Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
1 kanal kapanınca diğer t üm kanallar uçuyor mu beyler ?

evet bu sabah benim başıma geldi bir kanalım topluluk ihtarı düşünden kapanmış ve o kanalın bağlı olduğu adsenseye bağlı bütün kanalarım kapanmış şimdide öyle bir sorunum varki yeni mail alıp youtube hesap açtım ve bu hesaba açtığım alt kanallar anında topluluk ihlali yaptı diye kapatılır şuanda alt kanal açabilen varmı genel bir durummu yoksa benim ip adresimemi ban geldi?

Not:Sorun hakkında bilgisi olan ve bunu okuyan arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin forum kirlenmemesi için yeni konu açmadan buraya yazdım umarım yardım gelir.

evet bu sabah benim başıma geldi bir kanalım topluluk ihtarı düşünden kapanmış ve o kanalın bağlı olduğu adsenseye bağlı bütün kanalarım kapanmış şimdide öyle bir sorunum varki yeni mail alıp youtube hesap açtım ve bu hesaba açtığım alt kanallar anında topluluk ihlali yaptı diye kapatılır şuanda alt kanal açabilen varmı genel bir durummu yoksa benim ip adresimemi ban geldi?

Not:Sorun hakkında bilgisi olan ve bunu okuyan arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin forum kirlenmemesi için yeni konu açmadan buraya yazdım umarım yardım gelir.

Adsensen ban yediği için o adsenseye bağlayacagın HER YENİ KANAL kapanacaktır. 6 ay sonra BELKİ düzelir....

Dün ve bugün çizgi film kanalıma 2 topluluk ihtarı geldi ve kanalım kapandı. kesin çekemeyen birileri yaptı. yoksa çizgi filmde ne topluluğu olacak. hem de 2 gün peş peşe farklı çizgi filmlere. Ayıptır, yazıktır yav. Günlük 150 lira getiren kanaldı. Resmen dibe vurdum.

bunu bilemiyorum...

eyw hocam ama kendim dene yanılma ile birkaç ihtimal buldum daha önce kullandıgım isim ve resimleri kullandıgımda kanalım anında kapatıldı şimdi tekrar açtım ve farklı isim ve resimsiz kullanıyorum video yükledim adsense ekledim sorun yok şuanlıl.Eğer böyle benim yaşadığımı sorunu yaşayan varsa sebebi bu olabilir

Sonunda benimde bütün kanallarımın para kazanması gitti. Bir ben kalmıştım, tam oldu.

benim de kapandı sonunda, gerçi deneme hesabı gibi bir şeydi, yabancı dizilerin sneak peek ve fragmanlarını paylaşıyordum, hangisi telif hangisi üçüncü taraf veriyor not ettiydim, sıfırdan başlayacağım da 20 günde yaptığım 340 tl içerde kalacak ona yanarım...

benim de kapandı sonunda, gerçi deneme hesabı gibi bir şeydi, yabancı dizilerin sneak peek ve fragmanlarını paylaşıyordum, hangisi telif hangisi üçüncü taraf veriyor not ettiydim, sıfırdan başlayacağım da 20 günde yaptığım 340 tl içerde kalacak ona yanarım...

Kanalların teliftenmi kapandı spamdan yada ihlalden mi belki yanmaz paran eğer para kazanma kapatılmadıysa

arkadaşlar banada mesaj geldi 1 ihrarlı 2 kanalım vardı birinin adı yazıyo o kanalı kapatsam sıkıntıdan kurtulurmuyum?

...... hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Benimde tek kanal yüzünden 3 kanal birden gitti diğerleri temiz ama para kazanma ışığı gitti geri almanın bir yolu varmı engellenen kanaldaki tüm videoları sildim

Benimde tek kanal yüzünden 3 kanal birden gitti diğerleri temiz ama para kazanma ışığı gitti geri almanın bir yolu varmı engellenen kanaldaki tüm videoları sildim

naparsan yap youtube bildiğini okuyor kardeş...hiç adil bir durum değil bu...

3.Telifi yedim bugün hayırlısıyla ama diğer kanallarda sorun yok şu an için aynı gün mü devre dışı kalıyo para kazanmalar?

3.Telifi yedim bugün hayırlısıyla ama diğer kanallarda sorun yok şu an için aynı gün mü devre dışı kalıyo para kazanmalar?

afiyet olsun kardeş......100 den geriye saymaya başla ....2 saat önce 38 kanalım daha HİÇ BİR UYARI OLMAKSIZIN,HİÇ BİR İHTAR OLMAKSIZIN KAPANDI....

Denemen için açtığım spam kanal açıldığı gün kapandı, mal gibi adsense'e bağlamıştım ama şansıma adsense bağlı diğer kanala bişey olmamış, kaanç devam ediyor.
Sizce riskli bi durum var mı, kapanan kanalım dışında bir zararım var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri