kanalım kapandı

Kategori sahiplenmeyi anlamıyorum. Kategori senin değil bi şey değil.Yap aynı kanalı sende 100 kazanacağına 50 kazan temiz olsun.Amacın ne yani? Yazık vallahi çok yazık

bu iş böyle sağlık olsun diyip devam edicen. yeri geldi bizim de günlük 1k getireni indirdiler 1 kapatıyorsa 10 aç. sen değil onlar bezsin.

Burada özgün kanallarınızı paylaşmayın.
Geçmiş olsun.

sadece 1 videom öyle idi diğerleri benim çektiğim nasıl yapılır tarzı masaüstü ekran videoları idi

youtube ile nasıl iletişime geçebilirim yardımcı olurmusunuz nereye mail atmalıyım ne tür cümleler kurmalıyım

hocam 1 video filan olması önemli değil ben bu kızları gördüm acayip derece vahşi ve saldırganlar erkeklerden daha tehlikeli bunlar. kanala giriş yapınca bize ulaşın yeri olması lazım oradan itiraz edin

[MENTION=34261]purepower[/MENTION]

Giydirmiş biraz x malum kişiye. Giydirmekte haklımı? Evet haklı? Neden derseniz. Farklı bir bakış açısını ele alayım. ayda 1k demiş. 1k için emek lazım. yani 1 saat önce cama çıkıp eski eşiyle kavga eden komşunun dediğiyle kıyaslıyorum bu durumu. kadın sabah 9 da çıkıp akşam 12 ye kadar köpek gibi çalışıyorum ben diye karşındakine isyan ediyordu. para kazanmak böyle zor işte.

Ama giydirmek ile haklı olduğu gibi. keşke giydirmeyi şahsa yapsaymış. anaların suçu, günahı yok neticede. ve analık her zaman kutsaldır.

Son olarak şunu diyim. hocam madem özgündü. kanalın adsense değilse. partnerse partnerinin aracılığı ile google amcayla iletişime geçebilseniz?

[MENTION=34261]purepower[/MENTION]

Giydirmiş biraz x malum kişiye. Giydirmekte haklımı? Evet haklı? Neden derseniz. Farklı bir bakış açısını ele alayım. ayda 1k demiş. 1k için emek lazım. yani 1 saat önce cama çıkıp eski eşiyle kavga eden komşunun dediğiyle kıyaslıyorum bu durumu. kadın sabah 9 da çıkıp akşam 12 ye kadar köpek gibi çalışıyorum ben diye karşındakine isyan ediyordu. para kazanmak böyle zor işte.

Ama giydirmek ile haklı olduğu gibi. keşke giydirmeyi şahsa yapsaymış. anaların suçu, günahı yok neticede. ve analık her zaman kutsaldır.

Son olarak şunu diyim. hocam madem özgündü. kanalın adsense değilse. partnerse partnerinin aracılığı ile google amcayla iletişime geçebilseniz?

dediğinizden falza birşey anlamadım ama kanalım adsense veya bir partnerle alakalı değil bir önceki yorumumda çalıştığım tarzın anlatımının linkin verdim itiraz ettim kanalımın açılması için inşallah olumlu sonuçlanır

seni anlıyorum kardeşim yaklaşık 5-6 ay önce bir kanalım vardı aylık 600-800 arası geliri vardı kiramı ödüyordum kanal patlamasın diye de 5 aydır video yüklemiyordum ve birgün namussuzun birisi videolarımı kopyaladığı yetmiyormuş gibi kanalıma telif atmaya başladı ben de bir baktım benim kanalı aynen kopyalamış bende karşı reflexolarak ona attım. o 3 telifle benim kanalımı kapattırdı bende onun kanalını kapattırmak zorunda kaldım. kim kar etti telif atan altı kuru bir çocuktu (aklı başında olan yetişkin yapmaz) zararını ben çektim bütün ödemelerim sıkıntıya girdi. Böylelerini Allaha havale ediyorum ve son olarak söylüyorumki Ağlayanın Malı Gülene Kar etmez...

Son düzenleme:
detaylı bişekilde itiraz edin içeriklerinizden bahsedin politikalara aykırı olmadıgını kanalıma saldırı oldu diye itiraz edin

1-2 ay önce çok ağır spam yaptığım 1 gmaili itiraz ederek açtırmıştım ama üzerinden baya zaman geçmişti , ilk itirazım da açtılar , itiraz kısmında resmen yalvarmıştım :)

arkadaşlar kanalım 3. itirazda açıldı fakat kanalın topluluk kuralı 3. düzey video yükleme vb yapamıyorum ayırca kanalın önceki seo durumu aynı şekilde devam edermi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri