Kanalım hangi adsense de kesinleşir ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
cevabını bilmiyorum belki çok basit bişey ama acil sormam ve net kesin cevap almam gerekti aceleyle yazıyorum

Kız arkadaşımın adsense de olan bir kanalı acilen kendi adsenseme bağlamam gerekiyor fakat içindeki miktar bana geçmesin o orda kalsın , benim adsense bağladığım andan itibaren benim hesabıma gelsin istiyorum, ben ne zaman yapmam lazım bu olayı ? ne zaman yaparsam şu ana kadar olan para onun hesabında kalır ve 23 24 nisan da parasını almış olur

cevabını bilmiyorum belki çok basit bişey ama acil sormam ve net kesin cevap almam gerekti aceleyle yazıyorum

Kız arkadaşımın adsense de olan bir kanalı acilen kendi adsenseme bağlamam gerekiyor fakat içindeki miktar bana geçmesin o orda kalsın , benim adsense bağladığım andan itibaren benim hesabıma gelsin istiyorum, ben ne zaman yapmam lazım bu olayı ? ne zaman yaparsam şu ana kadar olan para onun hesabında kalır ve 23 24 nisan da parasını almış olur

Öyle birşey yok, kazanç tamamen sizin adsense de kesinleşir.

1 nisanda bağlarsan kendi adsensene onun adsensesinde kesinleşir

Nisanda değişirsen büyük ihtimalle mart kazancı onun adsensesinde kesinleşir çünkü o ayın izlenimleri ve kazançları o adsensedeyken yansıdı

1 nisanda bağlarsan kendi adsensene onun adsensesinde kesinleşir

ben garanti olsun diye 2 nisan da bağlarım yeterki olsunda, ben şey duydum bi yerden ama kazançlar kesinleştikten sonra taşıyın kanalınızı fln diyodu ne kadar doğru bilmiorum

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

Nisanda değişirsen büyük ihtimalle mart kazancı onun adsensesinde kesinleşir çünkü o ayın izlenimleri ve kazançları o adsensedeyken yansıdı

ama nisanın kaçı :/

ben garanti olsun diye 2 nisan da bağlarım yeterki olsunda, ben şey duydum bi yerden ama kazançlar kesinleştikten sonra taşıyın kanalınızı fln diyodu ne kadar doğru bilmiorum

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

ama nisanın kaçı :/

Biri.

benim bildigim ne zaman değişirsen değiş kanalı farketmez mesela bugün geçirirsen geçiridgin ana kadar olan paralar kız arkadasında sonraki günlerinde parası sende kesinlesir

benim bildigim ne zaman değişirsen değiş kanalı farketmez mesela bugün geçirirsen geçiridgin ana kadar olan paralar kız arkadasında sonraki günlerinde parası sende kesinlesir

farklı bir bilgi daha :/ herkes aynı bilgiyi söylemiyor şaşırdım kaldım ya

Dediği gibi 1 nisanda bağlarsan öbür adsenseye geçer.

Aslında aynı şeyi diyoruz 29unda taşırsan 29una kadar olan kazançlar kız arkadaşın adsensesine yansır 29 marttan sonrası senin adsensene

hacı sende şöle yap :D senin adsensene baglama quize sok için rahat olsun :D ozaman tam dediğim gibi oluyor yüzde bir milyon eminim :d bugüne kadarki tüm parayı yenge alır bundan sonraki paralarıda sen quizden alırsın

hacı sende şöle yap :D senin adsensene baglama quize sok için rahat olsun :D ozaman tam dediğim gibi oluyor yüzde bir milyon eminim :d bugüne kadarki tüm parayı yenge alır bundan sonraki paralarıda sen quizden alırsın

Bn partner sevmiyim hacı :D bana adsense lazım nisan 1 ve sonrası bağla diyo çoğunluk biraz daha yorum gelsin içim rahat etsin :D

Ben garanti olsun diye 2 3 nisanda yaparım da yeterki bu bilgi kesin net olsun

Kendi adsensene bağla, sende kesinleşirse parası yatırıldığında onun hesabına gönderirsin. onda kesinleşirse de öğrenmiş oluruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri