Kanalım Kopyalandı (Özgün Video)

Haddini aşma arkadaşım.Böyle pislikler bizim milletten başka yerden çıkmazmış sen hiç görmedin galiba yabancılardaki spam videoları ha görmediysen de gelip bilip bilmeden millet aşağılaması yapma.Ayrıca sen de zamanında spam yapmışsın özgün videoları almışsın almamışsın farketmez bu,birinin birilerinin hakkına girdin mi girdin sütten çıkmış ak kaşık gibi yorumlarda ne derece doğru bilemiyorum.
Aynen katılıyorum bu nedir anlamadım insan kendine milletine bu kadar saldırırmı? 3 tane bebe çıkıyor telif atıyor vesaire ondan sora buraya geliyorlar türkler şöyle yok böyle bunuda türkçe yazıyolar. En tecrübelisinden en acemisine durum bu. Kardeşim insanın memleketi olmaz bozuğuda düzgünüde heryerden çıkar. Bi kendinize gelin artık yabancılar çok iyidir falandır filandır kundakdaki çocuğun üstüne kimyasal bomba atıyo yabancılar haberin varmı telif atmıyo. Tövbee...

Ben bu kadar ağır spam yapanı başka milletten görmedim arkadaşlar, bu yüzden arkadaşın sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Ne varsa bizim millette var ister kabul edin ister etmeyin bu böyle! Adamlar logoları bile silmeye çalışıyor gülermisin ağlarmısın

Aynen katılıyorum bu nedir anlamadım insan kendine milletine bu kadar saldırırmı? 3 tane bebe çıkıyor telif atıyor vesaire ondan sora buraya geliyorlar türkler şöyle yok böyle bunuda türkçe yazıyolar. En tecrübelisinden en acemisine durum bu. Kardeşim insanın memleketi olmaz bozuğuda düzgünüde heryerden çıkar. Bi kendinize gelin artık yabancılar çok iyidir falandır filandır kundakdaki çocuğun üstüne kimyasal bomba atıyo yabancılar haberin varmı telif atmıyo. Tövbee...

Bırak şimdi hocam Allah aşkına. Mantıklı konuşalım yabancıların bomba atmasını konuşmuyoruz burada. Biz millet olarak herşeyin kolayına kaçmayı seven, hilesini hurdasını arayan milletiz. Genel olarak böyleyiz sen öyle olmayabilirsin ama genelin durumu bu.
Hayır bir de şöyle bir durum var. Spamcı adam spamcıyı bulur geçimini ondan sağlar. Öbür spamcı da öbüründen... Böyle zincir uzar gider herkes kazanır. Ama spamcı adamın bota özgün kanalı çektirdiğini ilk defa görüyor şahit oluyorum. Hem de logo basılmış, watermark yapılmış, "BEN ÖZGÜNÜÜÜÜÜÜM" diye bağıran videolar bahsettiklerim.

Hayır çok izlenen özgün videolar hit ve kazanç sağlıyorsa, eğer öyle birşey varsa, PewDiePie'nin kanalını çekip arkamıza yaslanalım boşuna uğraşıyoruz burada..

Bizim ceddimiz neydi simdi neyiz!

Bir esnaf ben bugünkü kazancimi aldim komsum daha kazanamadi bunu sana satmam bunlarida ondan al diyen osmanlilarin torunlariyiz biz!

Simdi ise kimse yükselmesin diye sahte telif atanlar... baskasinin kazancinda gözü olanlar olduk... cok yazik cok!

Biz birlik olsak dürüst olsak varya.. herkes kazanir ama nerdeee!!

Bizim ceddimiz neydi simdi neyiz!

Bir esnaf ben bugünkü kazancimi aldim komsum daha kazanamadi bunu sana satmam bunlarida ondan al diyen osmanlilarin torunlariyiz biz!

Simdi ise kimse yükselmesin diye sahte telif atanlar... baskasinin kazancinda gözü olanlar olduk... cok yazik cok!

Biz birlik olsak dürüst olsak varya.. herkes kazanir ama nerdeee!!

Hocam inan gelse bana mesaj atsa (youtube üzerinden mesaj atma imkanı var biliyorsun) kardeşim kanalın çok hoşuma gitti, bana şunun yolunu yordamını öğret ben de bir şekilde harçlığımı çıkarayım dese seve seve yardımcı olurum.

Zaten oyun kanalı olduğu için kaynak saklama gibi birşey söz konusu olamaz. Oyunun ismi ortada. Video kayıt yöntemleridir, trend oyun önerileridir vs her konuda herkes yardım eder öğrenmek isteyene.

Ama böyle hareketleri görünce biz de tiksiniyoruz ister istemez. Neyse daha konuyu uzatmıyorum yaygara kopardı sanmasınlar. Ben sadece o kişinin bu forumdan olduğunu biliyorum. Konuyu görmüşse yeterli olmuştur onun için.

spam çalışmak başkasının özgün videolarını çalmaktır arkadaşım, kimse burada boşuna ağlamasın ben michel'den çalıyorum ahmet'te bende çalıyor şimdi ğidip Ahmet'i şikayet im edeyim eden de Şerefsizdir zaten...

O noktayı açayım hocam telif riski olmayan, herhangi bir şirketin "kendi platformlarından başka platformlarda paylaşılmasını" kısıtlamadığı videolar. En basit ve herkesin bildiği bir kategori mesela, haber. Veya yapımcı şirketin yine telif vb sıkıntı çıkarmadığı, youtubeda yayınlandığını bildiği halde yayınlanan halka arz edilmiş konular. Açıklayıcı olmuştur umarım..

Ayrıca destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. İnanın gece yarılarına kadar uykusuz kalıp kanalı adam etmek için uğraşıyorum. Gündüzlerimiz zaten ya okul ya iş koşuşturmacası içinde geçiyor çoğumuzun. Hal böyle olunca insanın emeklerinin çalınması hoş olmuyor..

Forumdaysa o kişi benim veya herhangi birinin özgün videolarını çalarak kimse birşey kazanamaz. Er yada geç farkedilirsin ve adsensenin banlanmasına kadar durum ciddi bir hal alabilir. Spam yapıyorsan burada birsürü abilerin kardeşlerin var. Kime sorsan yardımcı olur. Veya benim özgün videolarım mı hoşuna gitti sen de mi öyle şeyler yapmak istiyorsun youtubedan özel mesaj gönderirsin ben de böyle kanalım olsun istiyorum dersin ben elimden geldiğince yardımcı olurum. Ama böyle olaylarla karşılaşmak sadece sana bana değil bu işi yapan herkese zarar veriyor, insanlara olan güvenimizi yitiriyoruz en başta olmak üzere..

Kardeş amacım kesinlikle tartışmak veya akıl hocalıgı da değil ama nacizane fikrimi beyan etmek isterim. Ben uzun süredir bu foruma bakıyorum. Cok bi bilgim yoktu sonra oturdum boş durmaktansa bu işi yapayım dedim. sağdan soldan kanallar kelimeler filan bişeyler yaptım. SEM ve SEO bilgim dolayısıyla ilk ay günlük 30 lira bırakan bir hesabım oldu. 1 ay sonra para kazanma kapandı. kanalları sildim üzerine de gitmedim, açma filan uğraşmadım. Spam olayı rahatsız ediyodu beni çünkü. Baya araştırdım telif hakkını ve sonuç şu ortada emeği varsa bir insanın veya kurumun; bu teliftir. Kimisi hakkının peşine düşer kimisi düşmez, ama sen adama videonu yayınlamak istiyorum ve bu işten para kazanıcam izin verirmisin dersen adam parasını öde kullan der. Kimse kimseye cebindeki parayı ikram etmez. Ama adam youtube para olayını bilmezse üzerine düşmez ve dediğin gibi görünürde sorun olmaz.

Neyse konuyu uzatmadan toparlayayım. Benim rahatsız oldugum nokta emeğinin peşinde koşarken hakaretvari konuşman ve aslında seninde bir şekilde zamanında emeğe saygısızlık etmiş olman. Düşünsene haberi çeken kameramanın da soğukta yağmurda
bir emeği var aslında. Bir kardeşin olarak senden tek ricam hakkımızı ararken saygılı olalım. Amacım kimseyi kırmak değil. Hatam varsa affola.

Kardeş amacım kesinlikle tartışmak veya akıl hocalıgı da değil ama nacizane fikrimi beyan etmek isterim. Ben uzun süredir bu foruma bakıyorum. Cok bi bilgim yoktu sonra oturdum boş durmaktansa bu işi yapayım dedim. sağdan soldan kanallar kelimeler filan bişeyler yaptım. SEM ve SEO bilgim dolayısıyla ilk ay günlük 30 lira bırakan bir hesabım oldu. 1 ay sonra para kazanma kapandı. kanalları sildim üzerine de gitmedim, açma filan uğraşmadım. Spam olayı rahatsız ediyodu beni çünkü. Baya araştırdım telif hakkını ve sonuç şu ortada emeği varsa bir insanın veya kurumun; bu teliftir. Kimisi hakkının peşine düşer kimisi düşmez, ama sen adama videonu yayınlamak istiyorum ve bu işten para kazanıcam izin verirmisin dersen adam parasını öde kullan der. Kimse kimseye cebindeki parayı ikram etmez. Ama adam youtube para olayını bilmezse üzerine düşmez ve dediğin gibi görünürde sorun olmaz.

Neyse konuyu uzatmadan toparlayayım. Benim rahatsız oldugum nokta emeğinin peşinde koşarken hakaretvari konuşman ve aslında seninde bir şekilde zamanında emeğe saygısızlık etmiş olman. Düşünsene haberi çeken kameramanın da soğukta yağmurda
bir emeği var aslında. Bir kardeşin olarak senden tek ricam hakkımızı ararken saygılı olalım. Amacım kimseyi kırmak değil. Hatam varsa affola.
arkadaşım sen hakkını ara ama daha önce o kameramanın parasını sende yemişsin veya yemeye teşebbüs etmişsin.aynı senin gibi biri daha çıkmış şimdi neden bukadar zorunuza gidiyor siz spam yaparken iyide başkası yaparken mi kötü oluyor anlayamadım gitti yaaa.

burada işi ögrenene kadar spam yapacanız bişeyler öğrenince yok videom çalındı yok hakkım gaspedildi.sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmayacaksın arkadaşım.

Estağfirullah ta ortada hakaret yok ? Ama bak mesela osman hakaret etmiş ben de ona iade edicem. Böyle durumlarda ağzı bozuk olanın ağzının üstüne bir tane vurmak farzdır.

@osmsmr
O şerefsiz kelimesini bana hitaben yazdıysan aynısını sana iade ediyorum. Terbiyesiz herif sen kimsin ki tanımadığın etmediğin insanlara şerefsiz kelimesini kullanıyorsun haysiyetsiz herif ! Bizim kimseyi çizgi film çalıştı, haber çalıştı veya film çalıştı diye şikayet ettiğimiz yok benim kendi hazırlamış olduğum videolar çalındı. O zaman bastıra bastıra şikayet ederim. Forumda da rezil ederim. Sen de bir kelime edemezsin. Sen kimsin ?

Estağfirullah ta ortada hakaret yok ? Ama bak mesela osman hakaret etmiş ben de ona iade edicem. Böyle durumlarda ağzı bozuk olanın ağzının üstüne bir tane vurmak farzdır.

@osmsmr
O şerefsiz kelimesini bana hitaben yazdıysan aynısını sana iade ediyorum. Terbiyesiz herif sen kimsin ki tanımadığın etmediğin insanlara şerefsiz kelimesini kullanıyorsun haysiyetsiz herif ! Bizim kimseyi çizgi film çalıştı, haber çalıştı veya film çalıştı diye şikayet ettiğimiz yok benim kendi hazırlamış olduğum videolar çalındı. O zaman bastıra bastıra şikayet ederim. Forumda da rezil ederim. Sen de bir kelime edemezsin. Sen kimsin ?

Valla kardeşim şahsi fikrime gelince ben olsam önce uyarırdım. Geçen burda bi konu vardı uyarmadan telif attı diye onun da baya polemiği oldu burada. Sende ne kendi ağzınla söylemişin zamanında bende spam çalışoyordum diye..Hee yaptığı doğrumu tabiki yanlış... Bu formdaki herkese zor telif gelmeden kanal kapanmadın şu param kesinlessin alıyım diye ayın 22 sini iple çekiyoruz kedinin ciğere bakar gibi bakıyoruz. Belki yenidir, belki çok ihtiyacı vardır onun için dir ki böbrek parası falan yakışmıyor böyle şeyler..

Birbirinizi kırmaya değmez, Biraz saygı lütfen..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri