Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Spam yapan kişilerin kanalları kapatılıyor artık bu gayet açık ve net .

yüklemeyin o kadar çok video kapanmasın kanalınız , yada sahte başlık atıp spam yapmayın yine kanalınız kapatılmasın.

Anlamadınız mı daha :D

işte bnmki senin anlattıgınla ilgili değil elle video yuklediğim kanal da gitti

birileri spam ekibi kurar milleti youtubeye şikayet eder, birileri sahte telif gönderir, birileri youtubenin tüm saçmalalıklarında youtube avukatı geçinir, birileri çok bilir ama az kazanır... anlamıyorum beyler derdiniz nedir? az çok kazanan insanlara sürekli spam spam diyorsunuz? siz çok mu dürüstsünüz? dinlediğiniz müziklerin kaçta kaçı orjinal? izlediğiniz filmlerin kaçta kaçı yasal? kullandığınız işletim sistemi orjinal mi? ya kullandığınız programları satın aldınız mı yoksa korsan mı? artık yeter kendini çok dürüst görenler parasını kazanmaya baksın milletin spamıyla uğraşmasın. şu bir gerçekki art niyetli bir insan, sizin orjinal videolara bile telif gönderip kanalınızı kapattırabiliyor. sistem saçmalıklarla dolu, böyle milletle uğraşacağınıza sistemi araştırıp sistemle kafa yorup para kazanmaya bakın... gerisi yalan....

youtube dan elle indirip baslık açıklama kucuk resim etiket de değiştrsek tekrar elle yükledğimiz videoları da spam sayıyor artık youtube. bilginize..

Sorun hepimizin sorunu birbirimizi suçlayıp ayrışmayalım youtube ile sorunsuz günümüz geçmiyor zaten

Bizim davamız birbirimiz ile değil youtube ile

Dostlar yılmak yok, Word den bi dosya hazırlıcaksınız.

Bu 1 aylık uygulanabilir 3-4 kanal çalışanlar için en uygunu bu arkadaşlar Sonra ilgilendikleri o 5 özenli kanalıda boş adsenselere çekerler.
ama artık öyle 200-300 kanal çalışmayı unutun en azından şimdilik 5-10 süper ilgili kanalınız olacak,
Hiç birini adsenseye bağlamıyacaksınız, Analytic havuzunda kanalın parası biriksin
Ayın 11 olacak Adsenseye bağlıcaksınız kesinleşmiş kazanca sokacaksınız.

Edit : Ayin 11 inde degil.Hesabini almak istediginiz ayin 28 veya 29' unda baglayip 2'sinde cikarmalisiniz ki o ayin parasi adsense e yansisin.. diyende var bilgilerinize.

Takib için Adsenseye bağlamadan.

Word de şöyle bi tablo yapın,

Kanal Adı - Gmail - Şifre - Kanal Link

Kanal linkede tıklayıp her gün para kazanma durumuna bakarsınız, Sağlıcakla kalın.

ama artık öyle 200-300 kanal çalışmayı unutun en azından şimdilik 30 - 40 süper ilgili kanalınız olacak,
Hiç birini adsenseye bağlamıyacaksınız, Analytic havuzunda kanalın parası biriksin
Ondan sonra 13 - 14 nde kanalın adsense bağlantısını tekrar koparacaksınız tekrardan..

Olay bu ortalığı aleve vermeye gerek yok.

Kanal linkede tıklayıp her gün para kazanma durumuna bakarsınız, Sağlıcakla kalın.

Artık günlük tıklarımızı adsense üzerinden takip edemeyeceğiz o zaman

Analitikste para miktarı dışında tık sayıları da var mı

ama artık öyle 200-300 kanal çalışmayı unutun en azından şimdilik 30 - 40 süper ilgili kanalınız olacak,
Ondan sonra 13 - 14 nde kanalın adsense bağlantısını tekrar koparacaksınız tekrardan..

Olay bu ortalığı aleve vermeye gerek yok.

Yanlış, Aslında para ay sonu kesinleşir fakat adsenseye ayın 12 'sinde kesinleşmiş olarak yansır. (Denenmiştir)

Artık günlük tıklarımızı adsense üzerinden takip edemeyeceğiz o zaman

Analitikste para miktarı dışında tık sayıları da var mı

Malesef yok birde 2.şık olarak şuan partner Networkleri çıkışınız olarak gözükebilir daha kazanmak için çok yol var anlayacağınız.

Ayin 11 inde degil.Hesabini almak istediginiz ayin 28 veya 29' unda baglayip 2'sinde cikarmalisiniz ki o ayin parasi adsense e yansisin..

Yanlış, Aslında para ay sonu kesinleşir fakat adsenseye ayın 12 'sinde kesinleşmiş olarak yansır. (Denenmiştir)

hocam bu kural değiştiyse bilmem ama ben 15 inde kesinleşirken, 13 ünde bağladım kanalın bile kazancı bu bağladım adsenseye bağlanmıştı, Yani hiç bir adsenseye bağlı olmayan kanalın kazancı zaten neye kesinleşecek ki ? bu bağladığımız adsenseye yansıyacak doğal olarak.

O zaman hangi tarihte bağlayalım kanalı parasını almak için?

hocam bu kesin ve net bilgiyse editleyip bunu koyacağım

Valla kesin olmasi kuvvetle muhtemel.Cunku simdiye kadar o kadar kanal aldik sattik,adsense'ler arasinda gezindirdigim de oldu.Ay sonuna hangi adsense ile giriyorsa,o adsense'e yansiyor o ayin kazanclari..tabii yine de teyit aldirmak lazim.

Hocam adsenseye bağlanan kanalı adsenseden kesmek mümkün değil diye biliyorum. Yanlış mıyım? Sadece değiştir seçenepi çıkıyor çünkü. Bir yolu varsa paylaşırsan sevinirim.

arkadaşlar benim kanalarıım sıpam değildi yani aynı hatayı yapmayın diye yazıyorum. kanallara el ile atıyordum işteçokeskiden açtığım bir kanal vardı ona bakmıyordum bile işte o başımı yaktı, ve benim teliftedeğildi 3 tane video dünya genelinde engel yemişti 1 tanede telif vardı. işte bütün kanaları kapattırdı. 1 kanal yüzünden hepsi gitti butun emekler .. ve ben yeni kanallar ekledim onlarda sorun yok kapanmadı yani ilerde ne olur bilmiyorum.

O zaman hangi tarihte bağlayalım kanalı parasını almak için?

Garantiye alınmak istiyorsanız eğer, ay sonuna 2 gün kala, kanal adsenseye bağlanır ve yeni ayın 2 'si gibi adsense bağlantısı kesilir. (Bu size bir avantaj sağlamaz kapanacaksa kanallarınız yine Toptan kapanır. "Çerezler, İp, Mac adress, Mail adress benzerliği, şifre benzerliği, vs... Birinden kaçsanız diğerinden yakalanırsınız )

Hocam adsenseye bağlanan kanalı adsenseden kesmek mümkün değil diye biliyorum. Yanlış mıyım? Sadece değiştir seçenepi çıkıyor çünkü. Bir yolu varsa paylaşırsan sevinirim.

doğru hocam çok mantıklı bi yerden yakaladınız bununda bi çözümünü bulmamız lazım ben boş adsenseye çekerim diye düşünmüştüm tabi kendime göre çünkü 3-4 kanalla çalışıyorum. Editleyip mesajı silmek en iyisi oldu pardon yanlış bilgilendirmeyelim kimseyi.

---------- Mesaj saat 16:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:46 civarında gönderildi. ----------

Bu sorunu Partner Networklerin Herhangi birinde olupta yaşayan var mı arkadaşlar ?

benim 2 partner kanalım sağlam 2.ci şık olarak değil aslında tek şık olarak Partnerlik düşünülebilir bundan sonra.

Birkaç güne yeni yöntemimizi oturturuz youtube değiştikçe değişime uyum sağlama yeteneğimiz üst düzey :)

---------- Mesaj saat 16:06:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:32 civarında gönderildi. ----------

Bence adsense de ki 1 kanal kapanınca hepsi kapanıyor çok saçma

O zaman partner networkler bütün müşterilerini mağdur mu edicek hepsi kapanır kanalların

Her kanala da özel adsense bağlayamayacakları için partnerlik şirketleri de göçer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri