Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Bu işin şakası yok valla. Umarım kalıcı bir sorun olmaz dedikçe milletin kanalları uçuyor. Problemli kanallar var ki onların da adsense ile bağlantısını kesemiyorsunuz çünkü öyle bir seçenek sunmamışlar. Kanaldaki para kazanmayı devre dışı bırak seçeneği de çözüm değil. Bu, devre dışı olmasına rağmen para kazanma gidiyor. Şu an için e iyi çözüm problemli olarak gördüğümüz (daha önce ihtar almış, 3 taraf alan veya engellenen videolar olan kanallar) kanalları toptan silmek gibi görünüyor. Çünkü video silmek de işe yaramıyor. Para kazanma yine gidiyor. Kanal silinirse devre dışı kalacak bir şey kalmaz. Tabi inşallah problemli kanallarınız kazandıran kanallar değildir.

kanalların para kazanmasını kapattılar yenı actıgım kanalları spamdan kapadılar kahrolsun youtube :((

ya arkadaş,bir sürü telifli kanalım var,botla yükleme yaparım ama bende birşey yok,neye göre kapatıyorlar para kazanmasını anlamış değilim!!!???

Arkadaşlar merhaba,

para kazanması kapatılan 2 kanalımı Google + ya bağlayıp para kazanmasını açtıktan sonra, tüm kanallarımın para kazanması kapatılmıştı,2 gün önce bu kanallarımdan bir tanesini [750 abone 500 K İzlenme] google + ya bağladım ve bu sabah para kazanma özelliği açılmış.Şimdi önerilerinizi bekliyorum.

750 abone 500 K İzlenme son günlerde video atmadığım için ortalama 3 K günlük izlenme alan kanılımı sağlam bir partnere bağlamak istiyorum.

Bu koşullarda hangi partneri önerirsininiz ?
Adsenseye bağlı bırakırsam bu kanalı, youtube'nin bi sonraki hamlesinden korkuyorum

Yakın zamanda, 1 kanalı kapatılıp bütün kanalları kapatılmayan, diğer kanallarına zarar gelmeyen var mı hiç?

o zaman bu sorun kesin değil, herkesin tüm kanalları kapatılmıyor 1 i kapanınca, korkmayalım o vakit

ne zaman kapatıldı kanalınız? Bu dönemde mi?
Korkmayın bence de , ama çalışma sisteminiz spamsa vazgeçin derim :) ben spam çalışmıyorum o yüzden belki de . günde 4-5 video atıyom . kasmıyom fazla . o yüzden olabilir.

Benim şuanda bütün kanallar temiz ama başlığı görünce tırstım, 2 ihtarlı kanalların videoları özel yaptım bişi olmasın diye şimdi merak ediyorum acaba 1 kanalım kapansa diğerlerine bişi olucak mı, bilemeyiz ki görmeden çok riskli

tabikide gmaile atıyor. sorunu çözün demek ne abi amudamı kalkayım:D silsenizde fayda etmez falanda yazıyor bide :D. neyse yapcak bişey yok yotube böyle diyorsa uyarız no problem.

sorunlu kanalın mailine mi geliyor uyarı kanalınızdaki sorunları düzenltin diye yoksa adsense hesabının mailine mi

işte o meşhur mail

Sayın drogba11,

drogba11 hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

idamımızı bekliyoruz gibi :)i tek kanalım var zaten ona bağlıda ufak 3 tane alt kanal hepsine ayrı ayrı gelmiş içinde 2 video olan 2 side özgün olan kanalım dahil. bu mailden sonra mı kapanıyor arkadaşlar daha kapanan bir şey yok kapatacaz sıkı dur diyor sanırım.

işte o meşhur mail

Sayın drogba11,

drogba11 hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

idamımızı bekliyoruz gibi :)i tek kanalım var zaten ona bağlıda ufak 3 tane alt kanal hepsine ayrı ayrı gelmiş içinde 2 video olan 2 side özgün olan kanalım dahil. bu mailden sonra mı kapanıyor arkadaşlar daha kapanan bir şey yok kapatacaz sıkı dur diyor sanırım.

Bu mail durduk yere mi geldi ? Yani bir telif dünya engeli eşleşen üçüncü taraf felan diyorda benimde bir telifli kanal var bir kanaldada dünya engeli çıktı 2 hafta önce 1 hafta sonra yine çıktı vs... Neye göre kapatıyorlar anlamak zor

Bana hala birşey olmadı resmen infazımı bekliyorum

Bu mail durduk yere mi geldi ? Yani bir telif dünya engeli eşleşen üçüncü taraf felan diyorda benimde bir telifli kanal var bir kanaldada dünya engeli çıktı 2 hafta önce 1 hafta sonra yine çıktı vs... Neye göre kapatıyorlar anlamak zor

vala ilk kanalımda ilk acemilik döneminden kalma paso 3 taraf vs diyordu siliyodum ogeçti giti yine buna mutakıp bi nasa videosu bi japonun üzerinde hak idda etmesiyle telife düştü paniklede silmiştim. onun dışında telif vs yok zati 3 alt kanalım vardı 2 si özgün hata 1 tanesinde 2 video vardı ona bile aynı mail gelmiş.

arkadaşlar bu durum bize özel yani bunun olacağını foruma ilk geldiğimdede söylemiştim istanbula marmaera denizine ne yaptıksa yotubeyede aynısı allah allah allah hücüm taktiği ve sonucu budur sağolun yani günde 1*larca kanal açanlar eyv.

görüldüğü gibi googlenin bir parmak darbesiyle çırmız yandı. kurunun yanında yaşlarda yandı :) hala istanbulu seveceğine sitanbul senin sül.. öpecem mantığı devam ediyor. bizim kadar kaynak kurutan bir millet dünya üzerinde az vardır diye düşünüyorum

Bayramda benimde butun kanallarim kapandi. Gunluk 100 tl kazandiran kanalimda gitti :) ama moralimi bozmuyom tecrube sahibi olduk artik eski hatalari yapmadan sifir kanal actim devam ediyorum yavastan geliyor yine. Bide eski kanallarimin yani cop olanlari sildim hepsini. Insallah basiniza gelmez. Biz gorduk siz gormeyin 3. Taraf topluluk gibi telif haki olan kanalari gozunuzu kirpmadan silin . 1 kanal yuzunden hepsinden olmayin . Bide artik gunluk kanal kontrolu sart oldu yapacaak bisey yok . Isi zorlastirdilar.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bayramda benimde butun kanallarim kapandi. Gunluk 100 tl kazandiran kanalimda gitti :) ama moralimi bozmuyom tecrube sahibi olduk artik eski hatalari yapmadan sifir kanal actim devam ediyorum yavastan geliyor yine. Bide eski kanallarimin yani cop olanlari sildim hepsini. Insallah basiniza gelmez. Biz gorduk siz gormeyin 3. Taraf topluluk gibi telif haki olan kanalari gozunuzu kirpmadan silin . 1 kanal yuzunden hepsinden olmayin . Bide artik gunluk kanal kontrolu sart oldu yapacaak bisey yok . Isi zorlastirdilar.

aynı adsense ilemi devam ediyorsun?

Evet adsensede sikinti yok . Sadece kanallar giti :)

Full ozgun yaparsan kral sensin korku falan olmaz olsada hakkini geri alirsin. Hayirlisi artik yontemleri degistirmek gerek artik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri