Şöyle bir hata alıyorum.
Hassas işlem engellendi
Oldukça hassas bir işlem yapmaya çalıştığınız için bu kişinin gerçekten siz olduğunuzdan emin olmamız gerekiyor. Şu an için bundan emin olamıyoruz. Normalde kullandığınız bir cihazdan (telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız gibi) veya genellikle oturum açtığınız konumdan tekrar deneyin.
Kimliğinizi doğrulama hakkında daha fazla bilgi edinin.
Demin bir pk açık kanal satın aldım. Kanalı marka hesabına taşıyıp ondan sonra kanalı başka maile taşımak istedim
Bu işlem içi kanal olan mailden bir marka hesabı açtım.
Sonra pk açık kanal ile marka kanalı yer değiştirip, pk açık kanalı alt kanal yapayım dedim. Bu hatayı aldım.
Bu sorunu nasıl çözebilirim
Kanalda kurtarma eposta, kurtarma telefon, 2 adımlı telefon doğrulaması var.
Hassas işlem engellendi
Oldukça hassas bir işlem yapmaya çalıştığınız için bu kişinin gerçekten siz olduğunuzdan emin olmamız gerekiyor. Şu an için bundan emin olamıyoruz. Normalde kullandığınız bir cihazdan (telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız gibi) veya genellikle oturum açtığınız konumdan tekrar deneyin.
Kimliğinizi doğrulama hakkında daha fazla bilgi edinin.
Demin bir pk açık kanal satın aldım. Kanalı marka hesabına taşıyıp ondan sonra kanalı başka maile taşımak istedim
Bu işlem içi kanal olan mailden bir marka hesabı açtım.
Sonra pk açık kanal ile marka kanalı yer değiştirip, pk açık kanalı alt kanal yapayım dedim. Bu hatayı aldım.
Bu sorunu nasıl çözebilirim
Kanalda kurtarma eposta, kurtarma telefon, 2 adımlı telefon doğrulaması var.
Son düzenleme: