kanalı sildim ödeme alabilir miyim

• Kullanıcı sari360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

sari360

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kanalım bikaç kez topluluk kuralları ihtarı aldı ve kanal ayarlarından başka yere girmiyodu bilmiyorum iyi mi yaptım ama bende diğer kanallara problem çıkartmasın diye kanalı sildim ama hesap duruyo şimdi bu kanalın kazançları kesinleşir mi

yazına göre 2 topluluk ihlali almışsın 3. Alsan kanalın feshedilirdi. Kanalını sildi isen kazancını alırsın. Garanti olmasını istiyorsan maili kökten sil %100 alırsın.

valla forum olarak biliyoruz ki kesinleşiyor yani çok şahit oldum.

ayvallah usta çok saol. kanalı sildikten sonra aklıma geldi gelirin çoğuda o kanaldandı içim pır pır etti :D

---------- Mesaj saat 00:24:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:53 civarında gönderildi. ----------

yazına göre 2 topluluk ihlali almışsın 3. Alsan kanalın feshedilirdi. Kanalını sildi isen kazancını alırsın. Garanti olmasını istiyorsan maili kökten sil %100 alırsın.

evet hocam 2 oldu diye hatırlıyorum. ama hesabın kanal ayarlarından başka biyere girmemesi ( ne video yöneticisi ne ayarlar) normal bişey mi?

ayvallah usta çok saol. kanalı sildikten sonra aklıma geldi gelirin çoğuda o kanaldandı içim pır pır etti :D

---------- Mesaj saat 00:24:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:53 civarında gönderildi. ----------

evet hocam 2 oldu diye hatırlıyorum. ama hesabın kanal ayarlarından başka biyere girmemesi ( ne video yöneticisi ne ayarlar) normal bişey mi?

2. Topluluk ihlalinde normal 15 gün sonra kanalına girebiliyorsun.

eyvallah usta hergün yeni bişey öğreniyoruz

Adsensede alıyorsun kesin biliyorum denenmiştir,partnerde silip alan varmı arkadaşlar partneri deneyen varmı.

Hocam sahsen ben alamadim diye dusunuyom subatta 31 lira kazanmsisim 6 kusur kesinlesti 2 kanalimi sildim bakalim nisan 12de ne olcak

Bu ay kesinleşmedi ise diğer ay alırsın kardeşim! (Kazancın yüksek olursa, senin dikkatini çekmez belki ama % oranda kesintin daha az olur)

Kanallarım Mart 4 te Para Kazanmaya KApandı Tekrar Açtım Tekrar Kapandı Mart 9 da Açtım Ve Sildim Kanalı Sonuç %25 Kesinti.

bildiğim kadarıyla youtube ile alakalı sorunlarda uzmansınız :)
benim 2 youtube kanalım var 1 gmail'e bağlı, 1'i genel kanal biride alt kanal ama ben paylaşımlarımı alt kanaldan yapıyorum. Alt kanalı genel kanal yapmak mümkün müdür?

benim 2 youtube kanalım var 1 gmail'e bağlı, 1'i genel kanal biride alt kanal ama ben paylaşımlarımı alt kanaldan yapıyorum. Alt kanalı genel kanal yapmak mümkün müdür?

Alt kanalı genel kanal yapmak mümkün müdür? HAYIR

alt kanalda youtube ayarlarında google+ baglantısını kes ve youtube kullanıcı adıyla kullanmak istiyorum yazısını onayla..videolar ana kanala çıkar...

yalnız bende url var.url siz oluyor mu denemedim.

Hocam onu mod lara sor yada konu ac post um yetmiyor yaz konu basliginada

şöyle bi sıkıntı var hocam, alt kanal ticari kanal olduğu için 450 abone var ve her videoda 10K views var, eğer genel kanala geçirirsem video viewsleri ve abonelerde geçermi? :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri