Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
mailini sil... sıfırla... şifre unuttuma gir vb. bir şekilde bul.. gerçekten amil adsesini şifreni unuttu isen, google a resmi başvuru yap mail adresime giremiyorum şi,frem yok maililim yok kurtarmalar çalışmıyor.... ispatını yap şifreni al.. yoks a6 ay google ı beklersin.. yapcak bişi yok

benim hesap yalan oldu o zaman herseyi denedim ama olmuyor sadece sifreyi ve youtube adresini biliyorum bu sekilde google resmi basvuru yapabilirmiyim nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz

[MENTION=541]Sume[/MENTION] sildim kanali.arkadasalar para kazanmam 2gun once kapandi.kesinlesmis kazanc + bu ayki kazanc var .onlari ala bilecekmiyim ?

Silerden %80-90 diğer kanalların para kazanması kapatılmıyor.
İhtarı aldığın kanalı silmen gerekiyor.

Lütfen yanlış bilgilendirmeler vermeyin! İhtar yetiysen birşey olmaz o AdSensenin politika kurallarına uymamışsın adamlar tabi banlar.Örn: Kendi reklamına tıklamak,İllegal içerikler yüklemek gibi ...

mailini sil... sıfırla... şifre unuttuma gir vb. bir şekilde bul.. gerçekten amil adsesini şifreni unuttu isen, google a resmi başvuru yap mail adresime giremiyorum şi,frem yok maililim yok kurtarmalar çalışmıyor.... ispatını yap şifreni al.. yoks a6 ay google ı beklersin.. yapcak bişi yok

benim hesap yalan oldu o zaman herseyi denedim ama olmuyor sadece sifreyi ve youtube adresini biliyorum bu sekilde google resmi basvuru yapabilirmiyim nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz

* - Youtube adresinin mi ? mail adresinin mi? ikiside aynı şifre kullanıcı adı... tam sorun ne ben mi yanlış anlıyorum...!!!

Bugün itibariyle tüm kanallarım yani 2 kanalım da kapandı..

8 kanal daha para kazanma devre dısı bırakıldı ne olcak bunun sonu

arkadaşlar kanallarım kapandı. yeni kanallar açtım birini adsense bağladım sorun şu adsense bağladığım kanal tertemiz olmasına rağmen para kazanması kapatıldı. bence adsensim izlemeye alımış 1 ay falan böyle yaparlar diye düşünüyorum. ama kesin bilgim yok. bi çözüm önerisı olan var mı?

ya dostlar , bırakın efsane uydurmayı ağzı olan konuşuyor .. Sabredin biraz 8 gün kaldı neyin ne olduğunu herkes görecek.

Lütfen yanlış bilgilendirmeler vermeyin! İhtar yetiysen birşey olmaz o AdSensenin politika kurallarına uymamışsın adamlar tabi banlar.Örn: Kendi reklamına tıklamak,İllegal içerikler yüklemek gibi ...

Sen konuyu anlamadan niye Atar yaptınki?
:cool:

Benim o arkadaşa dediğimi o anladı.
Ordaki 'İhtar' alan kanal dediğim, Bir mail gelir Şu kanaldan dolayı para kazanmayı kapatıcaz diye, o kanala ihtar almış dedim.

Bilip bilmeden HEZEYANA kapılmaya gerek yok.
Kimseyide yanlış bilgilendirmiyorum.
:cool:

Bu sorun daha da devam ediyor, daha da çok kişinin canını yakacak.

Adsense hesabınıza bir telifli kanal bile bağlamayın. Tertemiz hesaplar olsun.

Aynen katılıyorum.Ayrıca adsense'inize bağlı bir kanala telif,dünya geneli vs vs bişi gelirse çıkarın onu başka adsense'e bağlayın!

* - Youtube adresinin mi ? mail adresinin mi? ikiside aynı şifre kullanıcı adı... tam sorun ne ben mi yanlış anlıyorum...!!!

Youtube kanal adini biliyorum ve butun actigim mail adreslerinn sifresi ayni ama actigim mail adresini not defterine kayit etmeyi unutmusum

Youtube kanal adini biliyorum ve butun actigim mail adreslerinn sifresi ayni ama actigim mail adresini not defterine kayit etmeyi unutmusum

işifrenibilmiyorsun gmail vede youtubede gçremiyorsan, hesap kurtarma - şifre unuttumdan işi toparlamaya çalış dene... eğger bunları yapamaz isen
google a resmi bildirimde bulunacaksın, sendne kimlik bilgisi isteyerek kanaldaki isim soy isim doğrum tarihi vb.. doğru ise kişisel bilgiler tutuyo ise sana geri dönerler... yoksa geri dönmezler... bu süreç baya uzun sürer....

Bugün benim de tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı. Geçen ayın kazancını alabiliyor muyuz?

işifrenibilmiyorsun gmail vede youtubede gçremiyorsan, hesap kurtarma - şifre unuttumdan işi toparlamaya çalış dene... eğger bunları yapamaz isen
google a resmi bildirimde bulunacaksın, sendne kimlik bilgisi isteyerek kanaldaki isim soy isim doğrum tarihi vb.. doğru ise kişisel bilgiler tutuyo ise sana geri dönerler... yoksa geri dönmezler... bu süreç baya uzun sürer....

Hep sallayarak actigim icin mailleri hicbisey bilmiyorum maille ilgili adsenseye bagli mailleri gorebilsek cok iyi olucakti ama oda mumkun degil malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri