kanalı aldığınız adam hack mail (çalıntı mail) satan bir vatandaş. yıllardır bu forumda eski mail adı altında bu kanallar satıldı. üzerine yazıldı çizildi. defalarca kanalın çalındı diye mızmızlanan bir sürü insan evladı gördü bu forum. bunların çalıntı olduğunu bile bile aldık bu kanalları. hatta bugün şikayet konusu açan bile oldu. neyin kafası ki bu bizimki. araştırmadan yada ucuz diye zıplayıp alıyoruz sonra yandım anam. hiç demiyoruz ki ulan bu kanalı hackleyen ******** bi kez daha bunu yapacak güce sahip. bulmuş açığını önce google' sonra bizi sırasıyla. demi yani mantık bu. sonra mahkeme muhabbetleri falan. bunların hepsi boş. geçen bi konuda okudum. ilk okul seviyesi bi arkadaş cimere şikayet edin fetö üyeliği ile suçlayın falan demiş. adamın götünden şırıngayla kan alırlar cimere yersiz ihbar yapmaktan. mahkemeyede veremezsin ne diyeceksin, hakim bey ben milletin günlerini aylarını hatta yıllarını harcadığı videolarını kanalıma indirigandi yapıyordum, bundan para kazanıyordum ama o kanalları çaldılar şikayetçiyim mi? olay şu kardeşim
1- hack mail almayacaksın
2- taşınmış kanal almayacaksın
3- ucuza kaçmayacaksın yahnisi yavan olur
finalde buyrunuz bu söylediklerimi adamlar büyük harflerle konuşmuşlar fayda etmiş mi? tabiki hayır buyrun ıspatı. adam açmış konuyu ama gerçekler acı gelmiş ucuz maile bok atıyorlar diyip devam edilmiş
https://www.ytpara.com/konu-disi/108413-eski-tarihli-mailleri-nasil-buluyorlar.html