Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Kanallar duruyor arkadaslar fakat para kazanma devre disi ne yapmam gerekiyor tam olarak bes kanalim vardi maillere baktim mail gelmemis sadece para kazanmalar devre disi kalmis kapanan yok ama gelir de yok.. biri yardimci olabilirmi

An itibari ile tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı. beni de aranıza alın.

Kanallar duruyor arkadaslar fakat para kazanma devre disi ne yapmam gerekiyor tam olarak bes kanalim vardi maillere baktim mail gelmemis sadece para kazanmalar devre disi kalmis kapanan yok ama gelir de yok.. biri yardimci olabilirmi

Mailde yanlış yere bakıyorsundur. Maile girince Sosyal kısmına tıklarsan hangi kanal yüzünden kapandığını yazıyordur.
u7uy9.jpg

kanali komple sildim tesekkurler mail icin baska ne yapmam lazim ne zaman duzelir acaba ?

Herkesin kapanıcak keşke kapanmasa ama herkesin ki gidicek
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dan haber gelecek keşke gelmese umarım kapanmaz

ama kapanmaz diyen herkesin ki gidecek spam yapanlar için konuşuyorum

ya bu para olayı hakkında net bilgi varmı ?? yade resmi cevap.. google ay yazıyoruz mail felan cevap yok bee okadar adamdan saymıyolar :D

*acaba toplu olarak bir metin yazalımda herkes tum kullanıcılar gondersin protesto gibi bişe mi etsek maillerle?? birlikten kuvvet doğar malum... biri metın yazsında herkes bir maille o metni göndersin google ilgili iletişim hattına ... yoksa burda çok yazar dururuz...

Sayın xxxxxxxx,

xxxxxxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Dostlar 1 kanal yüzünden kendi müzisyen kanalımda olmak üzere çok sağlam kanallarımın para kazanmaası kapandı nasıl bir yol izlemeliyim nooolur yardım edin :(((((///

Sayın xxxxxxxx,

xxxxxxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Dostlar 1 kanal yüzünden kendi müzisyen kanalımda olmak üzere çok sağlam kanallarımın para kazanmaası kapandı nasıl bir yol izlemeliyim nooolur yardım edin :(((((///

Masaya bir tabak daha koyun.. geçmiş olsun :( silmekten başka çare yok , ben günlük 120 tl veren kanallarımı içim yana yana sildim

---------- Mesaj saat 19:08:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:29 civarında gönderildi. ----------

Kapanan tum kanallari silsem adsenseye temiz sifir kanallar acsam onlarda kapanirmi sizce?

Kapanmaz , kapanması için bir sebep yok

Sayın xxxxxxxx,

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Dostum geçen ayın parasını alırsın.Kanallarını kurtarmak istiyorsan eğer,yeni bir adsense aç.g+ yöntemini kullanıp kanalları yeni adsense'e taşı (sorunlu kanal hariç!!) Ordan devam et.

Masaya bir tabak daha koyun.. geçmiş olsun :( silmekten başka çare yok , ben günlük 120 tl veren kanallarımı içim yana yana sildim

---------- Mesaj saat 19:08:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:29 civarında gönderildi. ----------

Kapanmaz , kapanması için bir sebep yok

hocam google+ ya bağlama yöntemini denesem açsam nasıl olur ? Açılırmı açılsa ödeme alırmıyım kesinleşirmi kazançlarım ? Bu ay paraya çok ihtiyacım var ve 500 tl civarı kesinleşecek aram vardı gittimi hepsi şimdi ?? :(((

---------- Mesaj saat 19:19:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:15 civarında gönderildi. ----------

Dostum geçen ayın parasını alırsın.Kanallarını kurtarmak istiyorsan eğer,yeni bir adsense aç.g+ yöntemini kullanıp kanalları yeni adsense'e taşı (sorunlu kanal hariç!!) Ordan devam et.

kardeşim google + yı yapıyorum ama kanallarım düzelmiyor beklemek mi gerek ve yeni adsenseyi kendi üzerime açamam dimi aynı adrese ??

Kardeşim bak şimdi yapacaklarını kısaca anlatıyorum.
Öncelikle sorunun kaynaklandığı kanalı sil.Sonra önemli sayıda abonenin videonun olduğu güzel bir kaç kanalını g+ yöntemiyle para kazanmaya aç(48 saat sürebilir)sonra yeni adsense'e geçir.

Yeni adsense'i aynı isim farklı adres olarak al.

arkadaşlar bugun 3. telifimi aldım ve mağlesef kanalım feshedildi benim ögrenmek istediğim bir kac soru var

1) Kapatılan kanalda teliflerden birini geri cektirdiğimizde kanalımız acılır mı?
2) kanalı kapanan kisiler o ayın parasını aldılar mı?
3) Kapanan kanallarımda ki videoları almanın bir yöntemi var mıdır?
4) Home Box Office Inc den telif alan oldu mu gercek midir sahte midir ?

BUTUN KANALLARIN PARA KAZANMASI BUGUN SAAAT 1:30 da gitmiş

ama adsense hala normal sayım yapıyor

acaba gecen ayın kazancını falan alabılcekmiyim

arkadaşlar biraz önce özgün kanalım kapanmış. hiç uyarı, telif filan yoktu. çok garip şeyler oldu. önce mail geldi şöyle;
YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi.

sonra anında kapandı kanal. mailde 6 ay sonra uyarı kalkacak gibi klasik şeyler yazıyodu. anlamadığım ilk topluluk ihlalinden neden kapandı kanal? yardımcı olabilir misiniz bana. nereden başvuru yapıcam bunun için.

şu an kanalıma girdiğim zaman şu uyarı yazıyor;
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.
böyle bir şey yok pek çok kez diyor ama her şey iyi durumdaydı. 15 dakka önce ihtar geldi ve kanal kapandı. bu durumda ne yapabilirim?

hocam google+ ya bağlama yöntemini denesem açsam nasıl olur ? Açılırmı açılsa ödeme alırmıyım kesinleşirmi kazançlarım ? Bu ay paraya çok ihtiyacım var ve 500 tl civarı kesinleşecek aram vardı gittimi hepsi şimdi ?? :(((

Hocam sizde sadece 5 günlük para kesilir geçen ayın parası ödenir merak etmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri