Kanalı taşıdığımda para nerede kalacak

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Konuları taradım lakin kesin net bir bilgiye ulaşamadım. Adsense bağlı bi tane kanalım var. Mart ayı geliri 400 lira. Şimdi ben bu kanalı bugün başka bir adsense hesabına taşısam bu 400 lira eski adsense hesabımda mı kesinleşir yoksa yeni taşınan adsense hesabında mı ?

Çözüme ulaştı soru; Kanal ay sonu hangi adsense hesabındaysa parada o adsense hesabında kalır.

Son düzenleme:
Bugun tasırsan eskı adsense de kalacak diye biliyorum , ay sonu neryee baglıysa orada kalır ...

Gec kaldın eski adsensede kalır

Ayin son gununu hangi adsensede doldurursa o adsense de kesinleşir

Arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim. Geçen ay abd adresli bir adsense açmıştım oraya da 2-3 kanal bağlamıştım. Çok fazla adsense ban yaşadığım için 1 tane de A.B.D adresli açıp test etmek istedim açıkçası. Şimdi bu ay başından itibaren oraya bağladığım kanal yüksek miktarda kazançlara ulaştı. Yani test için açtığım hesapta hergün ciddi miktar para birikiyor. Sorularıma gelirsek;

1- ABD adresli adsense hesabından para alabilmek çok meşakatli bir iş midir?
2- Nisan ayının sonunda kanalı başka adsense hesabıma taşırsam, nisan kazancı kesinlikle yeni adsense'de kesinleşir mi?
3- Kanalı başka adsense hesabına taşıma riskine girilir mi?

Bu konularda daha önce tecrübe etmiş olan arkadaşlar olumlu yada olumsuz sonuçları yazarlarsa sevinirim. Sonuçta bende test için açmıştım o hesabı, bende tecrübelerimi paylaşırım..

Arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim. Geçen ay abd adresli bir adsense açmıştım oraya da 2-3 kanal bağlamıştım. Çok fazla adsense ban yaşadığım için 1 tane de A.B.D adresli açıp test etmek istedim açıkçası. Şimdi bu ay başından itibaren oraya bağladığım kanal yüksek miktarda kazançlara ulaştı. Yani test için açtığım hesapta hergün ciddi miktar para birikiyor. Sorularıma gelirsek;

2- Nisan ayının sonunda kanalı başka adsense hesabıma taşırsam, nisan kazancı kesinlikle yeni adsense'de kesinleşir mi?

Bu konularda daha önce tecrübe etmiş olan arkadaşlar olumlu yada olumsuz sonuçları yazarlarsa sevinirim. Sonuçta bende test için açmıştım o hesabı, bende tecrübelerimi paylaşırım..

Yaklaşık 1.5 yıl önce ben bu şekilde yaptım bir kaç ay. Yurt dışı adsense açıp içinde para birikirse kendi adsenseme bağlıyordum kanalı ayın sonunda yeni adsense de kesinleşiyordu ödememi alıyordum. Şuan nasıl olur bilmiyorum. Banlamalar falan malum. Bu aralar denemedim hiç. Ama önceden abd almanya ne kadar adsense varsa açıp kanalları taşıyordum.

ABD Adsense'den payoneer ile ödeme alabilirsin, tabi adsenseye vergi numarasını düzgün girmen lazım. abd kimlik bilgisi giriyorsun falan bu şekilde yapamazsan mecbur taşımayı deniceksin içindeki parayı bir umut alabilmek için :)

1-) Kolay mesela hic zorluğu yok.(vergi olayi çözüldü. kimlik yazmana gerek yok. Ben o yöntemle ödememi aldim
2-) evet yeni adsense de kesinleşir
3-) Bunda bi risk olduğunu düşünmüyorum

Bende bu olayın çözüldüğünü bilmiyordum bayağıdır ilgilenmediğim için öğrenmiş oldum. Eyvallah [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri