Kanalım Kapandı

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar dün gece 4 gibi benim için çok değerli olan bir kanalım kapanmış özgün olduğu için itiraz ettim.1.5 seneden fazladır kanala video atıyordum ve Adsenseye bağlı idi.

Sorun şu ki kanalın kapanmasına itiraz ettim ama ettikden 4 dk sonra

Hello,

Thank you for your account suspension appeal. We have decided to keep your account suspended based on our Community Guidelines and Terms of Service. Please visit http://www.youtube.com/t/community_guidelines for more information.

Please do not respond to this email. Replies to this email will not be processed. Please refer to our Help Center for more information.

Sincerely,
The YouTube Team

bu cevap geldi

Tekrar itiraz etmeye çalışınca daha önce itiraz etmişsiniz diye mail geliyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun karşılığında ücret ödemeyebilirim benim için çok değerli bir kanaldı

bende spam çalışıyorum her kapanan kanala itiraz ettim hiçbiri açılmadı umarım özgün kanalınız açılır

bende spam çalışıyorum her kapanan kanala itiraz ettim hiçbiri açılmadı umarım özgün kanalınız açılır

hocam farklı bir iletişim yeri arıyorum çünkü normal yerden itiraz edince daha önce etmişsiniz diyor lanet şey

Artık o forma 2.kez itiraz edilmiyor. Sadece bende mi oldu sanıyordum ama genelmiş demek ki. İtirazı kabul edin vs diyor hatta.

Hocam bana da bu cevap geldi. Acilmamisti ve umudu kesmistim. Aradan 2 hafta gecti kanallar kendi kendine acildilar ikiside ayni icerik yari özgün denilen tarzdi ve farkli adsenselerdi.

Hocam bana da bu cevap geldi. Acilmamisti ve umudu kesmistim. Aradan 2 hafta gecti kanallar kendi kendine acildilar ikiside ayni icerik yari özgün denilen tarzdi ve farkli adsenselerdi.

Benim de 3 kanalım da öyle açıldı ama içim de ya açılmaz ise diye korku var hocam gelirini filan her şeyini geçtim manevi değeri çok büyük bi kanal inşallah öyle olur da açılır :(

hocam merakımı bağışlayın 1.5 senedir özgün kanalınız var ise neden partnerle çalışmayı düşünmediniz? şartları sağlayacak abone - izlenim mi yoktu partnerler için

hocam merakımı bağışlayın 1.5 senedir özgün kanalınız var ise neden partnerle çalışmayı düşünmediniz? şartları sağlayacak abone - izlenim mi yoktu partnerler için

hayır 45 k abone ve 15 milyon izlenim vardı ancak genelde bana %30 kesinti yaparız diye geliyorlardı bende hiç yanaşmadım şimdiki aklım olsa direk partnere bağlarım büyük hata yaptım

hayır 45 k abone ve 15 milyon izlenim vardı ancak genelde bana %30 kesinti yaparız diye geliyorlardı bende hiç yanaşmadım şimdiki aklım olsa direk partnere bağlarım büyük hata yaptım

Zaten %30 standart. Fakat partnerlerin reklam potansiyeli daha yüksek olduğu için genellikle adsenseden daha fazla kazandırır. Umarım kanalınızı açtırırsınız. Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.Benim kanalımı 2.5 ay sonra açtılar.Mutlaka açılacaktır.

Geçmiş olsun kardeşim, umarım açılır. Gelişmeleri buradan yazarsan seviniriz.

peki kapanma sebebi neymiş acaba, yada ne olabilir, bi bilginiz yokmu

çok geçmiş olsun.Benim kanalımı 2.5 ay sonra açtılar.Mutlaka açılacaktır.

Geçmiş olsun kardeşim, umarım açılır. Gelişmeleri buradan yazarsan seviniriz.

iyi dilekleriniz için Teşekkür ederim Arkadaşlar umarım Açılır

peki kapanma sebebi neymiş acaba, yada ne olabilir, bi bilginiz yokmu

yok hocam uyari filan hiç bir şey yok sebebi tr adsense olduğunu düşünüyorum partnere geçirmemek ile salaklık ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri