Kanaldaki Telifleri Kaldıranı Kanala Ortak Yapıyoruz...

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Arkadaşlar merhaba.
[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] ile ortak SPAM kanalımıza 09.01.2109 tarihinde 3.telif geldi ve 7 gün içinde kanalın kapanacağı bildirildi. (Teliflerin sahte olduğunu düşünüyoruz fakat gerçek te olabilir) Bu süre içinde telif atanlara telifleri geri çekmeleri için rica ederek mail gönderdik. Maillere herhangi bir cevap gelmeyince telifin 5.gününde telifli videolara geri bildirim yaparak itirazda bulunduk. O günden sonra videolara telif gelmeye devam etti ve toplamda 30 video olmak üzere şuan kanalda 9 telif bulunmaktadır ve kanal para kazanmaya devam etmektedir. İtiraz ettiğimiz videolar incelemede beklemektedir.

Soru-1: Bu kanalın durumu ne olur?

Soru-2: Kanaldaki teliflerin kaldırılması ve birikmiş olan parayı almayı garantilemenin bir yolu var mıdır?

Kanaldaki teliflerin kaldırılması için taktikler verecek ve kanalda biriken parayı garantili şekilde almamızı sağlayacak kişiye kanalın kazancından %10 pay vereceğiz. Sadece bu ay için değil kanal açık kaldığı sürece kanalın kazancına %10 ortak olacaktır. (%10 = tatminkar bir tutar en az 4 hane TL)

NOT: Kanal hiçbir şekilde paylaşılmayacak ve ifşa edilmeyecektir. Daha önceden benzer sorun yaşayan ve konuyla ilgili bilgi sahibi kişilerin özelden yazmasını rica ederim. Kanaldaki videoları silin, gizleyin veya kanalı komple kapatın gibi tavsiyelerde bulunacaklar hiç yazmasın lütfen.

BOL KAZANÇLAR.

Mesut hocamız ile düşündük ve bize bu konuda yardım edebilecek varsa en makul ve bizimle sürekli kazanmasını istediğimiz bir teklifi yazmak istedik.
yukarda da yazıldığı gibi kanal teslimatı veya içerik kategori vs ifşası önüne geçmek için tüm detayların bize sunmaları sonrası bizler tarafından hayata geçirilip sonuca göre arkadaşlarımıza olumlu olumsuz dönüş sonrası gerekli yaklaşımlar yapılacaktır.

umarım bir çözüme ulaşırsız. iyi dileklerimle [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION]

Eskiden aynı şekilde benim başımada gelen olay ama malesef ki kurtaramadık, inşallah çözüm bulursunuz.

[MENTION=45611]sekoman17[/MENTION] ulaşabilrisiniz. benim 7 gün sonra kapanacak olan kanalımın ödemesini aldırmıştı

bence telıf sahıbı degıldır delıl sunmaaz ve telıflerınız kalkar.
benzer 2 kanaım vardı spam telıflere gerı bıldırım yaptım ekstra muzık telıfıdevardı o muzıgın telıf atana asla aıt olmadgınıda bılıyordum gerı bıldırım yaptım kaldırmak zorunda kaldılar..
ses telıfıde youtube cogumuza telıf gelen bılındık bır fırma ısın garıbı adamlar haksızda olsa adet edınmısler buyuklıuklerıne guvenıp telıflemısler vıdeoyu yukleyınce hemen telıf cıktı.
aama ıspat edemedıler ve kalktı

.........................

Son düzenleme:

Arkadas bu arada sahte telif atmayi biliyormus ,yonetimin dikkatine .... [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Son düzenleme:
dün bana da sahte telif geldi, yüzde yüz sahte olduğuna eminim zira tamamiyle özgün bir kanal. Karşı bildirim de bulundum isterse davalık olalım :D kanal yabancı içerikli. Peşini bırakırsam Allah belamı versin. Eğer şimdi o telifi kabul edersem yarın atacağı telifler ile nasıl başa çıkacam? Neyse sizin sorununuza yardımcı olmamadık, lakin benim eşleşenli kanal 3 telif ile kapatılmıştı youtube'un copyright mail'ine mesaj attım bir hafta sonra kanalım açılmıştı. Telif karşı bildirimini türkçe yaptım.. Tekrar dan geçmiş olsun işin peşini bırakmayın elbet bir seçenek bulursunuz..

Umarım kanalı kurtarırsınız ama [MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] in dediği yapılabilir

Kardeş sen kanalı ifşa etmeden nasıl kurtaracan mantığın kabul ediyormu mecbur kanalın maili kullanılması lazım.

Umarım kanalı kurtarırsınız ama [MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] in dediği yapılabilir

Kanal ve içerik kesinlikle ifşa edilmeyecektir. Varsa bir taktik paylaşılır ve biz uygularız. Eğer kanal vaad ettiği gibi kurtulursa zaten paylaşımının karşılığını fazlasıyla alacaktır. ;)

BOL KAZANÇLAR...

Kanal ve içerik kesinlikle ifşa edilmeyecektir. Varsa bir taktik paylaşılır ve biz uygularız. Eğer kanal vaad ettiği gibi kurtulursa zaten paylaşımının karşılığını fazlasıyla alacaktır. ;)

BOL KAZANÇLAR...
Ben Sizden Kanal Url Si istemedim ki hocam ))) telif atanin mailini vereceksiniz karsi Bildirimi ise benim verdigim benim dedigim yontem ile yapacaksiniz 1 karsi tarafi ben kill yapicam 2 sonra siz karsi bildirime gecip kanali kurtaricaz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Sizden Kanal Url Si istemedim ki hocam ))) telif atanin mailini vereceksiniz karsi Bildirimi ise benim verdigim benim dedigim yontem ile yapacaksiniz 1 karsi tarafi ben kill yapicam 2 sonra siz karsi bildirime gecip kanali kurtaricaz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Telifler 3 farklı maliden geldi.

- Şuan 30 video olmak üzere 9 telif var kanalda.

- Kanala 3.telif gelip kanal 7 gün içinde kapanacak dedikten sonra telifin 5.gününde videolara karşı bildirimde bulunalı 2 hafta oldu ve videolar incelemede ve kanal para kazanmaya devam ediyor.

Yani anlattığınız taktiği şuan uygulamak mümkün değil. :(

BOL KAZANÇLAR...

- Telifler 3 farklı maliden geldi.

- Şuan 30 video olmak üzere 9 telif var kanalda.

- Kanala 3.telif gelip kanal 7 gün içinde kapanacak dedikten sonra telifin 5.gününde videolara karşı bildirimde bulunalı 2 hafta oldu ve videolar incelemede ve kanal para kazanmaya devam ediyor.

Yani anlattığınız taktiği şuan uygulamak mümkün değil. :(

BOL KAZANÇLAR...

Tam bir vietnamlı işi. Çok pislik ve kene gibi bir millet.
Geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri