Kanalı belli kişilere karşı gizleme

• Kullanıcı Ali Tahsin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Kanalı belli kişilere gizleyemiyor muyuz? 2 Gündür biri dadandı kanalıma 2 gündür ne atsam kendi kanalına taşıyor, Ben kanalımı bu şahsa karşı gizleyemezmiyim acaba?

Mümkün mü böyle birşey?

Öyle bişey olsa teliftende kurtulurduk ama yok malesef.

Böyle bir şey olsaMüyap videosu paylaşıp kanalı müyapa gizlerdim :D Ama malesef yok böyle bir şey :)

Olsada İşe Yaramaz Çıkış Yapınca Yine Kanalına Girebilir. :)

kanal yabancı içerikse videoyu türkiyeye engelle. göremez o zaman videoyu. tabi şahıs türkiyedeyse. ha bide partner olman gerekiyor.

böyle bir seçenek var ama nedir ne değildir denemedim hiç .

Bunu çözdüm ben, Engellediğin kişi videolarına yorum yapamıyor, aynı şekilde sende ona yapamıyorsun. Beğenme olayıda aynı sanırım. Başka bir özelliği yok maalesef
[MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] Kanal adsenseye bağlı. Kanal yabancı içerik, kopyalayan türk.. Kanala Ocaktan beri çalışıyorum bir yabancı kopyalamış değil ama bu bizimkiler yok mu insanı illallah ettiriyor! Bota bağlamış heralde kanalı abuk subuk etiketler, açıklamalar vs.. Türk olduğunu nasıl anladın diyeceksin dediğim gibi açıklamalarda türkçe yabancı konuyla alakalı alakasız ne ararsan var.. Ne hikmetse benden 3-4 saat sonra attığı video benimkinden önde çıkıyor. Hatta benim aramalarda çıkan kopyaladığı videoların bazıları yok olmuş. Kazancımı yarı yarıya düşürdü 2 gündür.. Telif atacam içerik %100 bana ait olmadığı için atmakta istemiyorum, İçeriğin %60ı bana ait ne yapsam bilemedim.. Canımı çok sıktı... Hadi benim gibi kendi yapsa atsa neysede (ki yabancılar öyle yapıyor) bu düpedüz hazıra konmaktır yav..

Bunu çözdüm ben, Engellediğin kişi videolarına yorum yapamıyor, aynı şekilde sende ona yapamıyorsun. Beğenme olayıda aynı sanırım. Başka bir özelliği yok maalesef

[MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] Kanal adsenseye bağlı. Kanal yabancı içerik, kopyalayan türk.. Kanala Ocaktan beri çalışıyorum bir yabancı kopyalamış değil ama bu bizimkiler yok mu insanı illallah ettiriyor! Bota bağlamış heralde kanalı abuk subuk etiketler, açıklamalar vs.. Türk olduğunu nasıl anladın diyeceksin dediğim gibi açıklamalarda türkçe yabancı konuyla alakalı alakasız ne ararsan var.. Ne hikmetse benden 3-4 saat sonra attığı video benimkinden önde çıkıyor. Hatta benim aramalarda çıkan kopyaladığı videoların bazıları yok olmuş. Kazancımı yarı yarıya düşürdü 2 gündür.. Telif atacam içerik %100 bana ait olmadığı için atmakta istemiyorum, İçeriğin %60ı bana ait ne yapsam bilemedim.. Canımı çok sıktı... Hadi benim gibi kendi yapsa atsa neysede (ki yabancılar öyle yapıyor) bu düpedüz hazıra konmaktır yav..

Dostıum evcil hayvanın varsa çek videosunu at youtubeye. Adam eğer botsa zaten otomatikman o videonu da alır kanala. Böylece evcil hayvanının videosu sana ait olacağından telif te atabilirsin.( Not: Telifçi değilim sadece bir fikir)

Dostıum evcil hayvanın varsa çek videosunu at youtubeye. Adam eğer botsa zaten otomatikman o videonu da alır kanala. Böylece evcil hayvanının videosu sana ait olacağından telif te atabilirsin.( Not: Telifçi değilim sadece bir fikir)

Çok mantıklı hatta şu 1 senede duyduğum en mantıklı şeylerden birisi oldu bu yorum.. Daha öncede evcil hayvanımın videolarını kopyalayanlara telif atmışlığım var aynısını burada yapabilirim. Çok sağol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri