Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Yazılan problemler tam da olması gereken konuya yazılıyor. Onun haricinde benim de bugün alakasız (1 telifli) alt kanalım yüzünden 8 kanalım gitti. Çabuk fark etmesem belki de hepsi uçmuştu. Hemen sildim ama o kanal en iyi kazandıran kanaldı. Bilemiyorum ne olacak bekleyip görcez.

Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

10 kanalım kapandı. Yarısını k7'den onayladım diğer yarısını da arkadaşlarımın telefonunda. Bazı kanalları arkadaşımın evinde açtım bazılarını kendi evimde açtım. Bazı kanallara 5 video attım hiçbir uyarı yokken kapandı bazılarına hiç atmadan kapandı bazıları da günlük 25-30 video atmama rağmen kapandı. Neden acep? Bu spam olayını hala anlayamadım neye göre kapatıyorlar çözemedim.

aynen hocam bende birtürlü çözemedim bir keresinde 3cx den açtiğım bir kanal daha hiç video yüklemeden ertesi gün kapatıldı neden kapatıldğı için mail bile gelmedi okadar emek verip resimlerden yaptığım slayt videolar olan özgün kanalım bile kapanmıştı bir keresinde:rolleyes:

Arkadaşlar bugün 1 adsenseye bağlı 8 kanalımın para kazanması kapatıldı.
Bu 8 kanalın 3 ü alt kanal para kazanmanın kapanmasına sebeb olanda alt kanal
ve en çok kazandıran kanal.
bu işte yeni sayılırım ve ilk kez 1 ayda 200 lirayı aştım ancak aştığım gün para kazanması gitti.
şimdi bu para kazanması kapatılan alt kanalı silersem bu 200 lira kesinleşirmi.?
bunuda şunun için soruyorum daha önce yine başıma gelmişti g+ yöntemi ile para kazanmayı aktif ettim fakat üstünden 1 gün geçmeden geri kapandı tekrar denedim açamayınca kanalı silmiştim yine 200 küsür liradan 20 lira kesinleşmişti.

yani ben bu parayı nasıl kurtarırım.

kusura bakmayın gece gece rahatsız ediyorum..

Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçecek gelecek ayı boş geçmek istemiyorum...

Kardeşim benimde geçen kasım ayında 20 den fazla kanal kapandı para kazanmaya hesabımda da 600 küsür para vardı . adsenseimin baglı olduğu hesabın gmail adresine gir sebep olan kanalı öğren ve sil kökten. diğer kanalları da sen bilirsin ama bende ne olur ne olmaz diye sildim. ay sonu ödemem sıkıntısız bi şekilde gerçekleşti normal bir kesintiyle. ama sebep olan kanlı sil kesinlikle ne olur ne olmaz diye

Kardeşim benimde geçen kasım ayında 20 den fazla kanal kapandı para kazanmaya hesabımda da 600 küsür para vardı . adsenseimin baglı olduğu hesabın gmail adresine gir sebep olan kanalı öğren ve sil kökten. diğer kanalları da sen bilirsin ama bende ne olur ne olmaz diye sildim. ay sonu ödemem sıkıntısız bi şekilde gerçekleşti normal bir kesintiyle. ama sebep olan kanlı sil kesinlikle ne olur ne olmaz diye

Kardeş öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.
para kazanmaya kapanan kanal alt kanal bunu direk sileyimmi.
sen başka hiç bi işlem yapmadınmı direk sildinmi para kazanma kapalıyken

Kardeş öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.
para kazanmaya kapanan kanal alt kanal bunu direk sileyimmi.
sen başka hiç bi işlem yapmadınmı direk sildinmi para kazanma kapalıyken

Valla Kardeş Alt mı bilmiyorum ( büyük ihtimalle alt kanaldı ) gmail adresinde onunla beraber 2 3 kanal daha vardı o kanllardan biriydi bende gmail hesabını komple sildim. bende ümidimi kesmiştim ama çok deli gibi yetişti para . Borcum vardı bide, valla ödediler adamlar :) inşallah sende alırsın paranı.

Not : para kazanmaya sebep olan video topluluktan kapanmıştı. Telif hakkı değildi yani . Bilgin olsun

Valla Kardeş Alt mı bilmiyorum ( büyük ihtimalle alt kanaldı ) gmail adresinde onunla beraber 2 3 kanal daha vardı o kanllardan biriydi bende gmail hesabını komple sildim. bende ümidimi kesmiştim ama çok deli gibi yetişti para . Borcum vardı bide, valla ödediler adamlar :) inşallah sende alırsın paranı.

Not : para kazanmaya sebep olan video topluluktan kapanmıştı. Telif hakkı değildi yani . Bilgin olsun

Bendede telif falan hiç bişey yok fazla dünya geneli video atmışım heralde.
neyse yardımın için sağol teşekkür ederim..

Para kazanmam 2 günde bir kapatılıyor ) birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli..). nedeniyle ama kanalımda hiç telif vs. yok hesap iyi durumda.

Adsensemde önceden 3 kanalım bağlıydı para kazanması kapatıldı bende para kazanmayı açmadan direk sildim Veri işlemlerinden. Şimdi ise kanal açıyorum içinde içinde hiçbir dünya engeli ünlem telif olmamasına rağmen para kazanma devre dışı bırakılıyor? Bunun sebebi nedir arkadaşlar, kanal açamaz oldum bu yüzden.?

Para kazanmam 2 günde bir kapatılıyor ) birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli..). nedeniyle ama kanalımda hiç telif vs. yok hesap iyi durumda.

Adsensemde önceden 3 kanalım bağlıydı para kazanması kapatıldı bende para kazanmayı açmadan direk sildim Veri işlemlerinden. Şimdi ise kanal açıyorum içinde içinde hiçbir dünya engeli ünlem telif olmamasına rağmen para kazanma devre dışı bırakılıyor? Bunun sebebi nedir arkadaşlar, kanal açamaz oldum bu yüzden.?

Sebep gösterilen kanalı Tam manasıyla silememişsin.
İlk para kazanman gittiğinde - hangi kanalın sebep gösterildiyse onu Kökten silmen lazım.
Yoksa sürekli para kazanman kapatılır.
+ hiçbir kanalının para kazanması kapalı olmaması lazım G+ felan açmayıp kanal bıraktıysan

Bazı şeyleri yanlış yapmışsın neden bu.

Sebep gösterilen kanalı Tam manasıyla silememişsin.
İlk para kazanman gittiğinde - hangi kanalın sebep gösterildiyse onu Kökten silmen lazım.
Yoksa sürekli para kazanman kapatılır.
+ hiçbir kanalının para kazanması kapalı olmaması lazım G+ felan açmayıp kanal bıraktıysan

Bazı şeyleri yanlış yapmışsın neden bu.

Adsense'ye bağlı 1 kanalım vardı onun para kazanması kapatıldı. Diğer tüm kanalları Veri araçlarından komple sildim hocam. Ama o kanalların para kazanması devre dışı bırakılmıştı. Ben para kazanmayı açmadan direk sildim işte. Sebep bu mu diyorsun. Eğer öyleyse o kanalları kökten sildim ulaşamam bir daha.

Adsense'ye bağlı 1 kanalım vardı onun para kazanması kapatıldı. Diğer tüm kanalları Veri araçlarından komple sildim hocam. Ama o kanalların para kazanması devre dışı bırakılmıştı. Ben para kazanmayı açmadan direk sildim işte. Sebep bu mu diyorsun. Eğer öyleyse o kanalları kökten sildim ulaşamam bir daha.

İlk başta hangi kanal SEBEP GÖSTERİLMİŞSE onu silmen lazım.
( maile gelir şu kanaldaki bilmem ne contend cart curt diye )

Sonrada diğerlerini Mailleriyle uçurman lazım.
( yada Google+ yöntemiyle açman lazım )

Sebep gösterilen kanal en çok kazandıran kanal bile olsa onu silmen lazım.

İlk başta hangi kanal SEBEP GÖSTERİLMİŞSE onu silmen lazım.
( maile gelir şu kanaldaki bilmem ne contend cart curt diye )

Sonrada diğerlerini Mailleriyle uçurman lazım.
( yada Google+ yöntemiyle açman lazım )

Sebep gösterilen kanal en çok kazandıran kanal bile olsa onu silmen lazım.

Tamam hocam sebep gösterilen kanalı sildim ama para kazanmasını açmadan sildim yanlış mı yapmışım

Merhabalar,

Para kazanmaların kapatılmasına sebep olan kanalım A,
A yüzünden para kazanması kapatılan kanallarım B,C,D
Adsense mailim Z

A kanalını komple sildim.
B,C,D kanallarını sildim. Aradan 10 saat geçince şifremi unuttum seçeneği ile geri aldım. Para kazanmalar açıldı, tüm videolar izlenmeler ile geri geldi. Ama para kazanmayı aktif ettiğimde daha önceden $ olan tüm videolar ünlem oluyor. Yeni videolar da aynı şekilde hemen ünleme düşüyor.
Z maili olanlardan hiç etkilenmiyor.

Bu durumda B,C,D maillerini açık tutmamın bir manası yok sanırım? Sonuçta tüm videolar ünlem...

Yorumlarınızı bekliyorum..

Merhabalar,

Adsense mailim Z

B,C,D kanallarını sildim. Aradan 10 saat geçince şifremi unuttum seçeneği ile geri aldım. Para kazanmalar açıldı, tüm videolar izlenmeler ile geri geldi. Ama para kazanmayı aktif ettiğimde daha önceden $ olan tüm videolar ünlem oluyor. Yeni videolar da aynı şekilde hemen ünleme düşüyor.

Bu durumda B,C,D maillerini açık tutmamın bir manası yok sanırım? Sonuçta tüm videolar ünlem...

Evet faydası yok kanalları silmeniz yararınıza olur.

Merhabalar,

Adsense mailim Z

Kanalları silmek yerine , partnere sokmayı denerdim.Daha önceden almış olduğu izlenimleri vs durumları var , herhalde girer.

Merhabalar,

Adsense mailim Z

Onu ben de denemistim. Sanirim kanal spama dustukten sonrasurekli unlem vermesiyle ilgili bir durum. Spama dusmeyen kanallarim tekrar yesil oldu ama spama dusen kanallarim yani surekli unlem vermeye baslayan kanallarimda unlem cikmisti.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar bugun kafama birşey takıldı bi adsensemde tek kanal var kanala 1 - 1.5 aydır bakmıyordum.Bugun girdiğimde 2 telif yediğini gördüm bi gün arayla yaklaşık 1 hafta önce.Para kazanma gitmemiş.Ayın 1 i ve 2 sinde yemiş.para kazanma gitme ihtimali varmı 1 haftayı geçti telif yiyeli.Ve mart kazancı kesinti farkı olurmu ? ayrıca kanalı silmelimiyim hala iyi durumda 2 telife rağmen

hocam para kazanması degilde o aktif bende fakat ne yüklersem ünleme düsüyor nasıl cozebılırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri