kanalım kapandı

purepower

Kayıtlı Üye
videomu burada paylaştım diye aylık 1k+ kazandığım youtube kanalım kapandı şikayet edilerek ardı ardına 3 videom gitti bu milletin emeğiyle oynayan her kimse onun anasını *** ***evladı

200.gif

Son düzenleme:
hocam son kısmı düzelt haklıyken haksız duruma düşme

Geçmiş olsun. İtirazla falan açılamaz mı?Çok mu mutlu oldu acaba kapattıran kişi. Kendi cebine giren çıkan yok. Başkasının ekmeğiyle oynamayı neden bu kadar seviyorlar

Son kısımda haklı olabilirsin ama edit çek ban alma ihtimalin yüksek.

Gecmis olsun hocam son kısmı sil bosu bosuna ban yeme burda kanal falan paylasılmaz artık serefsiz cok

Geçmiş olsun keşke hiç paylaşmamış olsaydın daha önce birçok örnek vardı video paylaşıp kanalı kapanan..

Geçmiş olsun hocam haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Burada kanalini paylasip ayni duruma dusunler fazlasıyla oldu geçmiş olsun son kismi düzenle

Bencede son kısmı editle dostum haklıyken haksız konuma düşme seni çok iyi anlıyorum benimde içimde gizza konusunu açanlara çok şeyler var ama tutuyorum kendii sadece bu ay 18 k zarara soktular beni

videomu burada paylaştım diye aylık 1k+ kazandığım youtube kanalım kapandı şikayet edilerek ardı ardına 3 videom gitti bu milletin emeğiyle oynayan her kimse ...

burası çakal kaynıyor bilmiyomusun burda hiç kanal linki paylaşılırmı neyse olan oldu geçmiş olsun mesajınıda düzelt küfürle biyere varmaassın o namussuzlar üzerlerine hiçte alınmıyor

Son düzenleme:
Özgünü şikayet eden kişilere insan bile demek insanlara hakaret ne istersn özgün adamdan geçmiş olsun .

burası çakal kaynıyor bilmiyomusun burda hiç kanal linki paylaşılırmı neyse olan oldu geçmiş olsun mesajınıda düzelt küfürle biyere varmaassın o namussuzlar üzerlerine hiçte alınmıyor

alıntıyı silermisin

---
yaşama sevimcimi elimden aldılar insan değil bunu yapanlar. kimlik falan göndersek açamazmıyız kanalı. video nasıl yapılır tarzı program anlatan video idi

200.gif

Son düzenleme:
alıntıyı silermisin

---
yaşama sevimcimi elimden aldılar insan değil bunu yapanlar. kimlik falan göndersek açamazmıyız kanalı. video nasıl yapılır tarzı program anlatan video idi

açılabilir elbet spam kanalalr bile kimi zaman açılabiliyor itiraz et kimliklik bir olay yok

günlük 1200 tl getiren benimde kanalım kapandı.Toparladımmı hayır.Parası gelsinde yt o zaman spamcı görsün :)

alıntıyı silermisin

---

200.gif

Dostum videonun ve kanalın tüm haklarına sahipsen (yani gerçekten herşeyin sahibi olup , paylaşım kurallarına göre paylaşıp yapan bir özgün isen) youtube ye mesaj göndermen yeterli olacaktır :) Senin gibi kanalı kapatılan milyonluk kanallar gördüm. En geç 1 gün sonra açıldı hepsi.. Hakkında hayırlısı olsun ve çok geçmiş olsun

videolarını ara ara kontrol et flaglayan kişi zevk için yapmamıştır yakın zamanda yayınlar videolarını

olayın heycanıyla yazıyorsun ama bilmıyorsun ki bu tür videoları facebookda ki kız grupları şikayet ediyor yani feminen tayfası bence aradığın kişiler forumda değil. böyle videolar paylaşmadan önce bir daha düşünün bence

Millet forumda özgün videosunu bile paylaşmıyor, siz kendinize ait olmayan videoyu paylaşmışsınız. Sizin için pahalı bir tecrübeye mal olmuş. Yakın zamanda en güvenilir dediğimiz kişiler bile ne pislikler yapmış onu acı bir şekilde tatdık.

olayın heycanıyla yazıyorsun ama bilmıyorsun ki bu tür videoları facebookda ki kız grupları şikayet ediyor yani feminen tayfası bence aradığın kişiler forumda değil. böyle videolar paylaşmadan önce bir daha düşünün bence

Millet forumda özgün videosunu bile paylaşmıyor, siz kendinize ait olmayan videoyu paylaşmışsınız. Sizin için pahalı bir tecrübeye mal olmuş. Yakın zamanda en güvenilir dediğimiz kişiler bile ne pislikler yapmış onu acı bir şekilde tatdık.

sadece 1 videom öyle idi diğerleri benim çektiğim nasıl yapılır tarzı masaüstü ekran videoları idi

youtube ile nasıl iletişime geçebilirim yardımcı olurmusunuz nereye mail atmalıyım ne tür cümleler kurmalıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri