hepsinide sildim az önce...

O paraya sıkıntı olur mu bilmem bende olmamıştı.Kanalı komple sil videoları silmek kanalı silmek demek değil :cool:

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

O paraya sıkıntı olur mu bilmem bende olmamıştı.Kanalı komple sil videoları silmek kanalı silmek demek değil :cool:

O adsensedeki tüm kanalları tamamen kökten sildim bakalım 12'sine birşey kalmadı ancak, 1- 31 mart arası nisanda kapanması veya content ID'ye bağlantısı ne olur 31 mart hesap kesilmiyor mu?
12'sinde kesinleşmeye 1- 12 nisanın etkisi oluyor muki?
böyle bir sorun yaşayan kimse var mı?
Parasını alamayan veya alan...

Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

Merhaba arkadaşlar, bir kanalımın yüzünden bugün Content ID yedim ancak, kanalda hiç video bulunmuyordu nasıl Content ID yedim ?
Ne telif var ne birşey video yokken bile Content ID atabiliyorlar demekki :(

artık sebepsiz kapatıyorlar hocam
neden kara kazanma kapandıgını anlayamadığım çok oldu :)

Cok fazla video silmis olmaniz yuzunden olabilir (20 den fazla).

Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

artık sebepsiz kapatıyorlar hocam
neden kara kazanma kapandıgını anlayamadığım çok oldu :)

Kapatması sorun değil olabilir :) Alıştık artık.
Ama 1 - 31 mart arasında 628 tl kazanmıştım o kanallardan onda bir sıkıntı olur mu? Onun derdine düştüm...
Hepsi content id'den etkilendi hepsini sildim kökten...

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

O adsensedeki tüm kanalları tamamen kökten sildim bakalım 12'sine birşey kalmadı ancak, 1- 31 mart arası nisanda kapanması veya content ID'ye bağlantısı ne olur 31 mart hesap kesilmiyor mu?
12'sinde kesinleşmeye 1- 12 nisanın etkisi oluyor muki?
böyle bir sorun yaşayan kimse var mı?
Parasını alamayan veya alan...

12 kanalı silmene hiç gerek yoktu sadece sorunlu kanalı silecektin..Boş yere silmişsin kanalları geçmiş olsun.

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalda video yoktu Content ID yedim arkadaşlar ?

12 kanalı silmene hiç gerek yoktu sadece sorunlu kanalı silecektin..Boş yere silmişsin kanalları geçmiş olsun.

Toplasan günlük 5 tl getirmiyordu öncedende Content ID yemiştim.
G+ yöntemiyle açmıştı 2 tanesı hepsi dolar olmuştur diğerleri ise, ünlem o yüzden boş kanallardı temizlik oldu :)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri