Kanalı kapanmayan arkadaşlara bir kaç soru?

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Merhabalar abilerim kardeşlerim;
Bu büyük kıyımdan sonra Youtube'u bırakmıştım :)
Geçen hafta başladım videoyap süremi aktif ettirip 3 kanal açtım 2si boştu api ve token oluşturdum videoyapla onlar hala sağlam.
1ine 2 alt kanal kurdum videoları yükledim 30k izlenme aldım 2.gün kapalı
Dün tekrar yeni bir gmail alıp alt kanal oluşturdum 2 tane onlar kapanmış.
Ama ana kanal duruyordu sadece alt kanallar kapanmıştı.
Şimdi size bir kaç soru soracağım
1-Ana kanal mı çalışıyorsunuz alt kanal mı ?
2-Telefon doğrulamalarınız gerçek telefon mu ?
3-Kanalları en uzun ne kadar açık kaldı kanallarınızın açık kalması için ne yaptınız ?
Bana ne önerirsiniz ??

alt kanal hiç çalışmadım,geçen haftaydı sanırım ilk defa alt kanal açtım denemek için.telefon dogrulamasını youtube istemedigi sürece yapmadım,yapmıyorum.bitek 2 hafta filan önce bi toplu kıyım olmuşdu,ondan kanallarım kapandı.o kapanan kanallardada yaptıgım bi hatamın önemli oldugunu düşünüyorum.hem vdsde upload yapıyordum,hemde aynı anda kendi pcmden kanala giriş yapıp düzenlemeler yapıyordum.o günden itibaren kapanan kanalım olmadı,bu ara kanalları kendim açmıyorum.

alt kanal hiç çalışmadım,geçen haftaydı sanırım ilk defa alt kanal açtım denemek için.telefon dogrulamasını youtube istemedigi sürece yapmadım,yapmıyorum.bitek 2 hafta filan önce bi toplu kıyım olmuşdu,ondan kanallarım kapandı.o kapanan kanallardada yaptıgım bi hatamın önemli oldugunu düşünüyorum.hem vdsde upload yapıyordum,hemde aynı anda kendi pcmden kanala giriş yapıp düzenlemeler yapıyordum.o günden itibaren kapanan kanalım olmadı,bu ara kanalları kendim açmıyorum.

Ben hep kendi pc'imden açtım kanalları :) Dün açtığım kanalda farklı tarayıcıyla ve farklı bir ip kullandım o da kapandı ama ana kanal kapanmadı :D
Ana kanal deneyeyim birde pes etmek yok :)

Ben hep kendi pc'imden açtım kanalları :) Dün açtığım kanalda farklı tarayıcıyla ve farklı bir ip kullandım o da kapandı ama ana kanal kapanmadı :D
Ana kanal deneyeyim birde pes etmek yok :)

benim kapanan kanallarda biçok ortak özellik vardı.mesela sadece chrome ile giriş yaptıgım kanallardan yanlış hatırlamıyorsam ayakta kalan yok şuan ama safari ve yandexden giriş yaptıklarım hala duruyor.12 gündür filanda chrome ve firefox kullanmayı bıraktım kanallarda.

KANALAÇ+YÜKLE+ADSENSE'E BAĞLA+ÇIK = $ <---- bendeki felsefes bu :D
:D mıncıkladıkça kapanıyor diyebilirim.
Şeytanın kulağına kurşun telif haricinde(1adet) hiç kanalım patlamadı.

edit: 2012den bu yana bu işi yapıyorum.

konuyu takipteyim benim de sürekli kapanıyor kafayı yemek üzereydim :)

Merhabalar abilerim kardeşlerim;
Bu büyük kıyımdan sonra Youtube'u bırakmıştım :)
Geçen hafta başladım videoyap süremi aktif ettirip 3 kanal açtım 2si boştu api ve token oluşturdum videoyapla onlar hala sağlam.
1ine 2 alt kanal kurdum videoları yükledim 30k izlenme aldım 2.gün kapalı
Dün tekrar yeni bir gmail alıp alt kanal oluşturdum 2 tane onlar kapanmış.
Ama ana kanal duruyordu sadece alt kanallar kapanmıştı.
Şimdi size bir kaç soru soracağım
1-Ana kanal mı çalışıyorsunuz alt kanal mı ?
2-Telefon doğrulamalarınız gerçek telefon mu ?
3-Kanalları en uzun ne kadar açık kaldı kanallarınızın açık kalması için ne yaptınız ?
Bana ne önerirsiniz ??

Hic bir sekilde tel onayi kullanmiyorum.. en iyisi bu :)

3c ile youtube hesabı, kanal açıyorum, 15dk onayı yapıyorum, para kazanma açıyorum, az zum yaptığım ve hd olarak editlediğim videoları yüklüyorum (her kanala en az 100 tane uzun video) son olarak etiketleri girip yayınlıyorum ve şu ana kadar hiç durduk durmadık yerde kanalım kapanmadı. 1 tane bile.

Benim sana önerim vds yada dedicated kullan ama bot kullanma.

3c ile youtube hesabı, kanal açıyorum, 15dk onayı yapıyorum, para kazanma açıyorum, az zum yaptığım ve hd olarak editlediğim videoları yüklüyorum (her kanala en az 100 tane uzun video) son olarak etiketleri girip yayınlıyorum ve şu ana kadar hiç durduk durmadık yerde kanalım kapanmadı. 1 tane bile.

Benim sana önerim vds yada dedicated kullan ama bot kullanma.

abi biraz açar mısın konuyu neden bot kullanmamalıyız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri