Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Hocam sizde başka bir durum olmuştur. Ayrıca telif geldi diye tüm kanalların kapanacak diye bir şey yok. Nereden çıkardınız bu durumu İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Tamam başınıza gelmiş olabilir böyle bir olay. Kanalların spamdan kapandığına emin misin? Topluluktan gitmiş olmasın kanalların. Forumda bir çok kişi bugüne kadar spamdan kapanan kanallarının parasını almıştır buna bende dahilim.

Youtube amcam zaten her ay'ın belirsiz bir haftasında bu uygulamayı yapıyor geçen ayda böyle spamdan çok kanal kapandı. Yeni bir uygulama değil. Tabi kaç gün sürecek ve ne kadar olacak bilinmez sonuç olarak 2014 değişikliği nedeniyle kesin net cevap vermek saçma olur.

Ama 2014 yılına göre değil de geçen aya göre değerlendirme yapacak olursam spamdan kapanan kanal parasını alır. ;)

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account XXXXX. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

Sebep olarak bu belirtilmiş kanala baktım sonra bulup içinde her şey vardı.:D Bende yanlış yönlendirme yapmak istemem tabi hocam, ilk defa başıma geliyor zaten benimde bir çok şey söylendiği için insanın kafası karışıyor biraz ve kazancını alamadığını söyleyenlerde olmuş o biraz sıkıntı yapıyor insanda. İnşallah dediğin gibi olur benim kazancımıda yatırırlar, sonuçta para kazanma yeni kapanıyor ve geçen ayın kazancıda kesinleşti yatırmaları lazım normalde. Sorunlu kanal dahil bütün para kazanması kapanan kanallarıda sildim umarım bundan sonra bir daha yaşamam böyle bir şeyi sıfırdan başlayacağım artık bende.

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account XXXXX. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

Sebep olarak bu belirtilmiş kanala baktım sonra bulup içinde her şey vardı.:D Bende yanlış yönlendirme yapmak istemem tabi hocam, ilk defa başıma geliyor zaten benimde bir çok şey söylendiği için insanın kafası karışıyor biraz ve kazancını alamadığını söyleyenlerde olmuş o biraz sıkıntı yapıyor insanda. İnşallah dediğin gibi olur benim kazancımıda yatırırlar, sonuçta para kazanma yeni kapanıyor ve geçen ayın kazancıda kesinleşti yatırmaları lazım normalde. Sorunlu kanal dahil bütün para kazanması kapanan kanallarıda sildim umarım bundan sonra bir daha yaşamam böyle bir şeyi sıfırdan başlayacağım artık bende.

Hocam net bir şey söylemek gerçekten şuan için çok saçma olur. Geçen ay para kazanması kapanan kanalların bile parası yatmışken. Spamdan kapanan kanalların parası neden yatmasın?

Benim tahmine göre sadece para kazanması kapanan kanalların parasını en fazla vermezler. Spamdan kapanan kanalın parasını verirler diye düşünüyorum. Tabi yine yapabileceğimizin en iyisi BEKLEMEKTİR. ;)

ahada benim kanalında parakazanması kapatılmış :)

bi gudubetlik var sanırım arkadasında kaldırılmıs ama eski G+ yöntemi oluyor bu pcde:D o şekilde g+ baglantısını kestim tekrar bagladım bakalım sonuc ne olacak.

adsense hesabım mimlenmiş sanırım, ne yaparsam yapayım kanal eklediğim zaman 2 gün içinde para kazanması kapanıyor.. bütün taktikleri denedim.. şimdi ne yapmam gerekiyor :(

Benim de kapandı :( üff pini de bugün gelmişti ne sevinmiştim

bi gudubetlik var sanırım arkadasında kaldırılmıs ama eski G+ yöntemi oluyor bu pcde:D o şekilde g+ baglantısını kestim tekrar bagladım bakalım sonuc ne olacak.

dostum ben de G+ bağlantısını kestim yeniden bağladım ama para kazanma kapalı hala. senin son durum nedir?

beyler girişte kanal seçip girince google + yi nasıl kapatıp açıcaz nasıl yapıyoruz.

böyle kanallarda google +da ayarlar ( settings) çıkmıyor. Bunun bir çaresi vardır sonuçta alt kanal değil bunlar bence

Yeni açılan kanallarda g+ bağlantısını kesemiyoruz değil mi? Bunu yapabilen var mı? Kimseden cevap gelmedi bu konuda net olarak. Diğer konuları inceledim ama şimdiye kadar çözüm olmadı.

Hepsini araştırdım. O konuyu da okudum ama benim kanallarda zaten özel url oluşturmuştum öyle bir seçenek çıkmıyor malesef.

Çok teşekkür ederim akşamdan beri bunlarla uğraşıyorum ilaç gibi geldi inşallah çalışır bu yöntem, deniyorum.

İnşallah işe yarar sende de. Bayağı moral bozdu bu iş.

arkadaşlar kapanmalar devam ediyormu ben kanallarımın para kazanmasını durdurdum bi süreliğine açsammı yoksa beklesemmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri