Kanalım Çalındı Dikkat Edin Arkadaşlar ??

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sanırım halloldu cevabını bekliyorum

Alo Xyloves cvb yazssana kerdeşim seni bekliyorum pc başında senle mi uğraşcam...adın belli telfonun belli başına bela mı istiyoun sen...80 lira için 800 lira harcarım başını belaya sokmak için canımı sıkma benim...cvb yaz şu konuya

üzüldüm açıkcası..böyle durumda kıllık yapanlara kanallarına sahte hint göndererek kanalı bamlandırılabilir...

Sözüm Sagdece Sanmasınlarki Yaptıkları Yanlarına Kar Kalır...

İnş Aranızda En Kısa Zamanda Çözersiniz.Hayırlısı Olsun.

Beyto33

Mersin /dörtyol,kurdali entelller caddesi , mersin osmaniye, sevgiler saygılıar :)

bu yapılan bence tek kelime ile hırsızlıktır.kesinlikle paranı geri al.asla güven olmaz bırak kanalı onda kalsın

üzüldüm açıkcası..böyle durumda kıllık yapanlara kanallarına sahte hint göndererek kanalı bamlandırılabilir...

Sözüm Sagdece Sanmasınlarki Yaptıkları Yanlarına Kar Kalır...

İnş Aranızda En Kısa Zamanda Çözersiniz.Hayırlısı Olsun.

Beyto33

Mersin /dörtyol,kurdali entelller caddesi , mersin osmaniye, sevgiler saygılıar :)

sağolasın kardeşim iyi temennilerin için şimdilik kanalı aldım ama halen arkadaş bir msj yazmadı konuya....bende bunu merak ediyorum nden yazmadı acaba...şimdi gelir birazdan elektrk gitti-pc bozuldu-internet kapandı vb der...

33/Erdemli

arkadaşım bi açıklama da bana yapar mısın ö.m ile.

valla hocam en son yazdıkalrıma bak konuya gece öyle bu arkadaşı bekledim bişiler demesi için ama yazmadı ve bu saat oldu gene bişeyler yazmamış ben kanalı aldım ama bu arkadaşın kaybolması hayrı alamet değil....

beyto bence ne olursa olsun al paranı ver kanalı.

Hocam hiç üşenme git polise şikayet et. Youtube kanallarının yasal olarak alınıp satılmayacağına dair bir kanun yok sonuçta. Yaptığı şey nitelikli dolandırıcılığa girer. 2 dakka bi dilekçe yazarsın olur biter. O korku ona yeter. Bakarsın sicil falan alır.

Ayıp ayıp, arkadaş sana istediğin ücreti veriyor ve sen bu kanalı geri alıyorsun. Yaptığın çok yanlış. Arkadaş seni şikayet etse emin ol Milyarlarca ceza yersin.

konuyu görünce geliyon msj atıyon sabahtan beri cvb bile yazmıyon...ne şans sa konuyu açınca tak diye geliyon...veridğin kanalı telefon ve ikincil e-posta ile aynen şak diye çaldın kolayda olmuştur 1 dk lık iş tebrikler

sana gerekli açıklamayı ö.m den attım tekrar tekrar özür diledim eger paranıda istiyorsan atayım çalışıyorum daha yeni geldim

Bide eğer paranı istiyorsan atayım diyorsun.. Atıcaksın tabi 5Lira olsa bile o parayı geri atacaksın. Kimse yerden bulmuyor o paraları. Ayrıca hadi bakalım bi geri iyade etme o parayı. Beyto33 bana özelden ulaş hocam. Abim İzmir Bilişim Suçları Müdürlüğünde amir'dir. Bir ulaş bana, telefon ve e-mail bilgilerini iletirsen bana bi kontrol yaptıralım sonra sonucuna bakalım.

valla hocam en son yazdıkalrıma bak konuya gece öyle bu arkadaşı bekledim bişiler demesi için ama yazmadı ve bu saat oldu gene bişeyler yazmamış ben kanalı aldım ama bu arkadaşın kaybolması hayrı alamet değil....

elemanı banlamak, forumdan uzaklaştırmak vs. senin işini çözmez. Yoksa 10 saniyede sileyim üyelğini dert değil böyle şeylere göz yummayız burada ama para vermişsin, bi konuşun anlaşın sen maduriyetini gider sonrasında arkadaşın bu forumda alışveriş yapmasını yasaklarız.

Konuyu takip ediyoruz.

Bide eğer paranı istiyorsan atayım diyorsun.. Atıcaksın tabi 5Lira olsa bile o parayı geri atacaksın. Kimse yerden bulmuyor o paraları. Ayrıca hadi bakalım bi geri iyade etme o parayı. Beyto33 bana özelden ulaş hocam. Abim İzmir Bilişim Suçları Müdürlüğünde amir'dir. Bir ulaş bana, telefon ve e-mail bilgilerini iletirsen bana bi kontrol yaptıralım sonra sonucuna bakalım.

Beyto33'e sahip cikmaniz cok guzel bir davranis . Fakat abiniz her nerede amir olursa olsun oyle kafasina gore telefon ve email kontrolu yapip kimsenin ozel bilgilerine ulasamaz. Yasal olarak ulasamaz. Ulasabiliyor ise ozellikle mail adresinden yetkili yerden izin almadan bunu sagliyor ise Bilisim Suclari Sube Muduru bile olsa gorevini kotuye kullanmis olur. Emniyette benimde tanidiklarim var (mevki soylemiyorum(sifat) ama abinizin amir diyecegi mevkideki kisiler ) fakat bu tur seyler eskide kaldi. En azindan mail adresinden oyle kafasina gore ,savcilik yetki verip gmail ise google'a , hotmail veya skype ise microsofta resmi bir yazi yaziladikca hicbirsey elde edemezsiniz. Gecti o benim abim polis benim abim amir hallederiz ,geceriz devirleri... (Telefon numarasindan ben bile isim bulurum o cok sorun degil. )... Bu tur sikayetlerinizin pesine gidecek iseniz oncelikle savciliga gidip sikayet etmelisiniz. Polis savciliktan talep gelmeden kimsenin ozel bilgilerine erisim saglayamaz. En fazla yapacagi isimden oturdugu yerden tc kimligini cikarir elleri altindaki sistemden .Varsa adresine ulasir yok ise hicbirsey yapamaz. Cunku yetkisiz yaptigi icin ne arama cikartabilir ne de adres bulmak icin birilerine emir verebilir.

Burada bahsedilen konuyu ortaya cikarmis, suclu kisiyi korumuyorum sakin kimse yanlis anlamasin beni. Bu tur durumlarda yapmaniz gereken sey SAVCILIGA BASVURMAKTIR. 5 dakikanizi almaz bir dilekce yazmak. Korkmayin , usenmeyin .

@FGA
Hocam yanlış anladınız. Yani abim bu konularda bilgili kendisi ilgilendiği için ne yapıcağını biliyor. Ben direk abime çat çat bilgileri verip bulmuyacak tabi. Gerekli kanunu kullanarak işlem yapabilir maksadında söyledim.

@FGA
Hocam yanlış anladınız. Yani abim bu konularda bilgili kendisi ilgilendiği için ne yapıcağını biliyor. Ben direk abime çat çat bilgileri verip bulmuyacak tabi. Gerekli kanunu kullanarak işlem yapabilir maksadında söyledim.

Sn.Kacak sizin iyi niyetinizden suphem yok. Fakat bu tur mesajlar ,o ki polis kardesisiniz bilirsiniz bazen farkli anlasiliyor. Okuyanlar yazdiginizi yanlis anlamasin diye direk olarak Yetkili merciilere ,Savciliklara yonlendirmek amaci ile yazdim soylediklerimi. Bu tur durumlarda 1 lira bile olsa pesine gidilmesi taraftariyim. Basima henuz gelmedi ama gelirse 1lira degil 1 kurus icin bile hakkimi yedirmemek adina savciliga basvururum. Umarim basi yananlarda bu yola basvururlar.

Sn.Kacak sizin iyi niyetinizden suphem yok. Fakat bu tur mesajlar ,o ki polis kardesisiniz bilirsiniz bazen farkli anlasiliyor. Okuyanlar yazdiginizi yanlis anlamasin diye direk olarak Yetkili merciilere ,Savciliklara yonlendirmek amaci ile yazdim soylediklerimi. Bu tur durumlarda 1 lira bile olsa pesine gidilmesi taraftariyim. Basima henuz gelmedi ama gelirse 1lira degil 1 kurus icin bile hakkimi yedirmemek adina savciliga basvururum. Umarim basi yananlarda bu yola basvururlar.

Teşekkür ederim hocam. Umarım kimsenin başına gelmez.

arkadaşlar tüm destekleriniz için teşekkür ederim ama elelman olayı resimlerle ispatlayınca (2.sayfada) ortadan kayboldu büyük ihtimal gelmicek parada...haa kanalımı aldım geri ama ben değilde saf biri olsaydı karşısında vurmuştu boynuna....bi gelsi,n bi yazssın bakalım ne dicek eğer olmaz ise forumdan uzaklaştırısanzı sevinirim...

Bu arada KAÇAK dostum sağoalsın önerilerin için ama ben r10 da MURAT AYDIN darbecilerindenim...o şerefsiz sayesinde resmi yolların hepsini öğrendim...böyle olaylar ufak işler abini rahatsız etmeyelim teşekkürler genede...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri