Kanaldaki Videoların Toplu Urlsini Alma.

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ubus56

Kayıtlı Üye
choremeye copy links eklentisini ekle kanalındaki videolar bölümünden altaki daha fazla video kısmından tüm videoları aç ekletiye tıkla ve tüm linkleri kopyalayıp not defterine yapıştırabilirsin.

choremeye copy links eklentisini ekle kanalındaki videolar bölümünden altaki daha fazla video kısmından tüm videoları aç ekletiye tıkla ve tüm linkleri kopyalayıp not defterine yapıştırabilirsin.

çok teşekürler dostum

tşkler deniycem

ciddimisin böyle bi şey var mı gerçekten ne zamandır arıyoduk bide sadece yt için mi geçerli varsa link atarmısın ?

edit:ben yazana kadar 50 kişi yazmış :)

ciddimisin böyle bi şey var mı gerçekten ne zamandır arıyoduk bide sadece yt için mi geçerli varsa link atarmısın ?

googleye yazınca cıkıyor dostum gerçekten işe yarıyor kanaldan videoları buluyor üstte biraz gereksiz link var onları sil birazda altta olması lazım onlarıda silince temiz.:)

Farklı bir konu açmamak için hortlatıyorum... Buradaki eklentiyle linkleri alamadım malesef.. Nasıl yapabilirz kanalımdaki youtube linklerini toplu halde kopyalamak istiyorum..

Farklı bir konu açmamak için hortlatıyorum... Buradaki eklentiyle linkleri alamadım malesef.. Nasıl yapabilirz kanalımdaki youtube linklerini toplu halde kopyalamak istiyorum..

Ben firefox için https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/copy-link-url/reviews/?src=api
bu eeklentiyi kullanıyorum.Bütün videoları mousela basılı tutarak seçili hale getirmen gerekiyor.Bu şekilde ancak alabiliyor ve çift link alıyor bir resim bir de yazıdaki linkleri aldığı için.
Daha sonra linklerin hepsini,
Remove Duplicate Lines from Text buraya yapıştırıp ikiz linkleri tek link haline getiriyorum. ;)

Ben firefox için https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/copy-link-url/reviews/?src=api
bu eeklentiyi kullanıyorum.Bütün videoları mousela basılı tutarak seçili hale getirmen gerekiyor.Bu şekilde ancak alabiliyor ve çift link alıyor bir resim bir de yazıdaki linkleri aldığı için.
Daha sonra linklerin hepsini,
Remove Duplicate Lines from Text buraya yapıştırıp ikiz linkleri tek link haline getiriyorum. ;)

Bilgi için teşekkürler sanırım tek tek seçeceğiz dediğin gibi daha farklı bir yol bilenler var mı acaba ?

Bilgi için teşekkürler sanırım tek tek seçeceğiz dediğin gibi daha farklı bir yol bilenler var mı acaba ?

Ben tek tek seçeceksin diye bişey demedim?
Kanal sayfasında bütün videoları görünür hale getireceksin ve mouse sol tuşuna basılı tutup aşağıya doğru bi dikdörtgen çizeceksin sonra sağa tıklayıp copy all link bu kadar.
Denemeden çözüm istiyorsun önce sunulan çözümü bi dene istersen.

Ben tek tek seçeceksin diye bişey demedim?
Kanal sayfasında bütün videoları görünür hale getireceksin ve mouse sol tuşuna basılı tutup aşağıya doğru bi dikdörtgen çizeceksin sonra sağa tıklayıp copy all link bu kadar.
Denemeden çözüm istiyorsun önce sunulan çözümü bi dene istersen.

Ben yanlış anlamış olabilirim tmmda sen neden bu kadar sitem ettin onu anlamadım yinede sağol

Edit: Ayrıca denemediğimi nerden biliyorsun ?

sanırım tek tek seçeceğiz dediğin gibi [MENTION=1966]ByEdGe[/MENTION] bu cümleden.Neyse kolay gelsin bendeki çözüm bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri