Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
eski kanallarımdan biri para kazanmaya kapatılmış
mail adresini hatırlamıyorum ama kanalın url sini biliyorum
ordan mail adresini falan bulabilirmiyim nasıl gireceğim kanala
kanalı silmem lazım

Arkadaşlar 109 sayfa var ve bu yüzden maalesef butun mesajları okuyamadım. Benimde bütün kanallarımın para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. Sonuç olarak buna bi çözüm var mı?

Ana kanalımda 2 tane telif vardı, alt kanallardan birine daha telif gelmiş ve hemen tüm kanallar para kazanmaya kapatıldı. son gelen telifli kanalı sildim kökten var mıdır bunun bir çözümü geri açabilir miyiz?

Arkadaslar gunaydın kolay gelsın sımdı sıze bır sorum olucak.

Benım 3 gun once 4 kanalımın para kazanması kapandı.
1 kanal virüslu kanaldı onu sıldım
2 kanalın para kazanmasını actım
fakat bır kanalım alt kanaldı neler yaptıysam acamadım. en yuklu gelırımde ondaydı. en sonunda mecbur olarak kanalı sılmek zorunda kaldım. sızce bundakı yuklu parayı alabılırmıyım. yoksa çöpmü oldu. cevaplarınızı beklıyorum.

---------- Mesaj saat 10:43:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:42:04 civarında gönderildi. ----------

eski kanallarımdan biri para kazanmaya kapatılmış
mail adresini hatırlamıyorum ama kanalın url sini biliyorum
ordan mail adresini falan bulabilirmiyim nasıl gireceğim kanala
kanalı silmem lazım

google ye gmail adresımı unuttum yaz. oaradan kullanıcı adı ve telefon numarasıyla bulabılıyosun. teker teker dene hafızanı zorla mutlaka cıkıyor. benım cok oldu hepsınıde ole buldum

dün en hit kanallarima topluluk telif geldi para kazanma gitmedi bi yandan agliyorum bi yandan seviniyorum :( :) :( :)

1 kanala topluluk yüzünden 10 kanalım para kazanmaya kapatıldı :\

KrprDN.jpg

Tam düzeni oturttum derken 1 aydır yüklemesini tamamladığım dokunmadığım videoların partner bir firma yüzünden dünya geneli arka arkaya engellenmesi sonucu youtube para kazanmaya kapattı. Tüm dünya genelini anında silsemde nafile arka arkaya geldi. Bu gün 328 TL hesabıma yatan paraya sevindik akşama böyle bir adense istikrarını kaybettim. Sağlık olsun :/

an itibari ile para kazanma gitti ne bir telif ne bir topluluk

Football Highlights - YouTube

arkadaşlar bu kanalım yüzünden 2 günde 1 para kazanmalarım kapatılıyor.
hesabı 6 ay önce kullanıyordum giriş bilgilerini hatırlamıyorum
nasıl kapatabilirim bu kanalı lütfen yardımcı olun bana
bütün kazancım gidiyor
videolarım indexten düşüyor lütfen yardım

arkadaslar youtube hesabım askıya alındıda bı kac sorum olacak yardımcı olurmusunuz

benim de bugün bir kanalımın topluluk ihlali dolayısıyla tüm kanallarımın para kazanması kapandı. Ancak ilginç olan şudur ki topluluk yiyen kanal kendiliğinden açıldı ve iki kanal haricinde tüm kanallar tekrar para kazanmaya açıldı. o iki kanalda alt kanal olmuş galiba o yüzden açılmadı. sizin fikir ve düşünceleriniz nelerdir durduk yere kendiliğinden nasıl açılabilir ? bir de bu alt kanalları tekrar aktif etmenin bir yolu yok mudur ?

Arkadaşlar kanalımın birine video yükledim anında blok dünya engeli verdi sildim kanala adsenseye zararı olurmu bunu yaşayan varmı ne yapmalıyım

Arkadaşlar kanalımın birine video yükledim anında blok dünya engeli verdi sildim kanala adsenseye zararı olurmu bunu yaşayan varmı ne yapmalıyım

1 taneden birşey olmuyor ancak sonrası sıkıntı yaratıyor

Arkadaşlar bugün 1 adsenseye bağlı 8 kanalımın para kazanması kapatıldı.
Bu 8 kanalın 3 ü alt kanal para kazanmanın kapanmasına sebeb olanda alt kanal
ve en çok kazandıran kanal.
bu işte yeni sayılırım ve ilk kez 1 ayda 200 lirayı aştım ancak aştığım gün para kazanması gitti.
şimdi bu para kazanması kapatılan alt kanalı silersem bu 200 lira kesinleşirmi.?
bunuda şunun için soruyorum daha önce yine başıma gelmişti g+ yöntemi ile para kazanmayı aktif ettim fakat üstünden 1 gün geçmeden geri kapandı tekrar denedim açamayınca kanalı silmiştim yine 200 küsür liradan 20 lira kesinleşmişti.

yani ben bu parayı nasıl kurtarırım.

kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum..

Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçecek gelecek ayı boş geçmek istemiyorum...

Konuyu Hortlatmayın Bilader 7 Aylık Konu Sonra Uyarı Yersiniz Bak Demedi Demeyin . Artık Forumu incelemek de Suç Oldu Herhalde. Tarihi iyi Kontrol Edip Öyle Yazın Mesajı Yoksa Tuhaf tuhaf Mesajlar Yersiniz

Konuyu Hortlatmayın Bilader 7 Aylık Konu Sonra Uyarı Yersiniz Bak Demedi Demeyin . Artık Forumu incelemek de Suç Oldu Herhalde. Tarihi iyi Kontrol Edip Öyle Yazın Mesajı Yoksa Tuhaf tuhaf Mesajlar Yersiniz

Konuyu hortlatmakla ne alakası var arkadaş.
konu tek başlık denilerek açılmış bi konu bizde yeni konu açıp formu kirletmektense buraya yazıyoruz ne var bunda.

Konuyu hortlatmakla ne alakası var arkadaş.
konu tek başlık denilerek açılmış bi konu bizde yeni konu açıp formu kirletmektense buraya yazıyoruz ne var bunda.

Sitemim Konuya Değil be Kardeşim .. Anlatmak istediğimi arkadaşım anlamıştır yoksa farkındayım Konunun Durumunu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri