olmaz kardeşim içini ferah tut.
eyv kardeşim,teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olmaz kardeşim içini ferah tut.
sildim gitti hepsini-riske gerek yok,ekim kazancı çok sağlam-kaybetmeyi göze alamadım![]()
adsenseler açık. bence youtubede yemedi... sistem değiştirecek. youtubeenın zararıda oluyormuş..para kazanma devredışı olayı sayesinde adsenseye işleyen herşey sıfır-bağlı kanal kalmadı içerde para var,adsensenin kapatılması sözkonusu olabilirmi arkadaşlar?kanal bağlı olmadığı için???
Bir tane kanalım para kazanmaya kapatıldı. Yanında 2 tane özgün kanalım da gitti. Özgünleri nasıl açtırabilirim? Nereye başvuracağım?
o mailde bahsedilen kanalı bul ve sil... o kanalı adsensenden kopart. ideoları sıfırla.. o kanal yuzunden 10 gun sonra ciddi sıkıntı yaşayabilirsin. uyarıdan 10 gun sonra adsensene ulaşıp tum kanallarındakı reklamları yok edebilirler.. uyarı ciddi. o kanalı sil temizle adsense kopar..Bana şu mail geldi "You will lose your ability to monetize your videos" Kanalı sildim, ama arkadaşın biri başka kanal bağlama para kazanma devredışı kalır dedi, mevcut kanallara video yüklersek te patlar mı tüm kanallar?
Arkadaşlar yardım etcek bilgisi olan yokmu ?
2 saat önce hesaplarınız devredışı bırakılabilir diye bir mail gelmiş-ne yapmalıyım,kanalları sileyimmi?
yoksa sadece uyarı gelen kanalı mı sileyim?
daha yeni açtırmıştım para kazanmalarını![]()
kanallarınız para kazanmaya kapanınca mail gelıomu benm 7 kanalım para kazanmaya kapandı 1 tane mail yok.10 doları gectım pinın 2 hafta once postalanmıs olması lazım onada hıc maıl yok. herkez yasıyormu bu maılsızlıgı??
Geçen ay 565 tl kazandıran kanalımın para kazanması ay sonuna doğru kapanmıştı. Kesinleşen 41 tl oldu. Para kazanma kapandımı paralar gidiyor maalesef.
bütün kanallarıma aynı ihtarlı mail gelmiş yuh yaa-çoğu kanalımın hiç uyarısı yok halbuki
kanallarınız para kazanmaya kapanınca mail gelıomu benm 7 kanalım para kazanmaya kapandı 1 tane mail yok.10 doları gectım pinın 2 hafta once postalanmıs olması lazım onada hıc maıl yok. herkez yasıyormu bu maılsızlıgı??
Ana kanala girdiğimde '' bu google ürününe erişilemiyor'' hatası veriyor. alt kanala ise girebiliyorum fakat alt kanalı silemiyorum. Ne yapmalıyım?
Bugün tüm kanalların para kazanma gitti merak ettiğim geçen ay biriken para kesinleştiğinde 0 tl mi alacaz![]()
arkadşaın başındaki mevzu. aslında uygulama yenı net cevap yok... acaba youtube bu kanallar kapanınca parasını reklam verenlere geri mi verdi ? yoksa reklam verenelre geri vermedi hesabında mı tutuyo... cevap ? bilen yok...
kendı taktığımız : adsense dondu, kanallar çalışmıyor reklam yok.. problemlı kanalar silinip, tehdit oluşturan kanallar temizlenip. sonrasında bir kanal + - google yapılınca para kazanmaya açıldı, sonrasında adsense işlemeye başladı... ve içerideki paralara bakınca adsense çalışıyor, izlenmeler para kazanmaya açık olanlar ve tıklamalar çıkıyor... bu mantıkla bakınca paraların netleştirmede verielceği yonunde düşünüyorum... çunku
ADSENSELER DONDURULMUŞ, YOUTUBE KANALLAR PARA KAZANMA AKTİF EDİLME KAPANMIŞ. BİR ŞEKİLDE BİR KANAL PARA KAZANINCA TIKLAMA VE SAYIMLAR ÇIKIYOR.. BUNU GORUNCE BEN %51 PARALARIN HESAPLANACAĞINI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM... AMA "HER HAKKI SAKLIDIR YOUTUBE" BUNUDA UNUTMA...
arkadşaın başındaki mevzu. aslında uygulama yenı net cevap yok... acaba youtube bu kanallar kapanınca parasını reklam verenlere geri mi verdi ? yoksa reklam verenelre geri vermedi hesabında mı tutuyo... cevap ? bilen yok...
kendı taktığımız : adsense dondu, kanallar çalışmıyor reklam yok.. problemlı kanalar silinip, tehdit oluşturan kanallar temizlenip. sonrasında bir kanal + - google yapılınca para kazanmaya açıldı, sonrasında adsense işlemeye başladı... ve içerideki paralara bakınca adsense çalışıyor, izlenmeler para kazanmaya açık olanlar ve tıklamalar çıkıyor... bu mantıkla bakınca paraların netleştirmede verielceği yonunde düşünüyorum... çunku
ADSENSELER DONDURULMUŞ, YOUTUBE KANALLAR PARA KAZANMA AKTİF EDİLME KAPANMIŞ. BİR ŞEKİLDE BİR KANAL PARA KAZANINCA TIKLAMA VE SAYIMLAR ÇIKIYOR.. BUNU GORUNCE BEN %51 PARALARIN HESAPLANACAĞINI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM... AMA "HER HAKKI SAKLIDIR YOUTUBE" BUNUDA UNUTMA...
Arkadaşlar bugün maalesef bütün kanallarımın para kazanması kapanmış, fakat adsenseye para gelmeye devam ediyor. Bu durum nedir ? Sebebini çözemedim ?
eğer silmen yonudne uyarı aldı isen silmelisin...
uyarı varmı ? yada neden öyle bişe yapmak istiyorsun ? açıklamaların yetersız
baris545, bunun sebebi nedir acaba ?
hocam alt kanalda uyarı var ondan silmek istiyorum.
ama ana kanal olmadan silemiyorum ve ana kanala giriş yapamıyorum çünkü kapatılmış ana kanalın hesabı.
ozaman o prolemli kanaldan kurtulmanı öneririrm. boyle sabit dursan bir 6 ay sonra kanalına giriş hakkın sana geri verilir. ama okadar süre beklemeye değer mi ? karar senin... adsensede para var ödeme eşiği geçilmiş ise kanalını komple sil kapat derim...
ama para yok adsensede ozaman yenı adsense aç yola devam et derim... karar senin..
tıklama geliyor mu? yoks anormal kucuk izlenmeden dolayı para mı ?
tık varmı yani ? yoksa direket kucuk paramı gelıyor ?
ozaman o prolemli kanaldan kurtulmanı öneririrm. boyle sabit dursan bir 6 ay sonra kanalına giriş hakkın sana geri verilir. ama okadar süre beklemeye değer mi ? karar senin... adsensede para var ödeme eşiği geçilmiş ise kanalını komple sil kapat derim...
ama para yok adsensede ozaman yenı adsense aç yola devam et derim... karar senin..
ya bir yenı kanal aç, o kanalı adsensene ekle. yenı kanalla yoluna devam et bakalım.. yenı açtıgın kanalda da reklam çıkmaz ise soyle, ama yenı kanal açtın video yukledın reklam çıkıyorsa sorun sadece senın o tek kanalında...#baris545
Kardeşim gmailime baktım adsense veya youtube hesabınız kapatılcak vb. hiçbir mail gelmemiş şuan youtube hesabımın para kazanması devre dışı adsensede 100 tl var tahmini kazanç olarak.Şimdi adsenseden silsem bu hesabı adsenseme başka youtube hesabı bağlasam sıkıntı olurmu? Başka bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
bende arkadaşın adsenseyi aktif ettim zar zor.. içeride gene bir 700 civarı var.. gerçi 10 gun kapalı kaldı.. ama iyi para.. para gelınce farklı denemeler yapıcaz..
şuan için adsense saymaya başladı bir iki kanalda dolar çıktı donuyor, maksat para kurtulsun.. kesınleşsin. sonrasından hesap sıfı rolsun denemeler yapılır....
aynı durumdayız yanı iyi anlıyorum. bısıklamaya gelmez hiç bu ay. kazanç yatana kadar
---------- Mesaj saat 15:18:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:28 civarında gönderildi. ----------
adsenseler açık. bence youtubede yemedi... sistem değiştirecek. youtubeenın zararıda oluyormuş..
ciddi biçimde youtube sistem değiştirecek sanırım. bizim gibi binlerce kişi reklam kazanamaz ise youtubede kazanamaz... bi geçiş sürecindeyiz... paralar gelecek diye beklıyorum adsense açık çunku
---------- Mesaj saat 15:19:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:10 civarında gönderildi. ----------
ünlem işareti çıktığında yada geri bildirimle kendının olsugunu ispat etmen gerekli sana ait oldugunu... yada google + - bağla kes yaparak aç...
---------- Mesaj saat 15:20:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:07 civarında gönderildi. ----------
o mailde bahsedilen kanalı bul ve sil... o kanalı adsensenden kopart. ideoları sıfırla.. o kanal yuzunden 10 gun sonra ciddi sıkıntı yaşayabilirsin. uyarıdan 10 gun sonra adsensene ulaşıp tum kanallarındakı reklamları yok edebilirler.. uyarı ciddi. o kanalı sil temizle adsense kopar..
---------- Mesaj saat 15:23:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:22 civarında gönderildi. ----------
uyarı küçük gelmiş sana... öncelikle bir kaç kanalı hedef almış youtube yönetımı o kanalların videolarının gelirlerini kesmiş (eskiden öyle yapardı)
senın durumun farklı yapman gereken
1-youtubede kanallarının gmaillerine gir herhangi bir uyarı varmı ?
xxxxx kanal yusune xxxx olacak dikkat adsensen vb. oalcak gibilerınden mail var ise o kanalları sil, yok ise para kazanmaya kapanan kanalı bızıklama google + - yapma para kazanmaya aktif etmeye çalışmas, mumkunse o kanalı adsensenden kopart kendı halıne bırak... en guzelu bu olacaktır...
youtube kanalların gmaillerinde uyarı var ise 10 gun sonra youtube adım atar adsensen ve diğer kanallarınıda para kazanmaya kapatır...
---------- Mesaj saat 15:26:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:35 civarında gönderildi. ----------
uyarı gelen kanalının adsense bağlantısını kes, o kanalı temizle...
sonrasında diğer kanallarında eşleşen, unlemi vb. var ise telif uyarı hakkı vb. ınları sil...
mailden 10 gun sonra harekete geçer youtube yonetımı
not: bunları yapman dahi youtubenın haklarını saklı tutuyor yanı tum kanallarıda sılsen adamlar silinenleri silinmemeiş gibi gorup adım atabılıyor...
sen dedıklerımı yap en guzel defansif yontem bu 1 haftadır yabancı ve yerlı forumlardan araştırmalarım bunlar...
bu işi çözmeden youtubeye girmemek gerek çunku.
---------- Mesaj saat 15:28:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:21 civarında gönderildi. ----------
adsense mailine deıli youtube her kanalın gmailine gelıyor... normal mail olarak bak birde mail gibi 3 bişe dahavar gmail içinde sosyal bilmene yazıyo unuttum orayada bak.. uyarı yoreceksın parakzanmaya kaptatılabilir kanalların diye... sornasında 10 gun... adım atıyo youtube otamadık olarak gun geçiminden 5 dk önceyabancı forumlardan kaynaklar beyler resmi bişe yok açıklama felan
---------- Mesaj saat 15:31:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:28:38 civarında gönderildi. ----------
farkı şu : kanalın para kazanmasının nedeni önemli... youtube reklam veren tarafından şikayet alırsa hemen mudehale edıyori reklam verenın reklamlarını geri iade ediyor.. youtube bu durumda para kazanmıyor , senınde işlemlerını yok sayıyor... ama bu durum hangı nedenden kaynaklanıyor ? öenmli olan o..
o bakımdan net durum yok.. youtube hangı mantıga gore kapatıyor , paranı reklam verene iade edıyomu ? o onemli onuda biliyoruz ki "youtube her hakkı saklıdır" diyo... keyfi uygulama yapabilir. sözleşmede oldugu gibi...
---------- Mesaj saat 15:33:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:31:44 civarında gönderildi. ----------
bir kanalına gelen uyarı, youtube tesbit eder ise ilişikdeki diğer kanallarınada gonderebilir amaç burada sana ulaşmak için mail iletişimini kullanmaya çalışmak... o bakımdan birbirine yada 2 mail diye belirttiğin adreslerede uyarı gelır... uyarılara gore hareket etmek gerektıgında kanalı silmek mantıklı olandır... gerisi şanş...
---------- Mesaj saat 15:34:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:18 civarında gönderildi. ----------
para kazanmadan önce mail gelıyor.... uyarı ... uyarıalrı takip et diyor.. edersen kurtulma şansın var. etmez isen 10 gun sonra kanallar kapanıyor.. adsense donuyor yenı kanal eklenemıyor... 6 ay sonra beklemek zorundasın uyarıları yapıp ki açılsın şansın varda adsense...
------
%100 net çözum yok ama forumlardan yerli-yabancı derlemeler bu yonde.... ama en guzeli bir saibit metın yazıp google hep birlikte mail atmak olacaktır.. google a eleştri ve yanlış uygulaması hakkında...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.