yeni yaptım sabaha acılmış olur hemen acılmaz öyle. ayrıca acılmazsada ugrasmam benim degil kanallar.
Benim kanal yaklasik 1.5 saat once para kazanmasi acildi. İns kapanmaz tekrar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni yaptım sabaha acılmış olur hemen acılmaz öyle. ayrıca acılmazsada ugrasmam benim degil kanallar.
arkadaşlar bazı kanalları google+ a bağlarken tel kodu istiyor. neden sizce
Girin onları tekrar bağlarken bazen isteyebiliyor.
Benim kanal yaklasik 1.5 saat once para kazanmasi acildi. İns kapanmaz tekrar
mesajını okudum kontrol edeyim dedim bizimkilerde acılmıs.![]()
Para kazanma gitmiş tekrar. Bir daha kesip bağladım
arkadaşlar bağlantıyı kaldır seçeneği çıkmıyor kanalların ölümüne sabeb olan kanalı denize attım sildim param parça ettim diğer kanalları nasıl para kazanmayı aktif ederim
kesip bağlayınca para kazanma geliyormu dostum
Ana hesabım sahte teliften ban yedi itiraz etmiştim tahminen 20 güne kadar açılır tekrardan ama bugün diğer kanalımda ana hesabım kapandığı için para kazanması devre dışı kalmış acaba ana hesap açılınca bugün para kazanması kapanan kanalım da açılırmı geri
saat 12:15 itibariyle tüm kanllarim para kazanmasi iptal olduyeni kanal açmıştım yedek daha hiç video atmamıştım onun bile para kazanmasi iptal olmuş.. şimdi yeni kanal açsam oda gider mi ?
saat 12:15 itibariyle tüm kanllarim para kazanmasi iptal olduyeni kanal açmıştım yedek daha hiç video atmamıştım onun bile para kazanmasi iptal olmuş.. şimdi yeni kanal açsam oda gider mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.