Kanaldakı izlenmiyen videolar

• Kullanıcı Rovshen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Rovshen

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar,
Kanaldakı izlenmiyen videolari silmek gerekiyor mu? Bir kere iyi para getiren kanalımın para kazanması uçmuşdu izlenmiyen videolardan dolayı, şimdide aynı şey başıma gelmesinden korkuyorum

Herkese Teşekkürler

Selam Arkadaşlar,
Kanaldakı izlenmiyen videolari silmek gerekiyor mu? Bir kere iyi para getiren kanalımın para kazanması uçmuşdu izlenmiyen videolardan dolayı, şimdide aynı şey başıma gelmesinden korkuyorum

Herkese Teşekkürler

seo guncelle

Güzel para kazandıran videolar varsa, bana yeter diyorsan izlenim almayanları sil. Ne kadar az video o kadar az risk.

6 yazıyla altı izlenimli videoma telif gelmişti. Ne kadar acı olduğunu sen düşün :D

Güzel para kazandıran videolar varsa, bana yeter diyorsan izlenim almayanları sil. Ne kadar az video o kadar az risk.

6 yazıyla altı izlenimli videoma telif gelmişti. Ne kadar acı olduğunu sen düşün :D

bende de öyle olmuşdu günlük 15-20$ getiren kanal 3 izlenimli videodan ötrü ucmuşdu 1 hafta kendime gelemedim :D

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

anlamadım

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

sorunun içinde cevabın var işte. :rolleyes:

peki hocam izlenibde para bırakmıyan videolar nasıl onlarıda silmek gerekirmi ?

peki hocam izlenibde para bırakmıyan videolar nasıl onlarıda silmek gerekirmi ?
izlenimleri ne düzeyde bu önemli hocam. mesela günde 500 izlenimi varsa ben şahsen silerim. ama günde 4-5k izlenim alıyorsa video ordan diğer videolarına bağlantı verip organik izlenim kasabilirsin.

izlenmeyen videoları da telif alma riskini düşürmek için silebilirsin. ama 1 hafta olduysa boşver dursun ilerde izlenebilir. benim öyle kasımda yaptığım bi kanal vardı. kasım, aralık izlenmemişti ben de yeni video yüklememiştim ve güncel içerikti buna rağmen 2 ay sonra ocak'ta izlenim almaya başlamış içinde 200k'yı geçen videolar olmuş. farkedince götürdüm partnere soktum günde 30-40 $ arası para kazandırıyor.

zamanla oturur kanallar, sonradan patlama yapabilir. o yüzden beklemek iyidir ama komik video falansa izlenim almadıysa ben olsam silerdim. 1 yıl öncesine ait bazı eski kanallar var böyle komik videolu daha 1k izlenim almamış 1 yılda. :D

izlenimleri ne düzeyde bu önemli hocam. mesela günde 500 izlenimi varsa ben şahsen silerim. ama günde 4-5k izlenim alıyorsa video ordan diğer videolarına bağlantı verip organik izlenim kasabilirsin.

izlenmeyen videoları da telif alma riskini düşürmek için silebilirsin. ama 1 hafta olduysa boşver dursun ilerde izlenebilir. benim öyle kasımda yaptığım bi kanal vardı. kasım, aralık izlenmemişti ben de yeni video yüklememiştim ve güncel içerikti buna rağmen 2 ay sonra ocak'ta izlenim almaya başlamış içinde 200k'yı geçen videolar olmuş. farkedince götürdüm partnere soktum günde 30-40 $ arası para kazandırıyor.

zamanla oturur kanallar, sonradan patlama yapabilir. o yüzden beklemek iyidir ama komik video falansa izlenim almadıysa ben olsam silerdim. 1 yıl öncesine ait bazı eski kanallar var böyle komik videolu daha 1k izlenim almamış 1 yılda. :D

tailand videoları hocam tailand :D izlense bile para getirmiyo :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri