Kanalı Kapananlara Çözümler(Web_Scripti)

@Web_Scripti Mehmet hocam sanırım şu son kapanma olaylarından sonra eski clientler fişlenmiş dün uzun zamandır kullandığım clientle kanallara yükleme yaptım kapatmışlar bilgin olsun.. Bence sistemdeki tüm clientleri değiştir hocam.. Ben ortak client kullanıyordum ama artık her kanala kendi clientini alma zamanı gelmiş.. Bu ay yaktı bizi gugıl

@Web_Scripti

IP hakkında yaklaşık 2-3 haftadır detaylı inceleme yapıyorum (mail açma konusunda) test etmediğim işletim sistemi kalmadı diyebilirim (bildiğin gibi artık mail açma imkansız hale geldi)..

Bunun ip ile uzaktan yakından alakalı olmadığını keşfettim, peki ya ne için artık kimse eskisi gibi mail açamıyor?
- Sebebi çok basit Google şu anda yasadışı bi işlem yapıyor!

gizlilik-ayarlari.png

Bu gösterdiğin ayarlar artık hiç bişey ifade etmiyor bunları kapatıp kapatmamak google un bilgisayarından veri ve konum bilgisi çekmesine engel değil bunun çözüm yolunu keşfettim, anlıyacağın google şu an her istediği kişinin her türlü bilgisini oturduğu koltuğa kadar çekebiliyor.
Ip mozilla vs. hikaye

Nasıl bu kadar eminsin dersen ? Gmail açma sayfasındaki kaynak kodlarını inceleyebilirsin..
Noscript tarzı şeyler kullanırsan, google un izin vermediği tarayıcıları kullanırsın mail açmana izin vermiyo.

Bana göre şu anda ki en güvenli kanal yapım sistemi kişiye özel proxy alıp, her proxy ile tek kanal yapmaktan geçiyo

son olarak:

4) Modeminize 3 defa reset atın. Her reset atmadan önce iplocation.net e girin. ip adresinizin sadece son . dan sonrası değişiyorsa internet sağlayıcınızı değiştiriniz. Ip blogunuz riskli bloga düşüyor(Mesala: En açık örnek spam ile özgünü beraber çalışıpda özgün kanalın kapanmasına bu nedenle sebep olunuyor. Demek oluyor ki bu durum sizi sadece ilgili kanalı değil tüm spam kanalları riske atıyor.)

Bildiğim kadarıyla blok değişme olayı ttnette oluyo 3 farklı blok geliyo kendi denediğim mobil hattada 3 farklı blok geliyo yani bloklar sınırsız olmuyo (ip nin başındaki XX....kısmı) bu yüzden bunla kesinlikle alakalı değil
Mail açmak imkansız mı? Evet eski yöntemlerle açamazsın, ama açılmıyor değil.

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Botlu veya botsuz spam yapan arkadaşlara çözümler sunmaya çalışacağım.

Bildiğiniz üzere kanalı kapananlara 1.5 yıldır kapanmama adına desteklerimi videoyap yönetici desteği üstünden veriyordum. Bu konu altından hatırladıklarıma göre kapanma nedenlerini sıralayacağım ve güncelleyeceğim.

1) 10$ gibi rakamlara sınırsız ip sınırsız proxy veren firmalar. Herkese aynı ipleri veriyor. Şekil A : https://www.iplocation.net/?query=5.56.16.133
Privax Ltd mimlenmiştir. Bu sağlayıcıdan mesala kim girerse kanalı kapanır.

2) Çok sık yapılan hata tüm kanallara aynı kurtarma maili giriliyor. 1 kanal spamden kapanınca artık o kurtarma maili girilen tüm kanalların aynı kişiye ait olduğunu youtube biliyor ve kapatıyor.

3) Bot kullanıyorsanız eğer her kanal için ayrı client id ve secret oluşturunuz. En iyi ve risksiz olanı Firefox eklentimizle Client Al, Token Al, Kanalı Ekle seçeneğiyle otomatik tarayıcının işlem yapmasıyladır.

Not: Api keyin kanalınızla alakalı bir sorgulaması olmadığı için api keyin bir değiştirmeye ihtiyacı yoktur. Çünkü api key sadece karşı kanalların videolarını listelemeye başlıklarını v.s. çekmeye yarar.

4) Modeminize 3 defa reset atın. Her reset atmadan önce iplocation.net e girin. ip adresinizin sadece son . dan sonrası değişiyorsa internet sağlayıcınızı değiştiriniz. Ip blogunuz riskli bloga düşüyor(Mesala: En açık örnek spam ile özgünü beraber çalışıpda özgün kanalın kapanmasına bu nedenle sebep olunuyor. Demek oluyor ki bu durum sizi sadece ilgili kanalı değil tüm spam kanalları riske atıyor.)

5) Mobil hatlarla günde 1-2 den fazla kanala giriş yapmak en büyük risklerdendir. Mobil hatlar ip bloğunun son hanesi sadece değişir. Bu nedenle en büyük izi onlar bırakır. Birde mobil uygulamalarla kanal açan arkadaşlar var. Mobil uygulamalarla açılan tüm kanalları siz ne yaparsanız yapın youtube direk görüyor. Çünkü erişim yetkisi alıyor telefondan. Hatta 10 tane kanal yaptınız diyelim 10 kanalın içinden telefonumu bul diyip telefonu dahi bulabiliyorsunuz. Yani mobil hat veya mobil uygulama en büyük risklerdendir.

6) Video atmadan kanalım spame düşmüyor, video atınca kanal kapanıyor diyorsanız. Lütfen cep telefonundan balkona cıkıp yolu cekip boş kanala atarmısınız? kanal kapanmıyorsa demekki kanalla alakalı sıkıntı değil attıgınız içeriğin kategorisi mimlenmiş demektir. Kategori değiştirme vaktiniz gelmiş.

7) Aranızda ben adsense çalışamıyorum. Adsenseye bağladıgınız kanal 1 gün sonra kapanıyorsa. Adsense yeni bir yapıya geçiyor. Bu yapıda bir kanal adsenseye bağlanmadan çok incelenmiyor. Fakat adsenseye bağlandığı anda özellikle o adsensenin ilk kanalları cok inceleniyor(Yani manuel inceleniyor). Bu nedenle adsenseden banlanmışsanız artık o kategorideki kanallarınızı spam partner kabul eden partnerlara giriniz. Çünkü o kanalı siz adsense yerine partnera bağlasaydınız birşey olmayacaktı. Mesala artık renderlı videoların adsenseden kazanması neredeyse imkansız. Bunu sizler için kolaylaştıralım: Bir kanala girdiğinizde siz bile o kanalın spam oldugunu anlayamıyorsanız o zaman o kanal adsense çalışabilir. Ama siz anlıyorsanız o kanal ancak partner çalışabilir.

8) Hepimizin bildiği gibi her kanala girişten önce modemi kapatıp açınız. Modem kapatılır açılırken firefoxunuzu komple açıp kapatınız. Firefox gizlilik ayarınızıda Aşağıdaki gibi yapınız.

gizlilik-ayarlari.png

9) Bilgisayarınızda ctrl+alt+delete tuşuna basınız ve ayrıntılarda googleupdate.exe çalışıyorsa görevini sonlandırınız. Eğer şuanda googleupdate.exe yi görürseniz, her bilgisayarı açıp 3 dk sonra bakın ve bunu kapatın.

10) Sürekli aklıma geldikçe ekleyeceğim. Takipde kalın..

Son Zamanlardaki Diğer paylaşımlarım:

Adsense çalışmak istiyorsanız ve riski minumum istiyorsanız:
(Bu Yöntemle 9. Aydan bu yana hiç sıkıntı yaşamadım.)

http://www.ytpara.com/videoyap/90014-risksiz-spamlenecek-video-bulma-taktigi.html

Yeni Adsense oluşturmada zorlanıyorsnız;
http://www.ytpara.com/videoyap/86371-web_scripti-yeni-adsense-olusturma-puf-noktalari.html

Adsense Konferans Video ve konum:
Adsense ile Kanal Bağlama Hakkında Yayın Konferansım
http://www.ytpara.com/videoyap/84905-videoyap-buyuk-online-toplanti.html

--------

Biliyorum ki ben bu paylaşımları satış için yaptığımı düşünen elbetteki var. Hatta alttaki arkadaş gibi konuya yazacaklar da bulunacaktır. Allah yukarıda şahidimdir ben bu konuları açarken satışımı etkilemesini hiç zihnimden geçirerek açmadım ve açmıyorum. Beni yakınen tanıyanlar bilir.. inşAllah bu konu bazı arkadşlara faydalı olur ve kazancını arttırır.

@greenleaf54 konuma gelip yazacağın için peşinen ben yazayım dedim:)
http://www.ytpara.com/1206083-post50.html
http://www.ytpara.com/1254317-post8.html
http://www.ytpara.com/1258170-post3841.html (Buda botsuz çalıştığının ve kanallarının kapandığının kanıtı. Boşuna baltalamaya gelme hocam)
4. Madde -)
TTnet te ilk iki oktet genelde sabit sonraki oktetler değişiyor,
Örnek veriyorum; 78.172.xyz.asd reset atıldıgında sadece bazen harf olan oktetler değişiyor diğerleri aynı kalabiliyor. 3. Resette 85.100.xyz.asd
Bu şekilde değişiyor fakat baştaki ilk iki oktet ya 85.100 veya 78.172 (Kişiye göre farklılık gösterebilir), Bunun sıkıntı olacağı bir durum var mıdır hocam?

Merhaba Arkadaşlar,

Botlu veya botsuz spam yapan arkadaşlara çözümler sunmaya çalışacağım.

Bildiğiniz üzere kanalı kapananlara 1.5 yıldır kapanmama adına desteklerimi videoyap yönetici desteği üstünden veriyordum. Bu konu altından hatırladıklarıma göre kapanma nedenlerini sıralayacağım ve güncelleyeceğim.

1) 10$ gibi rakamlara sınırsız ip sınırsız proxy veren firmalar. Herkese aynı ipleri veriyor. Şekil A : https://www.iplocation.net/?query=5.56.16.133
Privax Ltd mimlenmiştir. Bu sağlayıcıdan mesala kim girerse kanalı kapanır.

2) Çok sık yapılan hata tüm kanallara aynı kurtarma maili giriliyor. 1 kanal spamden kapanınca artık o kurtarma maili girilen tüm kanalların aynı kişiye ait olduğunu youtube biliyor ve kapatıyor.

3) Bot kullanıyorsanız eğer her kanal için ayrı client id ve secret oluşturunuz. En iyi ve risksiz olanı Firefox eklentimizle Client Al, Token Al, Kanalı Ekle seçeneğiyle otomatik tarayıcının işlem yapmasıyladır.

Not: Api keyin kanalınızla alakalı bir sorgulaması olmadığı için api keyin bir değiştirmeye ihtiyacı yoktur. Çünkü api key sadece karşı kanalların videolarını listelemeye başlıklarını v.s. çekmeye yarar.

5) Mobil hatlarla günde 1-2 den fazla kanala giriş yapmak en büyük risklerdendir. Mobil hatlar ip bloğunun son hanesi sadece değişir. Bu nedenle en büyük izi onlar bırakır. Birde mobil uygulamalarla kanal açan arkadaşlar var. Mobil uygulamalarla açılan tüm kanalları siz ne yaparsanız yapın youtube direk görüyor. Çünkü erişim yetkisi alıyor telefondan. Hatta 10 tane kanal yaptınız diyelim 10 kanalın içinden telefonumu bul diyip telefonu dahi bulabiliyorsunuz. Yani mobil hat veya mobil uygulama en büyük risklerdendir.

6) Video atmadan kanalım spame düşmüyor, video atınca kanal kapanıyor diyorsanız. Lütfen cep telefonundan balkona cıkıp yolu cekip boş kanala atarmısınız? kanal kapanmıyorsa demekki kanalla alakalı sıkıntı değil attıgınız içeriğin kategorisi mimlenmiş demektir. Kategori değiştirme vaktiniz gelmiş.

7) Aranızda ben adsense çalışamıyorum. Adsenseye bağladıgınız kanal 1 gün sonra kapanıyorsa. Adsense yeni bir yapıya geçiyor. Bu yapıda bir kanal adsenseye bağlanmadan çok incelenmiyor. Fakat adsenseye bağlandığı anda özellikle o adsensenin ilk kanalları cok inceleniyor(Yani manuel inceleniyor). Bu nedenle adsenseden banlanmışsanız artık o kategorideki kanallarınızı spam partner kabul eden partnerlara giriniz. Çünkü o kanalı siz adsense yerine partnera bağlasaydınız birşey olmayacaktı. Mesala artık renderlı videoların adsenseden kazanması neredeyse imkansız. Bunu sizler için kolaylaştıralım: Bir kanala girdiğinizde siz bile o kanalın spam oldugunu anlayamıyorsanız o zaman o kanal adsense çalışabilir. Ama siz anlıyorsanız o kanal ancak partner çalışabilir.

8) Hepimizin bildiği gibi her kanala girişten önce modemi kapatıp açınız. Modem kapatılır açılırken firefoxunuzu komple açıp kapatınız. Firefox gizlilik ayarınızıda Aşağıdaki gibi yapınız.

gizlilik-ayarlari.png

9) Bilgisayarınızda ctrl+alt+delete tuşuna basınız ve ayrıntılarda googleupdate.exe çalışıyorsa görevini sonlandırınız. Eğer şuanda googleupdate.exe yi görürseniz, her bilgisayarı açıp 3 dk sonra bakın ve bunu kapatın.

10) Sürekli aklıma geldikçe ekleyeceğim. Takipde kalın..

Son Zamanlardaki Diğer paylaşımlarım:

Adsense çalışmak istiyorsanız ve riski minumum istiyorsanız:
(Bu Yöntemle 9. Aydan bu yana hiç sıkıntı yaşamadım.)

http://www.ytpara.com/videoyap/90014-risksiz-spamlenecek-video-bulma-taktigi.html

Yeni Adsense oluşturmada zorlanıyorsnız;
http://www.ytpara.com/videoyap/86371-web_scripti-yeni-adsense-olusturma-puf-noktalari.html

Adsense Konferans Video ve konum:
Adsense ile Kanal Bağlama Hakkında Yayın Konferansım
http://www.ytpara.com/videoyap/84905-videoyap-buyuk-online-toplanti.html

--------

Biliyorum ki ben bu paylaşımları satış için yaptığımı düşünen elbetteki var. Hatta alttaki arkadaş gibi konuya yazacaklar da bulunacaktır. Allah yukarıda şahidimdir ben bu konuları açarken satışımı etkilemesini hiç zihnimden geçirerek açmadım ve açmıyorum. Beni yakınen tanıyanlar bilir.. inşAllah bu konu bazı arkadşlara faydalı olur ve kazancını arttırır.

@greenleaf54 konuma gelip yazacağın için peşinen ben yazayım dedim:)
http://www.ytpara.com/1206083-post50.html
http://www.ytpara.com/1254317-post8.html
http://www.ytpara.com/1258170-post3841.html (Buda botsuz çalıştığının ve kanallarının kapandığının kanıtı. Boşuna baltalamaya gelme hocam)

hocam client al token al dediğimde en son videoyap token izin ver dediğimde bu hatayı alıyorum

Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet,contentDetails&mine=true: (403) Access Not Configured. The API (YouTube Data API) is not enabled for your project. Please use the Google Developers Console to update your configuration.

hocam client al token al dediğimde en son videoyap token izin ver dediğimde bu hatayı alıyorum

Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet,contentDetails&mine=true: (403) Access Not Configured. The API (YouTube Data API) is not enabled for your project. Please use the Google Developers Console to update your configuration.

Data v3 api acilmamis client alirken

Mobil mesaj

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Ellerine sağlık güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.

pm kutun dolu boşalttığında mesaj atarmısın lütfen

@Web_Scripti

Suçsuz yere flag yemekten kurtulmak hakkında bilgi ve tecrübelerinizi de paylaşmanız rica olunur.

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba;

Alt kanal çalışan biriyim. Flag nedeniyle bir kanalım kapandı ve o kanaldan ötürü aynı adsense e bağlı bazı kanallarım kapandı. Bunun nedeni hepsinin ana maili aynı olması mıdır? Bu sorundan kortulmamın nedeni ve çözümü nedir? Bildi ve tecrübelerinizi yazar mısınız?

bilgiler icin tesekkurler. kanal kapanmalarinin en buyuk sebebi bence telefon numarasidir. eger gercek bir numara ile kanali onaylarsaniz kanal kapanmasi gercekten zorlasiyor. ozellikle aranma ile onay yapilan kanallarin kapanma olasiligi oldukca yuksek. mobil app veya diger sistemlerde bile en azından sms ile onay yapabileceginiz bir sistem kullanmanizi oneririm. bu devirde sms almayan telefon kalmadi. google bunun mobil app dan veya voipden oldugunu anlamasi o kadar zor degil.

Hocam, videoyap mı kullanıyorsunuz? webscripti hocamın bazı söyledikleri videoyap'ı kapsıyor. Mesela daha önceki konularda android üzerinden açılan kanalların başka kullanımlarda sağlam olabilse de , videoyap sisteminde kesinlikle patlayacağını özellikle vurgulamıştı.

Nitekim özellikle cep telefonundan açılan kanallar ios olsun, andorid olsun videoyap botunda hiç dayanmıyor, ya da ben dayandıramadım. Kendisi de her konusunda buna değinmeye gayret ediyor , çoğunluğumuzun mobil veri ile çalıştığını bildiği için

evet hocam videoyaptayım ben 1.5 2 yıldır. Hepsi de vınn ile açılmış kanallardı. Zamanında yüzlerce kanal satışı yapmıştım onlarında hepsi vınn ile açılmış kanallardı. 1 tane bile kanal kapandı diye şikayet almamıştım.

Yukarıda yazdığım gibi çalışma şeklinden de olabilir. Vınn dan kaynaklı da olabilir. Çünkü normal mobil ip ile kanal açamazken vınn ip si ile açabiliyordum bu da arada bir kalite farkı olduğunu gösterebilir.

Ya da ben hep şanslı olmuşumdur bu zamana kadar bu da olabilir yani.

Hocam sayenizde öğrendim mobil veriyi açıyorum mail açarken yakanlanıyorum nedeni mobil kullanmakmış teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri