Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
nisan ayında telif hakkından kapanan kanalım tekrar açılmış ve bu sefer para kazanması kapanarak tüm kanalları patlatmıştır.

eski adsense hesapları çok tehlikeli. kapanan kanallar geri gelerek hepsini yok ediyor. bu 3. kez başıma geldi.

ben ne yapacam şimdi okadar emek gitti sadece bir kanalımda telif vırt zır var diye adsensye bağlı tüm kanallarım cortladı ne yapmalıyım acaba

benımde başıma geldi.
1-içerideki parayı almak için benım anladıgım tum kanallar sıfırlanacak silinecek.... ama bu sılınm eişlemi ay sonuna doğru yapılabilir. şimdi kanallar +google yapılarak ilgili adsenseye para kazanmaya devam edılmeli.. son bir kaç gun kalada kanallar sıfırlanmalı sılınmeli .. yoksa para kesınleşmez benım anladım bu yapacağımda budur.. fikri olan yazar

not: arkadaşlar bir yerde okudum heryes dikkatl cevap bersın lutfen...
BU DURUMUN OLMA SEBEBİ AYNI İP NODAN AYNI ANDA FARKLI KANALLAR YUKLEME YAPMAŞ DENIYOR.. BİLMEME NE KADAR DOĞRU ? ÖRNEK: BİR YUKLEME GOOGLE EXPLORERDAN YAPILIRKEN BAŞKA ŞİFRE MAİLLE GİRİP DİĞER YERDEN BAŞKA YUKLME YAPILINCA OLUYORMUŞ ?? BURDA BU SORUNU YAŞAYANLARDA BOTLE DURUM VARMI?

not: arkadaşlar bir yerde okudum heryes dikkatl cevap bersın lutfen...
BU DURUMUN OLMA SEBEBİ AYNI İP NODAN AYNI ANDA FARKLI KANALLAR YUKLEME YAPMAŞ DENIYOR.. BİLMEME NE KADAR DOĞRU ? ÖRNEK: BİR YUKLEME GOOGLE EXPLORERDAN YAPILIRKEN BAŞKA ŞİFRE MAİLLE GİRİP DİĞER YERDEN BAŞKA YUKLME YAPILINCA OLUYORMUŞ ?? BURDA BU SORUNU YAŞAYANLARDA BOTLE DURUM VARMI?

alakası yok, adsense'e bağlamadığım kanallar hariç bağlı olanların alayı uçtu.

birad soyadım görünyor digeride nickim olarak çıkıyor hesaplar arası geçiş yap diyor bazen

arkadaşlar para kazanmaya kapanan alt kanal için hiç bir çözüm yok mu?
Tek alt kanal var hesapta, niye alt kanal olarak açtıysam...

Yoksa, ne yapmalı, bağladığım adsense hesabını bi daha kullanmamak mı gerekiyor?

Cevap lütfen.

an itibariyle benimde tüm kanallarım gitti :( Lanet olsun sana youtube yaww HİÇ BİR UYARI MAİLİ ALMADAN

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri