Kanalım Çalındı Mahkemeye Veriyorum

F
  • Kullanıcı FredJackson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
F

FredJackson

Guest
Geçtiğimiz günlerde kanalını satın aldığım kişi kanalı tekrar geri çaldı. İçinde yüklü miktarda ve bir çok emeğim vardı ben de dava açmaya karar verdim.

Bugün avukat ile ofiste görüştüm. Olayı izah ettim o da "Para yatırdığına dair kanıt niteliği taşıyan dekontu getir %90 durum hallolur" dedi. Fakat 1-2 ayı bulabilir sonuçlanması dedi. Dilekçe yazıcak ordan Bursa Siber Suçlar ekibi gelecekmiş. Şimdi ben bu kişiyi dava ettiğimde benim emeğimle sonuçlanan adsensedeki parayı ve + olarak avukat ve mahkeme masraflarını karşı taraftan alabilir miyim? Ve tahmini olarak ne kadar giderim olur ? Yarın kesin olarak mahkemeyi başlatacağım bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Avukata neden sormadın hocam ? :)

ayaküstü bir görüşme olduğu için sadece olayı anlattım işlerin yoğunluğundan dolayı çıkacaktı ona fırsat bulamadım. Yarın tekrar görüşme olacak öncesinden belki bilen arkadaş vardır diye buraya sormak istedim zeki arkadaşım burlarda harcanıyorsun sen

valla hocam ben size şöyle izah edeyim ben bizzat adliyeye gidip savcının önünde ifade verdim arkadaşın kanalı aldığına dair kanıtından tut ibanı telefon numarası ismi hepsini verdim 2 aydır ses soluk yok

yalnız hocam youtube kurallarına göre hesap satışı yasak değil mi

Satın aldığım kişi forumdan fakat banlandı. O da ilk sahibinden satın alıyor kanalın ilk sahibi kanalın çok tuttuğunu görünce kanalı çalıyor.

geçenlerde mi ban yedi bikaç gün evvel? aynı muhabbeti okuduk çünkü bi başkasının da kanalı çalındı. yunus akyol mu neymiş çalan eleman. yahut aracı olan. yt-mail di galiba banlanan.

geçenlerde mi ban yedi bikaç gün evvel? aynı muhabbeti okuduk çünkü bi başkasının da kanalı çalındı. yunus akyol mu neymiş çalan eleman. yahut aracı olan. yt-mail di galiba banlanan.

evet aracı olan kişi o. çalan kişi bu forumda mı bilmiyorum belki aramızdadır bilmiyoruzdur dikkatli olmak lazım

valla hocam ben size şöyle izah edeyim ben bizzat adliyeye gidip savcının önünde ifade verdim arkadaşın kanalı aldığına dair kanıtından tut ibanı telefon numarası ismi hepsini verdim 2 aydır ses soluk yok

Bu tür konularda senin gibi umutsuzluk aşıyanlara hep şüpheli gözüyle bakıyorum.

Bu tip post gireceğine konu sahibinin sorularına cevap verebilirdin. Avukatlık ücreti vs.

Bu tür konularda senin gibi umutsuzluk aşıyanlara hep şüpheli gözüyle bakıyorum.

Bu tip post gireceğine konu sahibinin sorularına cevap verebilirdin. Avukatlık ücreti vs.

Teşekkür ederim ilginiz için, arkadaşın 1 tane mesajı var o da beni bulmuş garip şekilde :)

ne gibi bir şüpheli gözüyle hocam çalan arkadaşın numarası 0505 072 45 41 sahte r10 maili kullanarak gözüme girdi +1 ile başlayan wp numarasıyla aracı gibi konuştu kanalı verdim şahabettin dayan arkadaşın ismi vanda oturuyor ben başıma gelen birşeyi söyledim bunda ne tür bir art niyet aranıyor onu anlamadım 2 ay oldu savcıdan hala ses seda yok

Youtube la ne ilgisi var yav, benim toyota arabam olsa bunu biri çalsa toyota nın ne kadar ilgisi varsa burda da youtube un o kadar ilgisi var. Neticede dolandırıcılık var yasa buna bakar gidipte youtube da kanal satmak yasakmış mı diyecekler:D

İnşallah çözülür, burası türkiye bazen olmaz dediğin iş oluyor bazen apaçık şeyler çözülmüyor tamamen kanun adamlarının insiyatifine bağlı.Avukatın dediğine çok bakmam avukatlar her zaman çözeriz hallederiz der ne davası olursa olsun

Geçtiğimiz günlerde kanalını satın aldığım kişi kanalı tekrar geri çaldı. İçinde yüklü miktarda ve bir çok emeğim vardı ben de dava açmaya karar verdim.

Bugün avukat ile ofiste görüştüm. Olayı izah ettim o da "Para yatırdığına dair kanıt niteliği taşıyan dekontu getir %90 durum hallolur" dedi. Fakat 1-2 ayı bulabilir sonuçlanması dedi. Dilekçe yazıcak ordan Bursa Siber Suçlar ekibi gelecekmiş. Şimdi ben bu kişiyi dava ettiğimde benim emeğimle sonuçlanan adsensedeki parayı ve + olarak avukat ve mahkeme masraflarını karşı taraftan alabilir miyim? Ve tahmini olarak ne kadar giderim olur ? Yarın kesin olarak mahkemeyi başlatacağım bilgisi olan yazarsa sevinirim.

haklı cıktıgın davada bıldıgım kadarıyla karsıya yukleyebılıyorsunz masrafları. arkadasın dedıgı gıbı bunu avukata sormanız daha dogru net bılgı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri