Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı TEK KONU

Benimde kanallar uçmuş, bende aynı yöntemi uygulamıştım. Hemen yeni kanal açıp beğendiğim videoları yedekten oraya yolladım, adsenseye bağladım bile, pes etmek yok öyle hemen. Vakit kaybetmeyim de bir kaç kanal daha açıp şöyle bağlayım hemen. Sabırlı olmak lazım , öyle acele etmek yok...

benimde telifden kapandı 770 abboneli kanal bende aynısı yaptım hocam.Bbeğendim videoları alıp bu sefer daha da detay uğraşıp açtım kanalı.Baştan başlıyacaksak daha sağlam gelmeliyiz başka çare yok

Cevap: Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı TEK KONU

benimde telifden kapandı 770 abboneli kanal bende aynısı yaptım hocam.Bbeğendim videoları alıp bu sefer daha da detay uğraşıp açtım kanalı.Baştan başlıyacaksak daha sağlam gelmeliyiz başka çare yok

Zor bir şey ama ne yapacaksın. Ayda ortalama 200 TL kazanıyordum. Ne yapalım polyanacılık iyi geliyor, bir de ders çıkarmak lazım. Daha çok kazananlar zaten önlemlerini almışlardır diye düşünüyorum. Yani bende öğrendim, öğreniyorum, daha öğrenecek çok şey var diyorum. :):):)

Topluluk ihtarından para kazanma devre dışı bırakılmış, geri aktif olma ihtimali var mı ?

Para kazanması kapanan kanallarınızı unutun herşeye 0 dan başlayın.

buna bı çare bulamayızmı acaba ?

Ya işte demek istediğim o kanallardan en az 6 ay boyunca hayır gelmez zaten büyük bir ihtimal 6 ay sonra o kanallarından bir getiri falan da olmaz.Yapacağın şey yeni kanallar açıp yoluna devam etmek.Hepimizin iyi kanalları vardı sonuçta.Ama yapacak bir şey yok.
başka kanallarım varda, o kanal iyi getiriyordu o yüzden soruyorum.

Ya işte demek istediğim o kanallardan en az 6 ay boyunca hayır gelmez zaten büyük bir ihtimal 6 ay sonra o kanallarından bir getiri falan da olmaz.Yapacağın şey yeni kanallar açıp yoluna devam etmek.Hepimizin iyi kanalları vardı sonuçta.Ama yapacak bir şey yok.

Yani mecbur öyle yapacaz, ilgilendiğin için çok teşekkürler.

telif yemeden topluluk bişi gelmeden bütün kanalların para kazanmasını kapatmışlar gunluk en az 40 tl getirisi vardı ort<lama.. kazandırdıklarını da alamıyoruz değil mi?? komple bitiyor bu sevda

benimde durduk yere kanalımı teki kapandı bu youtube ne yapıyor

yav anlamadıgım telifli bitane kanal bıle yok.. olanları sildin. google + baglantılarını kestım. bi haftadır video bıule yuklemıyorum.. bi açıklaması var mı yok?? yol yakınkan bırakın arkadaslar yapılabilitesi kalmadı artık !!!!!

Bu işte insanın önünü görmesi gerçekten çok zor google plus bağlayarak kanallarımın para kazanmaya açtırdım dün.. Fakat bugün youtube hepsinin para kazanmasını devre dışı bırakmış hatta bir kanalımı komple uçurmuş..Fakat aynı şekilde yeni açtığım 3 adet kanal vardı onlar duruyor.. Bakalım onlarında akıbeti aynımı olacak..

Bayramın 1. günü tüm kanallarımın para kazanması devre dışı oldu

neyseki eylül kazancı kesinleşmişti büyük ihtimal kalan para yatar. olan kanallara ve hit almış videolara oldu

aynı durumu yaşayanlara geçmiş olsun

Bayramın 1. günü tüm kanallarımın para kazanması devre dışı oldu

neyseki eylül kazancı kesinleşmişti büyük ihtimal kalan para yatar. olan kanallara ve hit almış videolara oldu

aynı durumu yaşayanlara geçmiş olsun

O kazançlar benimde kesinleşti ama artık youtube sağlsun ben o kazancın bile yatacağından şüpheliyim artık :(

Artık kolay kolay izin vermez google sigortalı bir iş arayın :)

olmadı forumdaki tüm üyelerle taksimde eylem yaparız :)

Bence yatar çünkü adsense de sorun yok ve adı üstünde "kesinleşmiş kazanç"

Klasik felaket tellalığı başlamış yine :D

Arkadaşlar benim Google+ da gerçek ismim yazmıyor. Kanalımın ismi yazıyor. Google+ ismimi değiştirip gerçek ismimi girsem kanalım kapatılır mı ? Değiştirmek için youtube hesabımın google+ ile bağlantısını kesmem gerekiyormuş. kanalım kapatılır diye korkuyorum. Çünki böyle yapanların kanalları hep kapatıldı ? 1 tanede telif i var kanalımın ve özgün içerikler hazırlıyorum.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri