Kanalım Kopyalandı (Özgün Video)

asperger25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şahsiyetsizin biri kanalımdaki kendi çektiğim özgün oyun videolarımı kopyalamış. Ne yapabilirim ?
Ayrıca o kanal hariç o kişinin diğer kanallarını bulma şansım varmıdır ? Tek kanal ile hırsızlık yaptığını sanmıyorum.

Arkadaşlar şahsiyetsizin biri kanalımdaki kendi çektiğim özgün oyun videolarımı kopyalamış. Ne yapabilirim ?
Ayrıca o kanal hariç o kişinin diğer kanallarını bulma şansım varmıdır ? Tek kanal ile hırsızlık yaptığını sanmıyorum.

Özgün Videolariniz kopyalandiysa 3 defa telif gönderin kanali tamamen kapansin...

hit olarak sizi geçmediyse size faydası oluyor diye duymuştum. çünkü sizin videonuzu imlemiş oluyor. böylece yt de daha öne çıkıyosnuz

öyle düşünme hocam belki borçu vs falan vardır önce uyarmakta fayda var

Ben gece yarılarına kadar emek vereyim, renderidir, kaydıdır, uploadıdır gözlerimi şişireyim ama biri gelip kanalı kopyalasın. Borç değil böbrek parası denkleştirmeye çalışsa bile umrumda olmaz. Ben cebimde 1 lirayla gezip sabah akşam spam kasarak kendi harçlığımı çıkardım. Ama özgün videoları çekerek değil.

Bas telifi hocam, borcu harcı varsa gitsin çalışsın hırsızlık yapmasın.

Millet emeğe alın terine saygı duymayı bilmiyor.

Gerekli telifleri gönderdik bakalım. Zaten bu forumdan biriyse kaderin bizi bir araya getirmesini hiç dilemiyorum bile. Ne aynı konu altında ne başka yerde..
Gelsin bana abi ben acemiyim hiçbirşey bilmiyorum ben salağım bana öğret nasıl yapıyorsun bu işi desin öğreticem. Zaten kanalımı kopyalayan kişi %100 Türk. Böyle pislikler bizim milletten başka bir yerden çıkmaz çünkü.

Bak aynı kategoride çalıştığım ve hatta bazı videolarımızın başlıklarıyla, içerikleriyle bile çakıştığı elli tane yabancı kanal var bugüne kadar birisiyle sorun yaşamadım. Herkes işine gücüne bakıyor. Böyle birşey olamaz arkadaş yav yemin ederim tiksiniyorum artık..

Bu foruma yeni üye sayilirim... bu forum sayesinde gercek hain karakterleri ögrenme firsati buldum ve vicdansiz olmayi ögrendim! Özgün videolarimi bilirsiniz... kopyalayip birde bana telif atanlar var... acima bosver

Ben gece yarılarına kadar emek vereyim, renderidir, kaydıdır, uploadıdır gözlerimi şişireyim ama biri gelip kanalı kopyalasın. Borç değil böbrek parası denkleştirmeye çalışsa bile umrumda olmaz. Ben cebimde 1 lirayla gezip sabah akşam spam kasarak kendi harçlığımı çıkardım. Ama özgün videoları çekerek değil.
Kardeş videoları çekmişsin hazırlamışsın ve bu senin emeğindir sonuna kadar mücadele et. Telifide toplu atma tek telif olarak sayılıyor. Ayrı ayrı 3 e böl 3 telif at kanal kapansın. Ama merak ettiğim bişey var. Ben spam kasarak geldim ettim demişssin, bu noktayı biraz açarmısın?

önce uyar bence insan gibi sonra silmezse bas telifi

Gerekli telifleri gönderdik bakalım. Zaten bu forumdan biriyse kaderin bizi bir araya getirmesini hiç dilemiyorum bile. Ne aynı konu altında ne başka yerde..
Gelsin bana abi ben acemiyim hiçbirşey bilmiyorum ben salağım bana öğret nasıl yapıyorsun bu işi desin öğreticem. Zaten kanalımı kopyalayan kişi %100 Türk. Böyle pislikler bizim milletten başka bir yerden çıkmaz çünkü.

Bak aynı kategoride çalıştığım ve hatta bazı videolarımızın başlıklarıyla, içerikleriyle bile çakıştığı elli tane yabancı kanal var bugüne kadar birisiyle sorun yaşamadım. Herkes işine gücüne bakıyor. Böyle birşey olamaz arkadaş yav yemin ederim tiksiniyorum artık..

Al benden de o kadar hocam, Bizim kendi insanımızdan herşeyi bekle yabancı insanlardan birşey bekleme bu kadar basit. bende aynı kategoride çalıştığım çok arkadaş tanıyorum hatta biriyle tanıştık muhabbet sohbet ediyoruz yardımcı bile oluyor videoları nereden bulabileceğim konusunda.

Bu foruma yeni üye sayilirim... bu forum sayesinde gercek hain karakterleri ögrenme firsati buldum ve vicdansiz olmayi ögrendim! Özgün videolarimi bilirsiniz... kopyalayip birde bana telif atanlar var... acima bosver

ben bilmiyorum özgün videolarını :) ama haklısın bas gitsin telifi .

kategori neydi , oyunmu ? şimdiye kadar kimse uyarmadı beni direk telifi bastı . bende bidaha yüklemedim o videoları. cok nadir mail atım telifi geri alma ricasıyla , yabancılar saoğlsun anlayışlı karşıladı coğu. bence sende aynısnı yap bas telifi. sonucta emek verdin ve emeğinin karşılığını almak hakın.

Haddini aşma arkadaşım.Böyle pislikler bizim milletten başka yerden çıkmazmış sen hiç görmedin galiba yabancılardaki spam videoları ha görmediysen de gelip bilip bilmeden millet aşağılaması yapma.Ayrıca sen de zamanında spam yapmışsın özgün videoları almışsın almamışsın farketmez bu,birinin birilerinin hakkına girdin mi girdin sütten çıkmış ak kaşık gibi yorumlarda ne derece doğru bilemiyorum.

biraz yavaş :mad: videonu kopyalamış suçludur telifi atarsın veya uyarırsın senin insiyatifine kalmış birşey buna kimse karışamaz. ama gelip kanalı kopyalasın borç değil böbrek parası denklermeye çalışsa bile umrumda değil demişsin. bu nasıl bir ziyniyettir. sabah akşam gezip spam çalışarak harçlığımı çıkardım diyorsun belki oda şuan aynısını yapıyordur ilerlemeye çalışıyordur. spam yapıyorsun ama özgün videoları çekmiyorum demişsin birde. ytdeki tüm videolar özgün zaten biri şarkı söyler biri oynar biri saçmalar biri onu kopyalar zincir gibi ilerler bu olay. yani zincirdeki herkes spam yapar yani kopyalar.

ben bilmiyorum özgün videolarını :) ama haklısın bas gitsin telifi .

Ben özgünüm bölümünde videolarimi paylastim örnek olmak icin ve paylasmayada devam edecegim calan olursa telifide yiyor zaten... videomu calip ve o videoma telif gönderende ceza yiyor öylede böylede sanslari yok yani...

Ama bu duruma bir insan nasil düser iste bu beni üzüyor

Kardeş videoları çekmişsin hazırlamışsın ve bu senin emeğindir sonuna kadar mücadele et. Telifide toplu atma tek telif olarak sayılıyor. Ayrı ayrı 3 e böl 3 telif at kanal kapansın. Ama merak ettiğim bişey var. Ben spam kasarak geldim ettim demişssin, bu noktayı biraz açarmısın?

O noktayı açayım hocam telif riski olmayan, herhangi bir şirketin "kendi platformlarından başka platformlarda paylaşılmasını" kısıtlamadığı videolar. En basit ve herkesin bildiği bir kategori mesela, haber. Veya yapımcı şirketin yine telif vb sıkıntı çıkarmadığı, youtubeda yayınlandığını bildiği halde yayınlanan halka arz edilmiş konular. Açıklayıcı olmuştur umarım..

Ayrıca destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. İnanın gece yarılarına kadar uykusuz kalıp kanalı adam etmek için uğraşıyorum. Gündüzlerimiz zaten ya okul ya iş koşuşturmacası içinde geçiyor çoğumuzun. Hal böyle olunca insanın emeklerinin çalınması hoş olmuyor..

Forumdaysa o kişi benim veya herhangi birinin özgün videolarını çalarak kimse birşey kazanamaz. Er yada geç farkedilirsin ve adsensenin banlanmasına kadar durum ciddi bir hal alabilir. Spam yapıyorsan burada birsürü abilerin kardeşlerin var. Kime sorsan yardımcı olur. Veya benim özgün videolarım mı hoşuna gitti sen de mi öyle şeyler yapmak istiyorsun youtubedan özel mesaj gönderirsin ben de böyle kanalım olsun istiyorum dersin ben elimden geldiğince yardımcı olurum. Ama böyle olaylarla karşılaşmak sadece sana bana değil bu işi yapan herkese zarar veriyor, insanlara olan güvenimizi yitiriyoruz en başta olmak üzere..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri