Kanalı tanıtmak

mixnewss

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar çogu kişi gbi benimde çizgi fim kanalım var bu kanala yüklenmeyi düşünüyorum bu kanal üzerinde bu kategoride sabit kalmayı düşünüyorum her çeşit çizgi film yüklüoyrum kanala yanlız izlenme almıyorum sayılır kanalı duyurmk için face sayfası açayım dedim yabancı çocuklara ulasmak için neler yapmm lazım baska bana akıl verebilrimiisiniz mesela facebook sayfa kasma yaptırdım önceden baska bir komedi sayfasına hiç verim alamadım birde ben sadece çocuklara hitap etmek istiyorum neler yapabilirm

aynı dert bende de var.face sayfası lazım ,ama nasıl olacak bilmiyorum.kasma işi sanırım belli bir süre sonra hepsi gidiyor,youtube kanalıma paralı abonelik bile almayı düşünüyorum.gerçek abone nerden alırım bulamadım bitürlü

aynı dert bende de var.face sayfası lazım ,ama nasıl olacak bilmiyorum.kasma işi sanırım belli bir süre sonra hepsi gidiyor,youtube kanalıma paralı abonelik bile almayı düşünüyorum.gerçek abone nerden alırım bulamadım bitürlü

hocam ben işe yeni girenlerdenim ama çok beklicek vaktimde yok spamdande zevk aldıgım sölenemez ama ihtiyac ve özgüne geçmek için araç benim için açıkcası o yüzden bende ne yapcagımı bilmyorum arkadasların çogu 2-3 k dolardan bahsediyo aylık ben 3 bin dolar bir ay kazansam hem özgün projem için sermaye hem borclarımı ödemiş olurum sonra sadece keyfine kendi videomu kendim çekerim bende yol bulamıyorum milllet afedersin dandik iki yumurtayı açıp kameraya tutuyor 1-2 milyon gösterim almıs en az bende isterim böle şeler yapyım oyuncak alayım ebaydan tanıtayım ama bunu çekmek için kamera gerek yok al sana masraf oyuncagı getirmek için para yok al sana masraf

---------- Mesaj saat 19:43:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:19:39 civarında gönderildi. ----------

ya fikr verin arkadaslar lütfen :(

selam arkadaslar çogu kişi gbi benimde çizgi fim kanalım var bu kanala yüklenmeyi düşünüyorum bu kanal üzerinde bu kategoride sabit kalmayı düşünüyorum her çeşit çizgi film yüklüoyrum kanala yanlız izlenme almıyorum sayılır kanalı duyurmk için face sayfası açayım dedim yabancı çocuklara ulasmak için neler yapmm lazım baska bana akıl verebilrimiisiniz mesela facebook sayfa kasma yaptırdım önceden baska bir komedi sayfasına hiç verim alamadım birde ben sadece çocuklara hitap etmek istiyorum neler yapabilirm

çizgi film işinde zaman en öenmli etkendir.Benım de var 10 gün önce attım 250 video 3 farklı dilde.Şu anda Günlük 3 k izlenimi var hergün biraz daha artıyor.

çizgi film işinde zaman en öenmli etkendir.Benım de var 10 gün önce attım 250 video 3 farklı dilde.Şu anda Günlük 3 k izlenimi var hergün biraz daha artıyor.

yani hocam çok normalmi sizce ben video yap botuyla atıp özgünleştiriyorum çizgi filmleride öle atıyorum yani koca gün nerdeyse 6-7 saattir izlenim almamıs olması sabretmi diyorsunuz :D

yani hocam çok normalmi sizce ben video yap botuyla atıp özgünleştiriyorum çizgi filmleride öle atıyorum yani koca gün nerdeyse 6-7 saattir izlenim almamıs olması sabretmi diyorsunuz :D

daha birçoğu indexlenmemiştir belki de dediğim gibi cizgi film işinde rakbet çok fazla aynı serilerden yüzlerce kopya var:)

Zamanla olacaktır sabretmekten başka yapacak bişeyin yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri